Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:06, 17. 7. 2022.

| Servisne informacije

Više ulica, sela i naselja na jugu u ponedeljak bez struje

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
struja
Isključenja od 7 do 15 sati; foto: Lj.J.

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, više ulica, sela i naselja u Nišavskom, Topličkom i Pirotskom okrugu, kao i u Leskovcu, neće imati struju u ponedeljak, 18. jula, saopštavaju iz Elektrodistribucije. Isključenja će biti u periodu od 7 do 15 sati.

Bez struje će od 8 do 10 sati biti stanovnici delova niških ulica Jelene Dimitrijević, Anete Andrejević, Vladimira Gortana, Šumatovačke, Keja Mike Paligorića, Cetinjske, Vinaverove i Bulevara 12. februar.

Isključenja se planiraju od 9 do 14 sati u delovima ulica Nikole Kopernika i Vojislava Miloševića, a od 9:30 do 11 sati u Beogradskoj, Ulici Aleksandra Medvedeva i takođe delu Bulevara 12. februar.

Od 10:30 do 12:30 struje neće biti u delovima Rajićeve, Učitelj Miline i Koste Stamenkovića, od 8 do 9 sati u delovima Dimitrovgradske, Salvadora Aljendea, Ive Ćipika, Šantićeve, Milentija Popovića i Sarajevske.

Bez struje od 9:30 do 10:30 ostaju i žitelji delova Radničke, Braće Ignjatovića, Mokranjčeve i Trga Nikole Dražića, a od 9 do 10 sati i oni koji žive u ulicama Mihajla Dimića i Milana Joksimovića, kao i u delu Pasjače.

Od 8 do 14 sati struje neće biti u delu Rusne, od 9 do 12 sati u delu Malče, od 9 do 11:30 u delu Lalinca, a od 10:30 do 11:30 u delu Oreovca.

Kada je reč o Topličkom okrugu, skoro sva isključenja planiraju se u 9 sati. Meštanima kuršumlijskog sela Kutlovo i Gornje Devče kod Merošine struja će “doći” u 14, a žiteljima Badnjevca kod Žitorađe u 12 sati. Stanovnici Ulice Braće Vusanović i dela Radničke u Blacu biće bez struje do 13 sati.

U tom okrugu jedino isključenje od 10:30 do 15 sati planira se u Ulici Vojvode Stepe u Blacu.

U pirotskim ulicama Kneza Lazara i Save Nemanjića struje neće biti od 8 do 11 sati, u delu sela Sukovo od 8 do 14, a u delu Krupca od 11 do 14 sati.

Studena, Valniš, Gradište i Strelac kod Babušnice neće imati struju od 7:30 do 13:30, a deo Balkanske ulice i Osmog septembra u Dimitrovgradu od 7 do 12 sati.

Od 11 do 13:30 isključenja se planiraju za delove leskovačkih ulica Ivana Milutinovića, Nikole Tesle, Save Kovačevića, Stepe Stepanovića, Veselina Masleše, kao i za deo Pupinove ulice.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sava

    07:24 // 18. 7. 2022.

    Da li beogradjani ostaju bez struje nekada.. Treba Beogradu struja, tamo zive ljudi...

  • Smuk II

    22:03 // 17. 7. 2022.

    "Isključuj , isključuj.... ha, ha ha..." !

    • Žvalavi pastir Šizoje

      08:30 // 18. 7. 2022.

      А зими неће има шта искључују!
      Ахахахахахахаха...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: