Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:33, 1. 3. 2018.

| Servisne informacije

Ulice u gradu čiste, prohodno do niških sela

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
sneg
U gradu ulice čiste; foto: J. C. M.

Situacija na niškim ulicama je povoljna, na glavnim saobraćajnicama nema uopšte snega, tako da su na red došle ulice trećeg i četvrtog prioriteta, kaže šef Zimske službe Sveta Manić. Napominje da su prohodni putevi do sela, kako u nižim, tako i višim predelima.

Lokalni putevi do brdskih i planinskih sela, koji su prethodnih dana bili pod debelim slojem snega, teško su njima prolazila vozila, a neki su bili i potpuno blokirani, sada su, kaže Manić prohodni za saobraćaj.

Sinoć je očišćen put do Lazarevog sela, do ulaza u selo, put do ulaza u Rautovo, prohodni su i putevi do Bancareva, Kunovice, Ostrovice, Cerja, Rujnika, Kravlja, Ostrovice, Pasjače i Vrela -kaže Manić.

Napominje da na kolovozima do ovih sela ima utabanog snega, ali da vozila mogu da saobraćaju.

Svi lokalni putevi su prohodni i mogu proći sva vozila, naravno, ukoliko su opremljena za vožnju u zimskim uslovima - ističe Manić.

Šef Zimske službe napominje da je očišćen i put Gabrovac-Vukmanovo-Berbatovo i da je moguće doći do ovih sela, iako su juče građani tvrdili da je Berbatovo “odsečeno od sveta”.

Sinoć je ekipa očistila taj put, ali se mašina nije spustila do manastira. Od jutros ekipa radi na tome da očisti put od manastira do ulaza u Berbatovo i stvore uslove za saobraćaj. Oni koji hoće mogu da prođu vozilima, a postoji i način da do Berbatova stignu i odozgo - kaže Manić.

Apeluje na sve vozače da bez adekvatne zimske opreme ne kreću na put.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Gorman jeftic

    00:25 // 2. 3. 2018.

    Zasto nema grejanja nocas u Nisu kad je minus 5. Sramota za gradsku vlast koje se besplatno grebe zar je problem da se jos par Dana Greje Nocu grad. Sramota I neljudkost. Neko to od gore vidi sve,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: