Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 23. 2. 2017.

| Servisne informacije

Zatvara se raskrsnica kod “Imidža” zbog kružnog toka

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Radovi na izgradnji kružnog toka
Počinju radovi; Foto: ni.rs

Od petka 24. februara do kraja marta raskrsnica Dušanove, Nikole Pašića i Mije Petrovića biće zatvorena za saobraćaj, jer je počela izgradnja kružnog toka.

Saobraćaj će, kako su saopštili iz nadležnog Sekretarijata, biti potpuno obustavljen u Dušanovoj od Ulice Koste Stamenkovića do Prvomajske.

U Ulici Mije Petrovića neće biti saobraćaja od kružnog toka kod škole “Učitelj Tasa” i u Nikole Pašića od kružnog toka sa Ulicom Sinđelićev trg.

Ukoliko radovi budu završeni pre roka, dodaju, saobraćaj će biti normalizovan ranije. 

Podsetimo da se kružni tok gradi u sklopu rekonstrukcije Dušanove ulice, a kompletni radovi, kako su ranije kazali, koštaju 22 miliona dinara, dok radovi u Učitelj Milinoj i Koste Stamenkovića vrede oko 2,5 miliona dinara. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • JA

    21:20 // 24. 2. 2017.

    Idu izbori...

  • Dragan,Niš

    18:56 // 23. 2. 2017.

    Da li ovi gledaju vremensku prognozu?Zvanično traje zima i to znači da nema građevinskih radova ovakvog obima.Pa nas su naterali da kupujemo zimske gume a oni bi da rade u sred zime.Ovakav javašluk do sada nije viđan!!

  • Срба

    18:20 // 23. 2. 2017.

    Напредњачки мото (за доконе): Гдегод нађеш згодно место, ту кружни ток посади! (пошто у Нишу нема битнијих и ургентнијих проблема за решавање.....)

    • Ivan

      23:33 // 23. 2. 2017.

      Pomisli samo npr. da taj kruzni tok moze da donese najmanje dve prednosti, prva je manja guzva, druga je nepotrebni semafori i trosenje struje kao dela gradske mreze...
      Da su pametni i da sam ja neko odgovorno lice, postavio bih svuda ulicnu led rasvetu, na taj nacin bi se smanjili gubici tokom nocnih perioda... Sremska je jedna od takvih ulica... pozz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: