Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:14, 25. 9. 2023.

| Servisne informacije

Uži centar Niša sutra 9 sati bez struje

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
struja
Na spisku isključenja brojne ulice u Nišu, ali najduže struju neće imati oni koji stanuju u centru grada; foto: A. K.

Delovi ulica Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Lole Ribara, 7. Jula 14 i 16 i Vožda Karađorđa 13 u utorak, 26. septembra, neće imati struju u periodu od 8 do 17 sati, saopštili su iz niške Elektrodistribucije. Kraća isključenja planirana su i na više drugih lokacija u Nišu.

Isključenja u užem centru Niša koja će trajati čak 9 sati najavljuju zbog radova na elektroenergetskoj mreži, a iz istih razloga struju od 8 do 12 sati neće imati deo Čamurlijskog puta i naselja Delnice.

Delovi ulica Zelengorske i Ćirila i Metodija na struju sutra ne mogu da računaju od 8:30 do 11, a od 9 do 11 sati najavljena su isključenja na više lokacija - delovi ulica Stevana Nemanje, Visokog Stevana, Obilićevog venca, Vojvode Bojovića, Dravske i Ohridske i deo Bulevara Svetog Pantelejmona (87).

Od 11 do 13 sati radove će obavljati u Borskoj, Gornjomatejevačkoj, Đure Đakovića, Ilindenskoj, Karlovačkoj, Kosovke devojke, Krfskoj, Vršačkoj ulici i na Bulevaru Svetog Pantelejmona.

Na spisku isključenja su i ulice Srđana Aleksića, Katićeva i Majke Jevrosime, u periodu od 11:30 do 13:30, a od 15 do 17:30 struju neće imati - delovi ulica Dimitrija Tucovića (35, 39, 41), Dimitrovgradska (1, 4, 6), Đure Jakšića (1-57), Goce Delčeva (2-11), Mostarska (10-23), Šantićeva (35), Vojvode Bojovića (7, 12-24) i Vojvode Putnika (36a).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: