Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:58, 13. 11. 2020.

| Servisne informacije

Više ulica, naselja i sela u Nišu i Aleksincu nekoliko sati bez struje

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
strujA kosta
Nekoliko sati isključenja zbog radova; Ilustracija, foto: A. Kostić

Deo Mramora, kao i više ulica u Paliluli u Nišu najduže će u petak 13. novembra biti bez struje, kao i delovi Vrtišta, Trupala, Gornjeg Dragovlja i Šarlinca, sapoštavaju iz Elektrodistribucije. Duža isključenja zbog radova planirana su i u nekoliko aleksinačkih sela.

Od 8 do 14 sati struju neće imati stanovnici Mramora, navode u Elektrodistribuciji, a do 15 sati delovi ulica Boračke, Dunavske, Kameničke, Lapovačke, Lovačke, Neretvljanske i Vinogradarske, kao i deo Gornjeg Matejevca.

U vremenu od 08:30 do 09:30: delovi ulica Arhiepiskopa Danila Drugog, Donjovrežinska, Ilije Garašanina, Nikoletine Bursaća, Kneza Mihajla Obrenovića i Siniše Radića. U vremenu od 09:00 do 15:00: deo Gornjeg Dragovlja i Šarlinca - dodaju u saopštenju.

Isključenja struje su zbog radova planirana i u delovima ulica Koste Nađa, Fenlksa Kanica, Videna Jovanovića, Dušnička, Ivana Kosančića i Marina Držića od 8:30 do 12:30, a do 13:30 za deo Vrtišta.

U vremenu od 09:00 do 11:00: deo Trupala, a u vremenu od 09:00 do 12:00: delovi ulica Žrtava Fašizma i Ljubomira Nikolića (br. 138). U vremenu od 11:30 do 13:30 deo Čamurlije i Čamurlijskog puta - navode u saopštenju.

I na području Opštine Aleksinac najavljuju radove na elektroenergetskoj mreži - od 9 do 14 sati bez struje će biti sela Vukanja i Porodin, deo naselja iznad doma u Subotincu, deo prema Moravcu i Žitkovac, kao i tržni centar u ovom mestu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • jesonstatham

    16:46 // 13. 11. 2020.

    pa sigurno nece da urade nesto za neko seli,asfaltiraju ili poboljsaju prevoz...srozana su sela do maximuma,sramota za drzavu i grad Nis,i politicare.

  • Mara

    11:50 // 13. 11. 2020.

    Sredine sa to bude što pre nasa predsednica sela Vrište. Cvetanka Ilić

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: