Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 28. 10. 2022.

| Servisne informacije

Vojvode Putnika konačno će biti prohodna od subote

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Vojvode Putnika
Od subote će ulica biti za saobraćaj; foto: T. R.

Saobraćajnica u Ulici Vojvode Putnika, koja je zbog radova na rekonstrukciji bila zatvorena od ulaska u kasarnu “Filip Kljajić” do Trebinjske ulice, biće konačno otvorena za saobraćaj od subote, 29. oktobra, najavili su iz Direkcije za izgradnju grada. Prvi sloj asfalta je odrađen, dok se konačan kraj radova očekuje na proleće.

Više od 5 meseci i nekoliko odlaganja rokova bilo je potrebno da se završi deo radova u Vojvode Putnika i da ovaj deo grada bude prohodan. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je rekla da je prvi sloj asfalta odrađen i da se čeka proleće, kako bi se završili radovi u potpunosti.

Automobili su već na ulici, ali će sutra zvanično biti puštena u rad Ulica Vojvode Putnika. Preostaje da sredimo još trotare zbog đaka koji pohađaju Osnovnu školu “Kralj Petar I”, a na proleće da sve uredimo i dovedemo ulicu do završnog sloja, perfektnog stanja i nastavimo sa nekim drugim gradilištima - izjavila je Sotirovski.

Podsetimo, zbog izgradnje kružnih tokova i radova na rekonstrukciji, ulica je bila zatvorena za saobraćaj od 30. maja. Žitelji ove ulice, protestovali su zbog odlaganja završnih rokova, ali i zastoja koji je trajao nedeljama. Između ostalog, žalili su se i na prašinu, nebezbedne trotoare, probleme sa vodom i strujom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Glasač

    08:44 // 1. 11. 2022.

    Ne brinite,sve će to biti zaboravljeno do sledećih izbora

  • Biciklista

    01:43 // 30. 10. 2022.

    Gde je trotoar,staza za bicikliste i semafor iz zmaja od nocaja ka bubnju.Blokirati ulice da svi stanu za zadusnice pa da rese za decu koja idu u skolu trotoare..bruka sta su uradili..Bubanjci budite se!!!

  • Solomon

    23:46 // 29. 10. 2022.

    A šta je sa kružnim tokom na početku bulevara Svetog Pantelejmona iz pravca naselja Čalije kod "Liona 3". Ono je bre Zona Sumraka. U špicu saobraćaja prema Donjem i Gornjem Matejevcu dolazi do zagušenja saobraćaja, vozila ne mogu da se mimoidju.

    • Samo vas gledam šta radite!

      21:33 // 1. 11. 2022.

      Čeka se da reketaši iz Eps-a pomere struju uvek ih neko krade i kada toga nema,paranoični su i histerični.Voždova ulica(glavni trg) počeo asfalt da se brčka ka ivičnjaku i počinju kolotrazi,namerno loše uradjeno da bi se trošio narodni novac(porezi,akcize,marže).Sve poskupljuje nema dana da iste cene budu.Ovo je najgora vlast koja je ikada vladala,turci su bili mnogo bolji od trenutne sekte.Pozz.!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: