Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:13, 4. 3. 2018.

| Servisne informacije

U Vlasotincu stanovnici i dalje bez vode

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
Voda i dalje nije ispravna u selima Miljkovac, Paljina i Berčinac Foto: JKP Naissus
I kada stigne, voda neče biti za piće; foto: JKP Naissus

Za čitav metar porastao je vodostaj Vlasine od juče, kažu u Javnom komunalnom preduzeću Vodovod, te sada iznosi 222 centimetra, a zbog velike zamućenosti Vlasotinčani su i dalje bez vode. Po gradu i okolini kruže 4 cisterne, kako navode, a očekuje se da voda stigne do večeras.

Problema sa vodom bilo je i juče, a u Vodovodu su najavili da će je Vlasotinčani ponovo imati kasno uveče ili rano ujutru. Međutim, visok vodostaj i novo zamućenje ponovo su ga odložili.

Zbog visokog vodostaja i zamućenja, onemogućena je proizvodnja pijaće vode. Normalizacija se očekuje do večeras, ali podsećamo da se voda koja stigne ne sme koristi za piće dok Zavod za javno zdravlje ne utvrdi njenu ispravnost - kažu u Vodovodu.

Što se snabdevanja vodom tiče, kako kažu, jedna cisterna sa pijaćom vodom dežuraće ispred vlasotinačkog Doma zdravlja i ona će reagovati preventivno po hitnim pozivima. Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 063/348-883 i 063/106-57-84.

Odron Odroni na putevima u Sredoru i Svođu, foto: Agencija PublikaDruga cisterna kreće se na relaciji Leskovački put, ulice 29. novembra, 12. Brigade, Nemanjina, 22. Divizije, Manastirište, Boljare, Milentija Popovića, Vlasinska, restoran "Moravac", motel "Gunjetinac", Konopnica, Batulovce, Stajkovce. Informacije o kretanju ove cisterne mogu se dobiti pozivanjem brojeva telefona 062/88-46-267 i 063/11-61-270.

Treća cisterna sa pijaćom vodom kružiće od Gložana, preko Prilepca, Ladovice, Kukavice, Orašja, do ulica Ive Lole Ribara i Mije Milenkovića. Ona će takođe obilaziti i Šišavu, naselje Čuke, Lomnicu i Ulicu Marka Oreškovića. Vozač cisterne dostupan je na broju 069/28836176.

Četvrta cisterna je na relaciji Radnička i okolne ulice, Kamenica i Milke Dimanić, a broj vozača cisterne je 062/883/6176.

Inače, bilo je odrona na putevima u Sredoru i Svođu, gde je, kako kažu, saniranje posledica u toku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: