Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 7. 12. 2022.

| Servisne informacije

Voda na ulici na više lokacija u Nišu i Niškoj Banji, isključenja do 15 sati

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
iskljucenja vode
Više ulica i sela bez vode; foto: JV

Popravke kvarova zbog vode na površini neophodne su na uglu ulica Dubrovačke i Milorada Kostića Moravca u niškoj Opštini Pantelej, u Čemerničkoj ulica na Paliluli i u Jovana Popovića u Niškoj Banji, navode iz JKP Naissus, a u naselju 9. maj voda puni šahte, pa je svuda do 15 sati moguće isključenje vode.

Na uglu ulica Dubrovačke i Milorada Kostića Moravca je voda na asfaltu, kažu u Vodovodu, pa će do 15 sati zbog popravke voda biti isključena u ovim ulicama, a moguć je prekid i u ulicama Druge Proleterske brigade, Kolubarskoj, Zvorničkoj.

Takođe, kažu da je voda na površini i potreban je iskop u Čemerničkoj na kraju ulice.

Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Čemerničke ulice (4 prilaz na kraju ulice) - dodaju.

I u Niškoj Banji je potreban iskop zbog vode na površini, u Ulici Jovana Popovića kod broja 3 i tamo će bez vode stanovnici biti do 15 sati.

Radovi traju i u naselju 9. maj, jer voda puni šahte.

U ulicama: Topličkog partizanskog odreda, Jastrebačkih partizana, Miodraga Jovanovića Uče - za vrtić. Intervencije se obavljaju i u selima: Čamurlija, Supovac, Vikend naselju Supovac i naselju Kitice - navode iz Vodovoda.

I u Čamurliji i Supovcu su prekidi planirani do 15 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    14:27 // 8. 12. 2022.

    Za osam godina unistili Vodobod.Pocev od kupovine Bagera iz Italije pre nekoliko godina pa do ovog mladog Istoricara.Decko nesposoban si bezi sto pre.

  • Neznanje

    21:27 // 7. 12. 2022.

    Savet gradskoj upravi da sva preduzece koja ne funkcijonisu treba da grad smeni menadzment.Ocigledno da JKP Naisus ne funkcijonise uopste.

  • Naisus nesposoban.Grad nek angazuje majstore makar bili sa Meseca

    17:56 // 7. 12. 2022.

    Potvrdjuje se konstantno da je dir.Naisisa nesposoban da oformi nekoliko ekipa majstorskih.Zato kvatovi na sve strane.Grad da angazuje druge firme.

    • Majstoriiiiiiiiii

      14:23 // 8. 12. 2022.

      Neznanje je najgora stvar.Covek nije ni strucno ni radno dorastao da vodi takvo preduzece.Slupao grdne prare koje mu grad dao a nista ne funcijonise.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: