Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 17. 4. 2020.

| Servisne informacije

Uskoro prvo uništavanje krpelja ove godine u niškim opštinama

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
kej
Prskaće i pored reke; ilustracija; foto: V. Keser

U parkovima, izletištima, pored reke i na drugim lokacijama u Nišu, 22. i 23. aprila , najavljuju iz preduzeća zaduženog za dezinsekciju, prvi put ove godine uništavaće Kažu da će insekte uništavati uređajima sa zemlje, a da će na terenu biti od 8 sati.

Pozivaju građane da u terminima kada se krpelji uništavaju ne budu na mestima koja se prskaju i da ne izvode kućne ljubimce. Parkovi i izletišta svakako su zatvoreni, ali iz preduzeća podsećaju građane da budu obazrivi.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog. Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću SANIT M&M na tel. 018-258-019 i 018-243-876 - poručuju.


Lokacije u niškim opštinama na kojima će uništavati krpelje:

Sreda 22. april

Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela Zelengora sa šetačkim stazama.

Opština Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, Kameničkom visu, kod spomenika na Čegru, kod Vrežinskog bazena, travnjak u Ulici Druge Proleterske brigade, dvorište Crkve sv. Pantelejmona, dvorište Doma učenika u ul.Kosovke devojke, travnate površine Keja Nišave i duž ulica Vase Pelagića i Somborske i strelišta Malča

Opština Medijana: parkovi na Trgu K. Aleksandra, u Ulici Obilićev venac, stari park pored Nišave, travnate površine Keja Nišave do naselja Nikola Tesla.

Četvrtak 23. april

Opština Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, travne površine Keja Nišave, naselja Šljaka, bedemi u Ulici 12.februar i igralište u naselju Ratko Jović.

Opština Palilula: spomen park Bubanj, park kod Železničke stanice i preko, travne površine gradskog groblja, Minovog naselja, dvorište Svetinikolske crkve, potez oko Starog groblja, park Šumice, travnate površine duž Čairske ulice i Park kod okretnice Mokranjčeve i Zetske.

Opština Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, park u Ulici Nikole Pašića travnjak oko spomenika Ćele kula, dvorište Saborne crkve i zeleni deo između
Gabrovačke reke i tržnog centra Roda i travnate površine duž Zetske ulice.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanko

    17:43 // 17. 4. 2020.

    Ostavite gospodu krpelje na miru. Nigde ni zivo pile u parkovima, na ulicama, izletistima... Nemaju jadni sta da jedu. Pocrkace jadni sami od gladi dok mi izadjemo iz ovih kucnih zatvora. Pravda za krpelje!

  • Mara

    11:50 // 17. 4. 2020.

    samom još oni fale

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: