Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 11. 7. 2023.

| Servisne informacije

Ulica vojvode Putnika u Nišu od srede ponovo zatvorena za saobraćaj zbog nastavka rekonstrukcije

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Vojvode Putnika
Nastavljaju se radovi; ilustracija; foto: JV / Tamara Radovanović

Nakon osam meseci “pauze”, nastaviće se rekonstrukcija Ulice vojvode Putnika u Nišu pa će ona biti potpuno zatvorena za saobraćaj od srede, 12. jula. Iz Direkcije za izgradnju kažu da će ulica biti zatvorena od Apelacionog suda do raskrsnice sa Žrtava fašizma.

Kako će se u tom delu grada odvijati javni prevoz, pošto tu saobraća nekoliko gradskih linija, još nije poznato jer zvaničnih informacija iz Direkcije za javni prevoz nema. Iz Direkcije za izgradnju ističu samo da će radovi biti obezbeđeni odgovarajućom signalizacijom.

Rekonstrukcija je počela još 30. maja prošle godine, a propratili su je brojni problemi žitelja, koji su zato nekoliko puta i protestovali.

Iako tada nije imala trotoare i pešačke prelaze, niti najavljenu biciklističku stazu, otvorena je za saobraćaj krajem oktobra prošle godine. Nadležni su najavljivali da će završni sloj asfalta dobiti na proleće 2023, ali se ni to nije desilo.

Manje od mesec dana nakon otvaranja za saobraćaj, došlo je do prvog “krpljenja”, jer je asfalt bio oštećen oko šahte. Neke rekonstruisane i asfaltirane delove ulice ponovo su raskopali i radnici koji trenutno grade drugi kružni tok u Vojvode Putnika.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je nedavno na pitanje novinara o tome kada će se rekonstrukcija nastaviti odgovorila: "Biće, ne bojte se".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djura

    15:32 // 12. 7. 2023.

    Molim nadlezne da stave nekog pismenog od struke da rukovodi ovim radovima. Zatvaranje totalno jedne od bitnih ulica u gradu zahteva danonocno angazovanje radnika radi sto brzeg zavrsetka. A ne kao sto je stanje na terenu: dva ,,Medjarca ,, sa dve lopate i na svakih pola sata i oni prave pauzu. Sramota za grad, za sve zaposljene strucnjake u Direkciji.

  • Milo

    08:41 // 12. 7. 2023.

    A gde su vam majstori od jutros? Opet zatvarate ljudima ulicu da po najvećoj vrućini pesace a niko nista ne radi.

  • Mile

    08:28 // 12. 7. 2023.

    Dodje i ta sreda,a gle cuda ulica otvorena.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: