Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:35, 28. 4. 2023.

| Servisne informacije

U Nišu u subotu ujutru kraj grejne sezone

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
kraj grejne sezone
Nema više grejanja ove sezone; foto: JV/Ljubica Jocić

Još sutra ujutru će radijatori biti topli u stanovima u Nišu koji se greju preko Toplane, saopštili su iz ovog preduzeća, a nakon toga je i zvanično kraj ove grejne sezone.

Sa zakašnjenjem je počela ova grejna sezona u Nišu, ali će i biti završena kasnije nego što je propisano, odnosno posle 15. aprila.

Zvaničan kraj grejanja planiran je u subotu, 29. aprila, saopštili su iz Gradske toplane, koja je grejanje nastavila zbog niskih spoljnih temperatura. Toplana Kraj grejne sezone u Nišu od 29. aprila; foto: JV/Ljubica Jocić

Obaveštavamo vas da će, u skladu sa zvaničnim vremenskim prognozama izdatih od Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), JKP Gradska toplana sutra, u subotu 29.04.2023. godine, nakon jutarnjeg starta toplotnih izvora do povećanja propisane dnevne temperature, prestati sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije čime će i zvanično biti završena grejna sezona 2022/23 - navode u saopštenju.

Za kraj ove grejne sezone podsećaju korisnike da zahteve za ispuštanje vode iz sistema usled rekonstrukcija stanova, obustave isporuke toplotne energije i ponovnog priključenja, kao i zamene ventila na grejnim telima, mogu da podnesu od 3. maja.

Kao i ranijih godina, uslugu radova na zameni ventila na grejnim telima JKP Gradska toplana Niš radi besplatno u objektima sa kojima postoji Ugovor o održavanju untrašnjih grejnih instalacija - dodaju u saopštenju.

Ukoliko građani imaju neke probleme na kraju sezone mogu da ih prijave Toplani na telefone - 018 4239 188 i 0800 200 018, 24 sata dnevno svakog radnog dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Snežana

    10:49 // 29. 4. 2023.

    Ja imam svoj kotao i Grejem još uvek ujutru i uveče. Nigde nema i jare i pare. Koliko bi struje bilo potrošeno da ste se dogrevali?

  • Auttrikter

    20:23 // 28. 4. 2023.

    Znas, kako, ne krivim je Toplanu sto je produzila grejanje i posle polovine meseca, jutra su hladna i kadkad i veceri, vec sto kotlove drzi ukljucene i preko 12° a pali ih ,posle iskljucenja na 15°!

  • Ricardo

    18:10 // 28. 4. 2023.

    Grejte još bar do 1 juna pa da narodu oči ispadnu kada vide račun

    • Ivan Milovanović

      19:29 // 28. 4. 2023.

      Pa nije bas da nije bilo potrebe za grejanjem. Ako ne toplani plaćali bi eps-u jer bi se svi sigurno dogrevali na struju i time opteretili sistem

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: