Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 6. 8. 2019.

| Servisne informacije

Zbog kvarova bez vode niška sela Dolac, Hum i Sečanica

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
isključenja vode
Radnici Vodovoda su na terenu; foto: JKP "Naissus"

Žitelji niških sela Hum, Dolac, Sečanica, kao i stanovnici dela Ulice Obilićev venac i Prvomajske u Gabrovcu, ostali su bez vode zbog kvarova na vodovodnoj mreži, saopštavaju iz JKP Naissus. Očekuje se da popravke budu završene do 15 sati.

Iz niškog Vodovoda saopštavaju da je u Dolcu došlo do kvarova na više lokacija - kod mosta levo, kod groblja i “Božinog tora“, a slična situacija je i u Humu gde voda curi na više mesta, pa je potrebno raskopavanje prema groblju, i u ulicama Braće Jerković i Danila Price.

U Sečanici je došlo do nove havarije, odmah pored mesta gde se desila prethodna, kažu u Vodovodu.

Zbog nastavka radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Sečanica - objašnjavaju u Vodovodu.

Voda je na trotoaru u selu Gabrovac u Prvomajskoj ulici, a kvar se dogodio i na priključnoj vezi u Ulici Obilićev Venac, pa će do 15 sati suve slavine biti u delu ove ulice.

Iz JKP Naissus podsećaju da i dalje traje popravka kvara koji se dogodio u ulici 7. jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: