Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:40, 16. 11. 2020.

| Servisne informacije

U Prvomajskoj ulici u Leskovcu poplavljeni podrumi nakon pucanja vodovodne cevi

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Građani iz ovih ulica ogorčeni zbog štete i neblagovremene intervencije; foto: M. M.

Jutros oko 4:40, nakon pucanja vodovodne cevi, voda je ušla u dvorišta i podrume stanovnika iz ulica Radeta Žunića i Prvomajske u Leskovcu. Građani su ogorčeni jer im je, kažu, pričinjena šteta zbog neblagovremenog dolaska ekipa Vodovoda, dok iz tog Javnog preduzeća kažu da su "brzom intervencijom do 9 sati" otklonili kvar i sprečili obilnije poplave.

Ogorčeni stanovnici ovih leskovačkih ulica kojima je voda ušla u domaćinstva kažu da su odmah nakon pucanja cevi obavestili nadležne, ali da su oni, tvrde stanovnici, oni došli tek oko 8:30. Pukla cev Leskovac Cev sanirana, rupa ostala... foto: M. M.

Voda nam je napunila podrume, uništila inventar koji smo imali unutra. Odmah smo obavestili Vodovod, ali u telefonskim razgovorima smo upućivani jedni na druge - priča jedan od vlasnika poplavljenog domaćinstva.

Voda je dospela čak 30 metera dalje od mesta pucanja cevi, do jednog ugostiteljskog objekta, a vlasnik je napomenuo da je teškom mukom uspeo da spreči da voda ne uđe i u njegov objekat.

Radnicima Vodovoda bilo je bitno samo da omoguće normalan saobraćaj - tvrdi on.

Sa druge strane, kako navode iz JKP Vodovod, njihova ekipa je brzom intervencijom sprečila obilnije poplave i do 9 sati već otklonila kvar.

Iz tog javnog preduzeća nisu želeli da komentarišu optužbe stanovnika ovih ulica da nisu reagovali blagovremeno, zbog čega im je, kako kažu, pričinjena šteta.

Inače, u tom delu Leskovca često dolazi do pucanja cevi, a građani se žale da imaju sličnih problema i sa kanalizacijom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljiljana Kolundzić

    19:30 // 16. 11. 2020.

    Da li nadležni iz pomenutog preduzeća vreme računaju u Rostovu na Donu (Rusiji) ili Almati (Kazahstan)?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: