Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:07, 2. 8. 2019.

| Servisne informacije

Zbog opštinske slave više polazaka za Nišku Banju

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
prevoz
Autobusi češće ka Banji; foto: J. A.

Zbog toga što se očekuje da 2. avgusta više ljudi ide ka Banji, zbog obeležavanja slave Opštine Niška Banja Sveti Ilija, biće uvedeni dodatni polasci na ovoj autobuskoj liniji.

Kako saopštavaju iz Direkcije za javni prevoz, dodatna vozila se uvode na liniji 1 Minovo naselje - Niška Banja, i to na delu trase od Trga Kralja Aleksandra do Niške Banje.

Intervali na ovom delu trase biće od 8 do 10 minuta u periodu od 16:30 do 1 sat posle ponoći. Poslednji polazak iz Niške Banje je u 3:15 sati - kažu u Direkciji.

Podsetimo, Opština Niška Banja slavi Svetog Iliju, a tim povodom večeras će od 21 sat na banjskom šetalištu koncert održati pevač Milan Topalović Topalko.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Imperium Opus

    13:49 // 2. 8. 2019.

    Naglasite da gužve neće biti zbog slave već zbog nečega što bi trebalo da bude vašar a zapravo izgleda kao najgori buvljak - kineske igračke, mekike i pljeskavice. Pita li se neko od nadležnih kakva je higijena na ovim tezgama? Gde ćevabdžije i mekikari peru ruke? A o parkiranju i da ne govorim. Na sve liči samo ne na pristojnu slavu. Da se ja pitam ovo što danas imamo bih dekretom zabranio.

    • Djunta

      16:29 // 2. 8. 2019.

      Da te dopunim,tu je i secerna pena,prosjaci i obavezna kruska za udaranje,da se izmeri snaga...
      Pevac na slavi mora da peva vasarski turban folk ,taman posla prigodan srpski melos! Taj turban folk je proglasen u "narodnu", a tradicionalna narodna muzika je,sada,dosadna!
      Bice velelpno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: