Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 13. 4. 2017.

| Servisne informacije

Za praznike besplatan parking i nedeljni red vožnje u Nišu i Vranju

Autor:J. A. i I. M.Izvor:Južne vesti
Dežura "Ćele kula", neke rade skraćeno; foto: Lj. M.
Dežura "Ćele kula", neke rade skraćeno; foto: Lj. M.

Od petka 14. do ponedeljka 17. aprila, dok traju praznici za Uskrs, neke niške apoteke neće raditi, pojedine će raditi skraćeno, a dežurna će biti apoteka “Ćele kula”. Parking će za Nišlije tih dana biti besplatan. Oni koji budu išli negde autobusom u petak će pratiti letnji red vožnje, a ostalih dana primenjivaće se nedeljni red vožnje.

Apoteka “Ćele kula” u centru grada radiće 24 sata dnevno svakog dana i za vreme praznika, dok će apoteka “Čegar” u petak, subotu i ponedeljak raditi od 8 do 15 sati.

U petak i subotu od 8 do 15 sati radiće apoteka “Arnika” u Aleksincu, a u isto vreme, ali i u ponedeljak, radiće apoteka u Doljevcu. Apoteka u Merošini radiće u petak i subotu od 7 do 14 sati, a u Malošištu u istom terminu samo u petak. Radiće i apoteka “Dr Milenko Hadžić” u Svrljigu u petak od 8 do 15 sati.

Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih i dece niškog Doma zdravlja biće dežurna za vreme praznika od 7 do 20 sati, a dežuraće i infuzioni punkt u stanici “Čair” u istom terminu.

Punkt u Rajićevoj ulici radiće od 7:30 do 14:30, ali će sestre biti na terenu od 7 do 20 sati. Patronažne sestre biće dežurne od 7 do 14 sati, a savetovalište će raditi od 7 do 20 sati. Prostorije Zavoda za hitnu stomatološku pomoć biće dežurne 24 sata, a služba za laboratorijsku dijagnostiku od 7 do 14 sati.

Parking u Nišu, kako su rekli u “Parking servisu”, biće besplatan, a neće raditi njihov Korisnički servis u ulici Orlovića Pavla 24.

Na svim linijama gradskog i prigradskog prevoza u petak 13. aprila primenjivaće se letnji red vožnje za radni dan. Za vreme uskršnjih praznika 14, 15. i 17. aprila oni koji budu hteli da se voze autobusom treba da prate nedeljni red vožnje.


Praznična dežurstva i u Vranju

U vreme predstojećih uskršnjih praznika gradske službe radiće po principu organizovanog dežurstva, dok će se lokalni saobraćaj odvijati po prazničnom redu vožnje, tačnije gradski saobraćaj prevoziće putnike samo 15. aprila od 6 do 15 časova.

Poslovni autobus na relaciji Vranje – Beograd neće saobraćati 14. i 17. aprila.

U tom periodu neće se naplaćivati parkiranje na obeleženim parking mestima, dok će parking garaža kod Hotela Vranje raditi redovno i naplaćivati svoje usluge.

Vrtići u okviru Predškolske ustanove „Naše dete“ neće raditi do utorka.

Školski, dečji dispanzer i Medicina rada kao i opšta služba i Služba kućnog lečenja tokom praznika radiće od 7 do 19 sati. Služba za pružanje stomatoloških usluga radiće od 7 do 13 sati. Služba Hitne pomoći i Služba za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja radiće 24 časa.

Svi oni koji imaju problem sa snabdevanjem strujom u vreme praznika, mogu da prijave kvar na telefon 431-961, a ako dođe do kvara na vodovodnoj mreži, mogu se javiti na telefone 421-002 i 422 -364.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    09:04 // 14. 4. 2017.

    O,hvala vam gradski oci,kako ste darezljivi!

  • Boki Smoki

    22:15 // 13. 4. 2017.

    Odlično - parking za DŽ ! :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: