Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 7. 12. 2020.

| Servisne informacije

Ukinuto besplatno parkiranje kod hale "Čair" u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
parkriranje kod hale
Moguće je produžiti parking do 180 minuta; foto: Parking servis Niš

Parkiranje na platou kod hale "Čair" više nije besplatno, a moguće je platiti parking-mesto do tri sata, jer je ovaj deo u zelenoj zoni, saopštavaju iz Parking servisa.

Iz Parking servisa navode da se parkiranje od pre dva dana naplaćuju kod hale, 37 dinara po započetom satu, a ograničeno je na 180 minuta.

Kao i na drugim parkiralištima parking-mesto plaćaju oni koji parkiraju radnim danima od 7 do 21 sat i subotom od 7 do 14 sati.

Takođe, biće moguća i kupovina višesatne parking karte slanjem SMS-a na broj 9185, koja važi do isteka naplate u danu kada je uplaćena. Plato kod hale „Čair“ mogu da koriste i stanari stanarskog sektora 8 - poručuju.

Kažu da je ova odluka doneta rešenjem Sekretarijata za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj.

Više informacija korisnici parkirališta mogu dobiti u Korisničkom servisu u Ulici Milojka Lešjanina 39, telefonom na broj 018 517 778 ili na sajtu www.nisparking.rs.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan

    18:54 // 4. 1. 2022.

    Ako nešto proizvedeš ili napraviš sa materijalom to je proizvod. Ovo oko naplate parkinga u Čairu je prodaja magle i nečuvena drskost JKP Parking servisa. Uzurpirali su veći deo Niša i pelješe građane koji su izdvajali od plata za izgradnju mnogih objekata. A oni sad beru kajmak. Kako dovesti decu, stare ili invalide u park. To bi trebala da bude slobodna zona. Još malo će nam ući u dvorišta.

  • Ja, Sofronije

    12:11 // 9. 12. 2020.

    Duša nije na prodaju!!!!!

  • Nigde peske

    15:22 // 7. 12. 2020.

    Svi kukaju NEMA se para,skupo gorivo,poskupeli automobili,a niko nigde ne ide bez auta...Nikad vise kola u gradu I vece zagadjenje...E pa gospodo ako imate za sve to onda placajte i parking.Treba Jos skuplji da bude,dobro da ga ima od ovoliko euro 3 i 4 krseva starih preko 15 god.

    • Šetaj iz Niša

      15:51 // 7. 12. 2020.

      Ajde po sendvič sad botino!

    • Sale

      16:49 // 7. 12. 2020.

      Zagadjenje je sto ložiš na ugalj i drva botino vrati se u školu, pa ranije je su automobili više zagadjivali nego sadašnji, nego druže Tito uzimao kredite pa ti bilo lepo sto tada nisi komentare davao...

    • Tragovi ti smrde nečoveštvom!

      16:49 // 7. 12. 2020.

      Ti si demantovao sam sebe. Šta ispade? bogati smo a vozimo krševe? Ti nemaš ni takav krš, samo pred izbore ti daju bicikl i sendvič da više obiđeš.

    • Miša iz Niša

      23:52 // 7. 12. 2020.

      Skoro slušao jednog priznatog eksperta na tv-u. Zagađenje od auta pa i tih 'krševa' kakav i sam vozim jel nemam za bolje, je minorno u odnosu na industrije i fabrike. Za Smederevo i Pančevo ne vredi trošiti reči...nažalost! Od sveukupnog zagađenja od auta nije ni 10% sve i kad bi svi vozili elektromobile to bi smanjilo zagađenje za max 5% a šta je sa ostalih 95%? Ah da snizili ste lestvicu
      Sramot

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: