Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 26. 2. 2018.

U Nišu prohodno, snežni nanosi na lokalnim putevima

sneg Prohodno, ali sa snegom na kolovozima; foto: S. M.

Ulice u Nišu se uveliko čiste i saobraćajnice su prohodne, dok vetar stvara nanose na lokalnim putevima ka planinskim selima, pa je tu saobraćaj otežan, kaže Sveta Manić, šef niške Zimske službe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vozač

    11:10 // 26. 2. 2018.

    Opet ih iznenadio sneg.Sa koliko vozila čiste tako veliko područije lokalnih puteva gre su te informacije?

    • BOGDAN

      11:45 // 26. 2. 2018.

      Ma sta ciste u Duvanistu i nije proso !!! Kako ih nije sramota a znaju da naplacuju. Leti ulice i ne peru sem ova dba bulevara i Knjazevacku ulicu. Sramota

  • superhik

    11:17 // 26. 2. 2018.

    Da da ciste koliko mogu, al posto ne mogu previse Niš je zavejao sneg...

  • Dragan

    11:27 // 26. 2. 2018.

    Ugazili automobili pa je prohodno, kamiona za ciscenje snega nema nigde! Jos uvek koriste so, za kalcijum hlorid nisu ni culi. Uporedite ulice u Nisu i u Beogradu kao da smo u drugoj drzavi!

  • Vasa

    11:33 // 26. 2. 2018.

    Evo informacija iz prve ruke za vas gospodin.Jkp Mediana je na prosle padavine snega izasla sa tri vozila zimske sluzbe a ove sa 6 vozila u dnevnoj smeni radjeno je i suvo i mokro posopanje .A planirano je da se izadje sa 20 vozila ne starijih od 5 godina ali nije se izaslo ne zato sto se nije htelo ni moglo vec zato sto se ceka 300 miliona dinara duga od grada da bi se kupila nova vozila

    • Pitam se

      12:56 // 26. 2. 2018.

      Ako sam dobro razumeo izašlo se sa 30% planiranog kapaciteta.Da li to znači da će toliki procenat potraživati za ovu godinu?Ili oni uvek kukaju na neizmirene obaveze a naplate 100% kad tad i ako izlaze samo s po nekoliko vozila.

  • tmujo

    12:11 // 26. 2. 2018.

    to sto su auta ugazila ako se to zove ciscenje onda su cistili,to je bruka i sramota za grad ako je ovo uopste grad jer niko niocemu nevodi racuna.Necistimo sneg dok pada a sta ako 3 dana pada bez prekida,kad stane nemorate ni da cistite vec je ugazen ko je preteko preteko ko nije ionako vas nezanima.Ako grad placa odrzavanje nerazumem da niko neproseta i pogleda sta su cistili i dali su cistili.

  • Naissus

    21:52 // 26. 2. 2018.

    Centar grada bre niste uspeli da ocistite! Kako vas nije sramota da zvoncate okolo??? Ulice su neprohodne, sneznih nanosa nema samo s kraja afalta vec i na samom asfaltu. To sto su ugazeni, to ne znaci da je prohodno jer su ispod toga naslage leda. Kad ovo popusti za dan-dva nece moci uopste ni da se vozi ni da se hoda. Sramota je da se u ovolikom gradu ne ociste bar glavni putevi. Dzaba vas bilo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: