Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:04, 8. 8. 2019.

| Servisne informacije

Ulica Kosovke devojke dobila novi asfalt - saobraćaj otvoren, sutra kratko zatvaranje zbog vašara

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Kosovke devojke rekonstrukcija3; foto: JV-J. A
Saobraćaj danas otvoren; foto: JV/J. A.

Nakon skoro mesec dana rekonstruisana je Ulica Kosovke devojke u Nišu i automobili i autobusi već mogu da prolaze novim asfaltom. Ipak, zbog tradicionalnog Pantelejskog vašara, kako kažu u Opštini, u petak, 9. avgusta, od 17 do 23 sata biće zabranjen prolaz svima, osim autobusima gradskog prevoza.

Ulica koja je prema mišljenju građana "vapila za rekonstrukcijom" dobila je novi asfalt. Kroz Kosovke devojke se sada lakše prolazi, ali još svi trotoari nisu završeni pa pešaci jednim delom moraju da prolaze ulicom.

Iz Direkcije za javni prevoz kažu da se i gradske i prigradske linije "vraćaju" na staru trasu. Kosovke devojke rekonstrukcija1; foto: JV-J. A Jedna strana trotoara nije sređena pa pešaci hodaju ulicom; foto: JV/J. A.

Linije javnog gradskog prevoza br.5 Železnička stanica – Somborska i prigradskog prevoza br. 14 PAS Nš – Brenica i br. 14A Pas Niš – Cerje, vraćaju se na redovnu trasu ulicom Kosovke devojke - saopštili su iz Direkcije.

Iako je saobraćaj danas zvanično otvoren, sutra će nekoliko sati zbog vašara ponovo biti zatvoren za sve, osim za autobuse gradskog prevoza. Obustava saobraćaja trajaće u petak od 17 do 23 sata. Kosovke devojke rekonstrukcija; foto: JV-J. A Zbog vašara se zatvara; foto: JV/J. A.

Obustava saobraćaja biće vidno označena odgovarajućom signalizacijom uz prisustvo i kontrolu saobraćajne policije - kažu u Opštini Pantelej.

Podsetimo, rekonstrukcija Kosovke devojke počela je 15. jula i za to vreme su autobusi išli izmenjenom trasom, koja je u toku radova menjana zbog primedbi građana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • AcA

    13:26 // 9. 8. 2019.

    Trebali su da nastave i da zavrse sve do semafora i sve lepo povezu. Ovako je ovo igrarija za narodne mase. Pitanje je kakav je kvalitet a sigurno nije dobar. Gde su lezeci policajci sto bili ranije? Na to se zaboravilo ili se ceka jesen?

  • RadeS

    10:12 // 9. 8. 2019.

    Ul.Kosovke Devojke je sve do Gornjomatejevačke, znači da nije cela završena, a trrebalo bi, kad je celu završe možemo hvaliti ili kuditi.

  • Realan

    22:43 // 8. 8. 2019.

    Mnogo smo gadan narod.
    Ova ulica nije rekonstruisana od kada je napravljena, vise od 50 god i sada dodju i prosire je,i poplocaju, i opet im ne valja?

    • Pantelejac

      07:52 // 9. 8. 2019.

      Srpska posla. Ne valja ni kad je lose, ne valja ni kad je dobro... Jesam za to da sve sto ne valja treba da se popravlja, menja, kritikuje, ali ajmo jednom da stvarno budemo objektivni

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: