Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 11. 8. 2017.

| Servisne informacije

Veliki deo Niša ponovo bez vode

Autor:B. Ž.Izvor:Južne vesti
voda
Magistralni cevovod ponovo u kvaru; foto: JV/ A. K.

Velike vrućine Nišlijama ovih dana padaju još teže jer su zbog kvara na vodovodnoj mreži na Gabrovačkom putu, bez vode viši delovi Palilule oko Njegoševe ulice, veliki deo Bubnja, kao i Pasi Poljana. U Vodovodu kažu da su radovi skoro završeni i da se “voda polako vraća u domaćinstva”.

Nakon samo dve nedelje otkako je oklonjen kvar na magistralnom cevovodu kod restorana "Bolji život", ponovo se dogodila havarija.

Zbog toga su, kažu u Vodovodu, česme ponovo bile suve kod onih koji žive u Mokranjčevoj, Ulici Babičkog odreda, Kovanlučkoj, Ulici Stanoja Glavaša, Braće Ignjatović, Vase Čarapića, Zdravke Vučković, Svetolika Rankovića i drugih okolnih ulica.

Došao sam sa "Nišvila" i hteo sam da se istuširam, ali nisam mogao. Pritisak je bio tako slab, da je voda samo curkala. Jutros ustajem i vidim da vode i dalje nema - rekao je jedan građanin.

Međutim, u JKP Naisus kažu da će ekipe biti na terenu do 15 sati, ali i da su postavljene cisterne sa vodom oko Mokranjčeve, dok se potpuno ne normalizuje pritisak vode u slavinama.

Oni dodaju i da se očekuje potpuna normalizacija do kraja dana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • PP

    10:41 // 12. 8. 2017.

    Drugi dan nema vode

  • Dragan

    08:46 // 12. 8. 2017.

    Prodje noc, voda ne dodje, u P.Poljani. Na telefon vodovoda se ne javljaju. 21. vek!

  • Mile

    02:56 // 12. 8. 2017.

    Pohvale za TV N1,da nije bilo njihovih informacija ne bih znao da sam ostao bez vode i to bas u vreme velikih uspeha gradonacelnika u sredjivanju grada.
    Tolike pohvale nekih gradjana kako imamo fine televizije mogu se okaciti macku o rep.Pa njih posle 10 sati ne mozes uopste da nadjes,niko se nigde ne javlja.Najvaznija je izjava nedelje i prituzbe gradjana u jutarnjim emisijama i kraj!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: