Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 27. 3. 2020.

| Servisne informacije

U ambulantu "Rasadnik" seli se nekoliko odeljenja Doma zdravlja, radi posebna laboratorija

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
rasadnik
Laboratorija samo za trudnice, onkološke i hronične pacijente; foto: Dom zdravlja Niš

Trudnice, onkološki i hronični pacijenti, kao i građanima kojima su neoohodne laboratorijske analize, od danas će to, kako bi se sprečilo širenje korona virusa, raditi u laboratoriji ambulante Rasadnik. U ovu ambulantu u niškom naselju Palilula iz centralnog objekta Doma zdravlja Niš prelaze i odeljenja ORL, oftamologija, dermatovenerologija, neuropsihijatrija i fizikalna medicina.

Kako su saopštili iz niškog Doma zdravlja, od petka, 27. marta, Služba za laboratorijsku dijagnostiku biće otvorena u zdravstvenoj stanici i namenjena onima koji nemaju simptome virusa korona.

Ova laboratorija pružaće usluge trudnicama, onkološkim pacijentima, hroničnim pacijentima i onima kojima je neophodna kontrola laboratorijskih analiza, a koji nemaju respiratorne tegobe i povišenu temperaturu. Radno vreme službe u ovoj zdravstvenoj stanici je od ponedeljka do petka od 07:00-12:30 časova. Kontakt telefon za informacije je 069/4-555-159 - saopštili su iz Doma zdravlja.

Kažu da će laboratorija raditi i u centralnom objektu za sve ostale pacijente, od ponedelja do petka, kao i vikednom u periodu od 7 do 18 sati.

Na novoj adresi biće i služba za specijalističko – konsultativnu delatnost, dok će Odeljenje interne medicine nastaviti da radi u centralnom objektu Doma zdravlja Niš i određeno je da ulaz broj 5 bude namenjen internističkim pacijentima.

Odeljenje otorinolaringologije, Odeljenje oftamologije, Odeljenje dermatovenerologije i Odeljenje neuropsihijatrije od petka 27.03.2020. godine radiće na novoj adresi u ulici Starca Vujadina br.1, u zdravstvenoj stanici „Rasadnik“ - naveli su iz Doma zdravlja.

U ambulantu "Rasadnik", koja je u Ulici Starca Vujadina, seli se od danas i Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Doma zdravlja Niš.

Podsetimo, zbog prevencije širenja korona virusa i zaštite pacijenata, preseljena je i ginekologija Doma zdravlja i to u prostorije sportskog dispanzera.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Insajder

    17:56 // 27. 3. 2020.

    Fizikalna medicina je morala biti u sportskom dispanzeru, logično jer tamo već postoji terapijski blok a ne ginekologija. Sve naopako. Gde su načelnici i čijim mozgom razmišljaju ili je ipak fotelja najbitnija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: