Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:30, 22. 8. 2020.

| Servisne informacije

U Vranju u toku akcija izbacivanja kabastog otpada

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
Komunalni otpad
Akcija se organizuje i naredna 2 vikenda, foto: arhiva JV

U Vranju je u petak, 21. avgusta počela akcija sakupljanja kabastog otpada, a kako kažu u JKP Komrad, kontejneri za sakupljanje biće postavljeni i za vikend na 5 lokacija. Kabasti otpad sakupljaće i naredna 2 vikenda, 28, 29. i 30. avgusta i 4, 5. i 6. septembra, a kontejneri će biti postavljeni na ukupno 9 lokacija u gradu.

Ovog vikenda kontejneri će biti postavljeni u ulicama Ive Andrića kod trafostanice i Vere Jocić kod nekadašnje stočne pijace, na uglu ulica Vase Smajevića i Cetinjske, na uglu ulica Radoje Dakića i Solunskih ratnika i u Bunuševcu iznad sportskog terena.

Akcija sakupljanja održaće se i narednog vikenda, 28, 29. i 30. avgusta, a tada će kontejneri biti postavljeni u ulicama Petra Lekovića kod Zavoda za poljoprivredu, Hilandarskoj kod vojnog objekta, Blagoja Parovića kod Osnovne škole "Branko Radičević" i u naselju Ogoš u Vranjskoj Banji.

U planu je da za 3 vikenda građanima omogućimo da izbace kabaste stvari koje im više nisu potrebne, a na zahtev građana ova akcija se može i nastaviti - kažu u JKP Komrad.

Kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni i u prvoj nedelji septembra, 4, 5. i 6, a biće u Kajmačalanskoj ulici kod trafostanice, Ulici Ćipre Stankovića kod ATD-a, na uglu ulica Proleterskih brigade i Žarka Zrenjanina, na uglu ulica Partizanski put i Barelićke i kod restorana "Kosovo" u Vranjskoj Banji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: