Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:08, 2. 6. 2016.

| Servisne informacije

Zatvaraju se ulice zbog Palilulske večeri

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
palilula
Ulice se zatvaraju još večeras; foto: Opština Palilula

Još večeras će saobraćaj biti zabranjen u ulicama oko same rampe - Božidarčevoj, Episkopskoj i Vojvode Gojka, a od sutra i u Kursulinoj i Hajduk-Veljkovoj. Zabrana će biti na snazi sve do 4. juna.

U Opštini Palilula, koja je organizator ove manifestacije koja se održava u sklopu proslave slave Svetog cara Konstantina i carice Jelene, kažu da će večeras od 20 sati biti zatvorene:

  • Ulica Vojvode Gojka od raskrsnice sa Božidarčevom (Palilulska rampa) do raskrsnice sa Čačanskom i to do 4. juna u 10 sati;
  • Ulica Božidarčeva od raskrsnice sa Ulicom Vojvode Gojka (Palilulska rampa) do raskrsnice sa Takovskom do 4. juna u 10 sati.

Sutra u 15 sati zatvaraju se:

  • Episkopska od raskrsnice sa Ulicom Stanoja Bunuševca (Crkva Svetog Nikole) do raskrsnice sa Božidarčevom (Palilulska rampa) do 4. juna u 3 posle ponoći;
  • Kursulina ulica celom dužinom (od raskrsnice sa Ulicom Dušana Popovića do raskrsnice sa Episkopskom) do 4. juna u 3 posle ponoći;
  • Hajduk-Veljkova ulica od pružnog prelaza Paliluska rampa do Ljubićke ulice do 4. juna u 1 posle ponoći;
  • Episkopska od Palilulske rampe pa sve do raskrsnice sa Ulicom Rajićevom do 4. juna u 1 posle ponoći.

Podsetimo, Palilulsko veče počinje 3. juna u 19 sati, na velikoj bini pored Plailulske rampe, a najavljeno je kao veče duhovne, starogradske i muzike niškog meraka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ulicni hodac

    09:15 // 3. 6. 2016.

    Molim se da padne kisa i razjuri sve. Godinama mi preseda to Palilulsko vece. Pomislis kraj, a smecarska muzika i dalje gruva.

  • true blue

    09:04 // 3. 6. 2016.

    Ako opet bude neka "zvezda Granda", po seljackom ukusu lokalnih politicara, ovu manifestaciju bi trebalo ukinuti! Uporni su da od grada naprave selo. Ovaj grad je nekada bacao svetla daleko...

  • Posmatrac

    00:40 // 3. 6. 2016.

    Bolje to preimenujte u "Dzibersko vece". Nema tu ni "S" ni "P" od Starog Nisa i Palilule. Cist prostakluk i primitivizam podrzan dodjosima i primitivizmom (tj. SNS-om) koji se toliko ukorenio kod nas. Od rostiljskog smrada, galame, prostacke muzike, neotesanog ponasanja, prljavstine i djubreta na sve strane- coveku samo moze da se smuci.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: