Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:23, 27. 6. 2019.

| Servisne informacije

Završnica spasilačke vežbe u Nišu, bez saobraćaja u centru

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
saobracaj-centar-vezbe-foto-ja
Ceremonija u centru; foto: JV/J. A.

Trodnevna vežba na kojoj će spasioci uvežbavati reakcije u različitim vanrednim situacijama - “Srbija 2019”, na kojoj učestvuju timovi iz 8 zemalja biće završena danas u 16 sati ceremonijom na Trgu kralja Milana u Nišu. Zbog ove ceremonije u centru Niša od 12 do 19 sati zabranjen je saobraćaj, autobuske trase se preusmeravaju, a od 7 do 19 sati zabranjeno je parkiranje u nekim ulicama.

Ceremoniji na centralnom niškom trgu prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović i ministar za vanredne situacije Ruske Federacije Jevgenij Ziničev. A upravo zbog ovog događaja u centru Niša biće obustavljen saobraćaj i to u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa na potezu od Ureda do Suda.

saobracaj-centar-vezbe2-foto-ja Namešta se bina; foto: JV/J. A.Zbog toga će biti preusmerene i trase linija gradskog i prigradskog saobraćaja. Kako saopštavaju iz Direkcije za javni prevoz, autobusi na linijama broj 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13 i 14 linije u smeru od Ureda ka Sudu ići će preko Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, Cara Dušana, Sinđelićevog trga do raskrnice kod suda, pa dalje redovnom trasom.

U suprotnom smeru autobusi će saobraćati od raskrsnice kod suda preko Sinđelićevog trga, ulicom Nikole Pašića do Trga kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Biće preusmerene i prigradske linije broj 18, 19, 20, 20L, 21, 23K i 37 - u smeru ka prigradskoj autobuskoj stanici, od raskrsnice kod suda biće preusmerene ulicama: Stefana Prvovenčanog, Most mladosti, Bulevar Nikole Tesle, Aleksandra Medvedeva, Bulevar 12. februar. I u suprotnom smeru ići će istom trasom.

Zbog ceremonije zatvaranja vežbe “Srbija 2019” od 7 do 19 sati biće zabranjeno parkiranje na parkingu kod Tvrđavskog mosta, u Ulici Lole Ribara (od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom), u Ulici mladih (od raskrsnice sa ulicom 7. juli do Oficirskog doma), u Jeronimovoj (od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara do raskrsnice sa Ulicom mladih), u Milentijevoj (“slepi“ deo od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara do Oficiskog doma i u Ulici 7. juli (od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • CERN

    10:29 // 3. 7. 2019.

    Mozes da psujes ali nece te razumeti zasto psujes i da se predpostavlja da moze jedan covek da bude na dva razlicita mesta u razlicito vreme.
    Tesko je to shvatiti pa i uz pomoc Morgan Frimana.

  • Ouzo

    20:55 // 27. 6. 2019.

    Navrzli se na Nis,nikako da odrede neki drugi grad!
    Kad nema kvazi investicija,dolazim na parade!Lako je sa zat
    ucanim narodom,samo im kazes da je sve velicanstveno i nepismeni srecni.
    Lako je i sa ovima protiv,oni samo psuju,znaci,pas laje,vetar nosi !

  • Atlantida

    18:10 // 27. 6. 2019.

    Sumiranje rezultata resavanja propasti Atlantide. Gde ce nego u Srbiji i Nisu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: