Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:06, 12. 3. 2023.

| Servisne informacije

U ponedeljak bez struje više ulica, naselja i sela na jugu Srbije

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
struja isključenje
Isključenja u periodu od 8 do 17 sati; ilustracija; foto: JV / Ljubica Jocić

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, u ponedeljak, 13. marta, bez struje će biti više niških ulica i sela, kao i delovi Prokuplja, Pirota, Bele Palanke, Babušnice i Vlasotinca, kažu iz Elektrodistribucije. Isključenja će biti u periodu od 8 do 17 sati.

Delovi ulica Vojvode Tankosića, Vojvode Mišića, Vojvode Stepe, Todora Milovanovića i Ćirila i Metodija u Nišu neće imati struju od 9 do 10 sati, a od 9 do 10:30 i deo Suvog Dola.

Na teritoriji niške Palilule isključenja su najavljena za deo Ulice Gavrila Principa od 9 do 14 sati i za deo sela Vlase od 10 do 12 sati.

Struja KOSTA Nova isključenja; Ilustracija; foto: A. KostićOd 9 do 12 sati bez struje će biti žitelji dela Prve Kutine, od 8 do 12:30 stanovnici Kamenice i Kameničkog Visa, a od 9 do 13 sati meštani sela Vrelo.

Delovi Dorjanske, Kraljevačke i Gornjomatejevačke neće imati struju u ponedeljak od 14:30 do 17 sati.

Aleksinačko selo Vukanje bez struje će biti od 9 do 14 sati, a Bobovište i Ćićina od 14:30 do 17:30.

Iz Elektrodistribucije najavljuju prekid od 8 do 11 sati za deo Gornje Toponice, a za period od 8:30 do 13 sati za delove Pribojske, Kladenačke, Ulice Gvozdenog puka i Moravske divizije.

U opštini Crveni Krst bez struje će od 12:30 do 14 sati biti i delovi Vrtišta i Cerja, a u Niškoj Banji od 8:30 do 10:30 deo Ravnog Dola i od 10:30 do 14:30 deo Sićeva.


Isključenja i u drugim mestima na jugu Srbije

struja Bez struje mnoge ulice u Nišu; ilustracija; foto: JV / Ljubica JocićPenzionerska zgrada u Ulici 21. srpske divizije u Prokuplju neće imati struju u ponedeljak od 9 do 10 sati, a od 10:30 do 11:30 i Ulica Zmaj Jovina u tom gradu. Isključenje za Pašinac najavljeno je za period od 12:30 do 13:30.

Od 8 do 10 sati u Pirotu će bez struje biti delovi ulica Milorada Manića, Braće Daskalovića, Kneza Lazara, Ruzmarina, Ciklama, Hrizentema i Jorgovana, dok pirotsko selo Gradašnica neće imati struju od 10 do 12 sati. Deo Lužničke ulice, Rogoza i Padeža u Pirotu bez struje će biti od 12 do 14 sati.

Kaluđerevo i Radoševac u opštini Babušnica neće imati struju od 8:30 do 14 sati, a Sinjac u opštini Bela Palanka od 8:30 do 14:30.

Vlasotinačko selo Gložane jedino je u Jablaničkom okrugu koje u ponedeljak neće imati struju, u periodu od 9 do 14 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: