Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:03, 20. 5. 2020.

| Servisne informacije

U Vranju više novozaraženih nego prethodnog dana u ostatku Srbije

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
korona
U Leskovcu sedmoro novozaraženih; foto: pixabay

Prema podacima sa sajta "covid data" u poslednja 24 sata rezultati uzoraka 39 Vranjanaca i Vranjanki bili su pozitivni na virus korona, što je najviše u Srbiji, duplo više od Beograda koji je sledeći na listi. Juče su detektovana tek 34 nova slučaja korone u celoj Srbiji, ali se ispostavilo da uzorci iz Vranja nisu ušli u tu statistiku, jer nisu bili obrađeni, a Vlada je to proglasila za najbolji rezultat.​

Sada očito jesu deo statistike, pa je broj novozaraženih Vranjanaca veći od onog koji je juče bio objavljen na nivou cele Srbije.

Jutros je na sajtu Grada Vranja osvanula vest da je od pristiglih 90 rezultata njih pet bilo pozitivno. Ipak, ta cifra se tokom dana znatno uvećala. covid data korona U Vranju više nego juče u celoj Srbiji; foto: Print screen/covid19.data.gov.rs

Beograd je drugi grad po poslednjem preseku broja novozaraženih, dok je treći još jedan na jugu - Leskovac. U ovom gradu je u poslednja 24 sata detektovano sedam novih slučajeva korone, a od juga Srbije tu su i Sokobanja sa troje pozitivnih, Surdulica i Bela Palanka sa po dvoje, kao i Pirot, Žirorađa i Bujanovac sa po jednim.

Informacije lokalnih štabova, kao i od početka uvođenja statistike, razlikuju se od onih u statistici na sajtu covid 19.

Tako je infektolog i član niškog Kriznog štaba Žarko Ranković danas rekao da je devetoro novozaraženih u Nišu, dok je u statistici covid19 data samo jedan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Čudesni dribling

    08:22 // 21. 5. 2020.

    Šele, Šele, Šele... Kakav je to dribling bio! Protivnika je okrenuo na petoparcu! Aplaudiraju mu i iz protivničke familije, ovaj, ekipe!

  • Mara

    05:40 // 21. 5. 2020.

    Ne valja

  • Ljuba Vranjanac

    22:41 // 20. 5. 2020.

    U Vranje i dalje
    nema laganje.
    100 testirani
    200 zarazeni
    300 na respiratori.

    • Goran Cvetković

      22:21 // 23. 5. 2020.

      400 na šaprance...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: