Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 30. 4. 2020.

Vlada Srbije: Policijski čas 35 sati, do subote ujutru

Nis najduzi policijski cas; foto: Vanja Keser Izabrana Vučićeva varijanta; foto: Vanja Keser / JV

Policijski čas od 35 sati počinje danas u 18 sati i trajaće do subote, 2. maja u 5 sati ujutru, potvrdila je Vlada Srbije na današnjoj sednici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Persida

    15:37 // 30. 4. 2020.

    Citam komentare i nemogu da verujem sta se to desava sa ljudima, umesto da se skapete kuci da izdrzite jos malo dok se temperatura napolju nepoveca na 30 stepeni vi se bacakate, protestujete, lupate A NEZNATE NI ZA KOGA LUPATE U TE STROKAVE SERPE postajete potencijalni izvori zaraze juce na keju popodne Bulevarci se setaju suncaju se na kej setaju pseta znaci zivi uzas STA reci!

    • #opranaserpa

      16:46 // 30. 4. 2020.

      *ne znate ;)

      setate pseta, da se skapete, strokave serpe?
      Bas ste tuzan covek! Zao mi je!

    • СНС академиа знаности

      17:01 // 30. 4. 2020.

      A,јел смета ако идемо да палимо бакље?

    • TuRb●BOT

      18:13 // 30. 4. 2020.

      Haha, jaooo. Lupamo u serpe protiv takvih kao sto si ti.Ja ne lupam, izbacim zvucnik JBL i pustim drum&bass lupa neki momak iz Afrike.Street drummer !

  • iva

    20:21 // 30. 4. 2020.

    Pa vecina je htela skracenje sta je sada problem. Svi na izlet korona ce biti gratis. I jos nesto malo mi trulo ovo lupanje u prazne serpe. Ajmo domacice od pravljenih zaliha napravite nesto pa obradujte decu i muzeve.

    • TuRb●BOT

      01:04 // 1. 5. 2020.

      Imam ja Iva za tebe nesto gratis !!!

  • goran stamenković

    15:21 // 30. 4. 2020.

    U subotu i nedelju puna izletišta, 100%. A gde su Kon i Kisić na konferenciji? Bežanija. Izvuko Alek uši, nego šta. Vi ćete njemu da prosipate neku struku, neznalice jedne, gatare. Ma niste li za praznik otišli u Milano, u šoping? A sad nešto ozbiljno po stoti put pitanje: KOLIKO JE DO SAD U NIŠU BILO LJUDI NA RESPIRATORIMA, KOLIKO JE PREŽIVELO A KOLIKO UMRLO. Pothitno odgovor je je mnogo umrlih.

    • milovan bogdanovic

      15:53 // 30. 4. 2020.

      Kakva nepravda i nekorektnost. Stariji od 65 godina vec danima nesmeju iz kuce, cemu se cak i ne nazire kraj, a ostalima je problem i dva dana neprekidne izolacije. Ovo sto nam dozvoljavaju kratke setnje je nista. Ovi sto imaju slobodu kretanja u vrlo malom broju nose maske, pa ispada da zbog njihove nediscipline starije treba izolovati. Naravno da zaposleni treba da rade ali da nose maske.

    • Bezobrazluk

      16:04 // 30. 4. 2020.

      Decko, zalagali ste se da se ukine ova zabrana kretanja. Kada ukinuta opet ne valja, sto nije AV slusao struku. Kako on da uradi redovni mrzitelja svega i svacega oko sebe ce nesto pametovati.
      Sta ti vrede te brojke. Pravis neku svoju knjigu statistike. Sta ti imas od toga? Zivot nije statistika. Odi u kovid bolnice pa volontiraj. Ucini nesto za svoj grad umesto sto se igras kao malo dete brojkam

  • Zabrinuti Nislija

    15:23 // 30. 4. 2020.

    Strasno. Zbog dodvoravanja onom neukom delu mase ljudi, koja ne shvata da smo daleko od "pobede" i koja samo misli na roštiljijadu i grupno ispijanja piće, i žellje da se što pre uđe u predizbornu kampanja više se ne sluša preporuka zdravstvene struke o odustaje se od dalje jedino ispravne borbe protiv ovako opasnog virusa. U Sloveniji su juče testirali 1500 sumnjivih osoba i otkrili su samo 7poz.

  • Boban zubni

    16:38 // 30. 4. 2020.

    Gde su dotični,pa ne trebaju mu više,odigrali su u njegovu korist,sad samo on nastupa da za koji dan odredi procente sa koliko pobeđuje na iznorima

  • goran stamenković

    14:53 // 30. 4. 2020.

    Hahahaha...prevagnula opcija koju je zagovarao Vučić...prosto nemoguće, pa on sluša struku. Juče ujutru mu je DJ Žeks ozonirao krv i sad ga je to možda poremetilo. E, pa nedaj Bože da se vrati korona, pa nas ošine, nagrabusili smo ga onda. Nego Žeks, iako te niko ne shvata ozbiljno jer podriguješ i ponašaš se ko svinja, kreći ti da ozoniraš vladu, a za krizni štab sad Vas je pljunuo i srozao do dna.

  • Шишач снс-ОВАЦА

    16:33 // 30. 4. 2020.

    И? Овај пут је послушао струку? Наравно да не! Схватите, Великог Респиратора интересује једино РЕЈТИНГ, и - Т А Ч К А! По овом и СВАКОМ другом питању!

  • Ахм

    07:02 // 1. 5. 2020.

    Вођа релаксира.Данас два пута по пола сата пешачења,да пензионери стекну кондицију до избора.

  • Superhik

    17:41 // 30. 4. 2020.

    U subotu, najkasnije nedelju uvece, Veliki Respirator na KZN tuznim glasom izjavljuje kako mu se plakalo kada je video onoliki narod na izletistima...

  • Srbija

    17:27 // 30. 4. 2020.

    Jadna li si Srbijo!?Kad fukare progovore pametan zaćuti.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: