Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 3. 4. 2013.

| Servisne informacije

Veliki deo Niša bez grejanja

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Širi centar Niša, Čair, Palilula, Bulevar Nemanjića i Ledena Stena ostali su bez grejanja. U Toplani tvrde da je uzrok kvar na gasovodu kod Beograda.

U JKP Gradska toplana Niš tvrde da je reč o problemu koji je u vezi sa velikom havarijom na gasovodu kod Beograda, kada je u ogromnoj eksploziji on potpuno prekinut.

Snabdevanje gasom je delimično uspostavljeno, pa prekida u grejanju nije bilo u Kliničkom centru, kao ni kod manjih kotlarnica u gradu.

- Manji toplotni izvori su još u funkciji, međutim toplane “Krivi vir” kod Nišekspresa  i “Jug” kod Starog groblja, su od jutros obustavile isporuku toplotne energije jer nema energenata - kaže Milena Pavlović, portparol Toplane.

Pavlovićeva kaže da za sada nema informacije kada će biti normalizovano grejanje u celom Nišu.

- Očekujem da u toku dana dobijemo više informacija o tome - rekla je Pavlović.

Inače, u većini stanova u Nišu radijatori su hladni od jutros, a kako kažu u Toplani, o svim izmenama građani će redovno biti informisani na njihovom sajtu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikom nista

    20:10 // 4. 4. 2013.

    ...i tako ce novine da pisu, funkcioneri da daju izjave koje vredjaju inteligenciju, mi da se smrzavamo i lajemo u porukama, i nikom nista... A kad bi se sad okupili, pa zasuli i toplanu i zaposlene kamenjem, pa direktora, pa gradonacelnika, i tako redom, tek onda ne bi smeli da prave gluposti. Ovako ih boli uvo, mi cemo malo da se izlajemo na internetu i toliko, idemo po starom...

  • neko iz mase

    10:07 // 4. 4. 2013.

    Klasican primer samovolje i bahatosti ljudi iz toplane kao i iz gradske uprave.Niko da izadje sa nekim saopstenjem,da ne kazem izvinjenjem gradjanima,jer u umanjnje racuna za april nesto bas i ne verujem.Juce i nije bilo strasno,ali danas je bas hladno,bar kod mene u stanu.Pa ako sa znali da imaju problema sa gasom,problem je bio jos u subotu,zasto nisu pripremili odmah i presli na mazut,nego ko ih sisa,nek se smrzavaju dan/dva pa ce da otopli i napolje.

  • redovni platisa

    09:55 // 4. 4. 2013.

    @radnik toplane "Nema para za mazut ili gas" ili "velika havarija na gasovodu kod Beograda". Odlucite se, pa lazite svi isto. A moje dete od dve godine i dalje u hladnom dok ne otopli...ono ne razume ni jedno ni drugo sto ste rekli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: