Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 4. 5. 2019.

Vojna parada "menja" red vožnje gradskih i prigradskih autobusa

autobus U narednim danima neizvestan dolazak i polazak pojedinih autobusa u Nišu: arhiva JV

Od danas, pa do 10 maja, za kada je zakazana vojna parada u niškom naselju Stevan Sinđelić i delu oko Crvenog krsta, kako kažu u Direkciji za javni prevoz, gradski i prigradski autobusi koji prolaze tuda saobraćaće neredovno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Marija Stanisavljevic

    22:24 // 5. 5. 2019.

    Sve najlepše o paradi. Što više ovakvih događaja!

    • Galopirajuca pogacica

      14:45 // 6. 5. 2019.

      Sve najgore o ovakvom nacinu bacanja para, a tebi kad ti se vec toliko svidja zelim sto vise ovakvih dogadja ispred tvoje kuce i prozora. Nama koji zivimo u naselju Stevan Sindjelic i koji smo na 40m od svega je vec muka i jedva cekamo da se zavrsi ovo maltretiranje i da nas ostave na miru.

  • Naissus

    18:35 // 4. 5. 2019.

    Tamo gore napravili su haos! Da blokiras najprometniji bulevar, severni izlaz za auto-put usred bela dana zbog parade vojnih klovnova??? Kaznjavaju nas za sve i svasta. Ko ce njih da kazni?? Ima li pravde u ovoj zemlji?? Da li bar nesto funkcionise po zakonu?? ...

    • Ljuna

      20:23 // 4. 5. 2019.

      Ti "vojni klonovi" ti brane zemlju. Mislis da je tim ljudima lako da besomučno uvežbavaju. Pa neko je i njima to naredio.

  • marko

    11:32 // 4. 5. 2019.

    Nek se nose sa tom
    paradom u peršun!

    • Čile

      13:58 // 4. 5. 2019.

      Isto mislim, samo nemam peršun ali može ono drugo... Moraće i za paradu vojske da dovodi sendvičare da bi imao publiku...

    • NSS

      17:05 // 4. 5. 2019.

      Napravili su geto od naselja S.Sindjelic. Ne mozemo kolimo da udjemo u ul. A.Medvedeva i vratimo se kuci posle posla. Napredna organizacija vidi se.

  • dragan

    18:55 // 4. 5. 2019.

    Severna Koreja i svi cute!

  • Oscar Pitagor

    22:02 // 4. 5. 2019.

    Ма фолирају народ. Одмах при крају вежбе крећу да коначно освоје линију Кавовац Кавобаг Вивовитица Огулин. Онда иду да потепају сви ловци од Јанеза Јаншу, И тако редом све док не покоре НАТО пакт.

    Који су то мозгови?! Задње капи крви и зноја најбеднијег народа Европе трошити на овако нешто? Сиротиња умире без лекова, воде, струје, без хлеба, од зиме...

    Благослов свима онима који вас протераше.

  • qgo

    21:19 // 4. 5. 2019.

    OD sutra pravim letak na kome ce pisati "Meni su se oni zgadili. A vama?" sa druge strane ima da stoji "Ako su se i tebi zgadili, iskopiraj letak i podeli dalje."
    Ako taj letak preplavi Srbiju, bice nesto od nas. Ako ne, begam u inozemstvo...

  • Zarobljen

    01:31 // 5. 5. 2019.

    Dokle više ovo maltretiranje , da ne pričamo o novcu koji je bačen za ne znam šta...Imate tolike kasarne i poligone a vi ste rešili da nas maltretirate 7 dana. Živim u naselju Stevan Sinđelić, bila je najavljena blokada bulevara Nikola Tesla ali niko nije najavio da će oba ulaza u naselje da budu zatvorena. Iživljavanje dragog nam precednika, ceo grad ima da trpi njegove hirove narednih 7 dana.

  • Ненад Митрић

    22:57 // 7. 5. 2019.

    Да сте се у рату борили ви страшни мислиоци би љубили блатобране наших тенкова. Ови што живе у насељу с.синђелић не би требало да им сметају војници и њихова техника, јер је то војно насеље у истоименој касарни. Живела Војска Србије.

  • Steva Stojanović

    13:25 // 5. 5. 2019.

    Ovde se ne zna ko je od koga luđi. Da li ovi iz Beograda, Vučići, Vulini i slična boranija; ili ovi niški miševi iz vojske i gradske vlasti, koji sprovode u delo njihove luđačke hirove. Onde je neko sišao sa uma!

  • Napredna zemlja

    13:59 // 5. 5. 2019.

    Parada nema sta. Samo sto je sada 2019 god. A ne 1914 god. Mnogo smo zaostali nema sta.

  • Goga

    19:16 // 5. 5. 2019.

    Katastrofa u 3 čina. Mi smo glupaci komplet!

  • Dragan

    16:51 // 7. 5. 2019.

    Ne postoji zemlja na svetu gde vojska u rukama jedne mafije toliko malteretira svoj narod. Nadletanje grada u brisucem letu, spada u najgnisnije zlocine nad narodom koji je preziveo bombardovanje. Nadam se da ce uskoro na vlast da dodje vlada nacionalnog spasa i da osudi ove protuve na dozivotne robije.

  • Пепи Палилулац

    19:37 // 4. 5. 2019.

    Ово је најбољи показатељ АВ, АВ, АВ лудила у коме живимо. Потпуно су блокирали улаз/излаз из Насеља Стеван Синђелић и онемогућили елементарно право на живот 1500 становника. Уништили су асфалт на три булевара и зелену површину и стубове за расвету на једном булевару. Хоће ли то ико поправити? И ако хоћеш колико ће то коштати?

  • Prcko

    09:36 // 5. 5. 2019.

    Vojna parada trenutno menja raspored NATO trupa na Kosovu jer i oni izlaze iz kasarni ali ne za paradu kao ovi nasi gubitnici vec za svaki slucaj. Ovo je vec previse sta ova vlast radi i koliko ovaj narod moze da trpi. Postali smo kao one diktature koje gledamo po filmovima i smejemo se. Sada se nama smeju. Razumem Kim Dzong Una jer covek ima nuklearke i ozbiljnu armiju a sta ovaj nas izvodi ...

  • mirjana

    13:04 // 5. 5. 2019.

    parada ponosa a drzava pod okup[acijom

  • dragan

    17:07 // 5. 5. 2019.

    Jeftina predstava za siroke narodne mase. Koliko sve to kosta ovaj zavedeni narod?

  • Ex faca

    17:27 // 5. 5. 2019.

    U škol nas učili da je 9. maj dan pobede. Ovde se menja istorija jer je 10. maja i narednih dana bilo samo pijančenje izadoviljavanje ratom uskraćenih potreba. Od 10 og maja pa nadalje su dani ponosa, a ovo što se sad radi narodu Srbije ne mogu da izdrže ni Sanske koze. Pokazaće nam vlast svoju ljubav koja nimalo nije platonska.

  • Aleksic

    14:02 // 6. 5. 2019.

    Ne samo red voznje, menjaju i biologiju i geografiju grada.

  • Ernest H.

    17:55 // 5. 5. 2019.

    Tenkovi,helikopteri,avioni ,kamioni,kasarne Stevan Sindjelic ponovo ozivele pune vojske brale,uraaaaaa,uraaaaaaaa.....
    Mnogo smo bogati....budalama....prosto me sramota kolko smo bogati sto bi neko rekao.
    A ti sirotinjo sto si i Bogu teska, ostri pisaljke ,uskoro ce izbori,pa glasaj

  • Ponos Niša

    02:30 // 6. 5. 2019.

    U Vranju gde je najveći oklopni centar VS, na dan pobede se organizuju otvoreni dani Vojske Srbije gde svi mogu da uđu u kasarnu i razgledaju vozni park i naoruzanje vojske.Na kraju programa vrsi se demonstracija tenkova na IMPROVIZOVANOM poligonu, a naša gradska uprava pored 3 ogromne kasarne u krugu od 2km ima da razrove oba Bulevara da nećemo moći da se krećemo tim putem naredna 2 meseca.

    • Tanja

      20:31 // 6. 5. 2019.

      Pa jeste li videli kad su pustili najzad bulevar koliko se oblak prasine dize i to zbog izoranog asfalta jer su tenkovi ostavili istrugane pruge gde god da su prosli. Sve me strah da ce i to neko da popravi.....

  • Dr Vlada

    10:11 // 6. 5. 2019.

    A HMP sa uznemirenim pacijetima treba da stigne u SPBP i Kliniku za psihijatru u G. Toponici, valjda preko njiva.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: