Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:09, 7. 4. 2022.

| Servisne informacije

Voda u Belopalanačkoj ulici u Nišu curi već mesecima, iz Vodovoda kažu popravka do 12. aprila

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
voda Belopalanačka ulica
Stanovnici traže rešenje; foto: čitateljka

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Belopalanačkoj ulici u Nišu mesecima curi voda, a stanovnici su zabrinuti da će “reka” koja teče ulicom uništiti asfalt koji su jedva dobili. Iz JKP Naissus navode da curenje ne remeti vodosnabdevanje i ne ugrožava imovinu žitelja, da kvarove rešavaju po prioritetu i da će on tamo biti saniran do 12. aprila.

Stanovnica Prilaza 1 u Belopalanačkoj kaže da skoro godinu dana čekaju da iz Vodovoda reše njihov problem, kao i da su ekipe dolazile, ali da voda i dalje lije.

Jednom ili dva puta su nešto kao zamenili, ali posle par dana opet je krenulo da lije. Mi ih opet zovemo. Poslednji odgovor je bio da čekaju nalog šefa koji verovatno treba da naloži neko otkopavanje ulice da bi se to saniralo - žali se Nišlijka.

voda Belopalanačka ulica Iz Vodovoda najavljuju popravku; foto: čitateljkaVodu imaju, ali zabrinuti su da višemesečno curenje ne uništi asfalt, koji je, kažu, nov i koji su jedva dobili.

Iz Naissus-a navode da je ekipa po prijavi bila na terenu 31. marta i da je utvrdila da je potrebno raskopavanje, ali i da curenje ne remeti vodosnabdevanje žitelja, kao i da im ne ugrožava imovinu.

S obzirom na to da je uobičajeno da u ovom periodu godine dolazi do povećanog broja havarija na vodovodnoj mreži, dinamika otklanjanja se odvija u skladu sa postojećim tehničkim kapacitetima i u skladu sa prioritetima kojima se definiše redosled i precizan termin radova - odgovaraju iz JKP Naissus.

Dodaju da prioritete određuju u skladu sa uzrokom i obimom kvara, kao i sa posledicama do kojih on može da dovede i da će radove u Prilazu Belopalanačke obaviti najkasnije do 12. aprila ove godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • PM

    08:09 // 8. 4. 2022.

    Vodovod je na svoju ruku izbacio vodomer van zgrade..
    Kada je "strucno" postavljena cev pukla i izlilo se vise hiljada kubika, sada iza vodomera, sve su naplatili stanarima..
    Tako bi i ovo sve trebalo da plati Vodovod (ukoliko ne misle da je to "njihovo")

  • Niko

    14:51 // 7. 4. 2022.

    Posto zuvim u toj ulici, ovo im je 4 havarija na istom mestu od avgusta 2021, toliko o strucnosti, pozvani su 29.3 i dosli su posle dva dana i ustanovili da nije prioritet a pijaca voda ide kao da tece potok?????

    • Neko

      19:17 // 7. 4. 2022.

      Sce ti voda, vazno da si produzio mandat miljeniku !

  • Jova

    13:50 // 7. 4. 2022.

    Direktor Naisusa mozda ceka da dodje Vucic da popravi.Sto neposaljete sliku u bg. da vide lokalne serife i neznalice.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: