Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 3. 2. 2020.

| Servisne informacije

Zbog radova na toplovodu bez grejanja neke zgrade oko Obilićevog venca

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
radijator
Radijatori hladni do 11 do 16 sati; foto: arhiva JV

Zato što su najavljene visoke spoljne temperature iz niške Toplane su rešili da zamene deo magistralnog toplovoda, a zbog toga će bez grejanja biti pojedine zgrade na Obilićevom vencu, u ulicama Stojana Novakovića, Katićevoj, Jablaničkoj, Jug Bogdanovoj, Stevana Nemanje i Laze Kostića.

Iz Gradske toplane saopštavaju da je reč o preventivnih radova na toplovodu na području toplane "Jug", a radijatori će biti hladni od 11 sati, dok je očekivano vreme završetka radova do 16 sati.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i radiće na brzoj sanaciji kako bi korisnici, i pre procenjenog roka za završetak radova dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije - kažu u Toplani.

Bez grejanja će biti zgrade 5, 7, 9, 11 i 13 na Obilićevom vencu, potom Stojana Novakovića 1, 3, 5 i 9, Katićeva 2 i 2a, Jablanička 5, Jug Bogdanova 26, Stevana Nemanje 5 i 7 i Laze Kostića 1.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    15:48 // 3. 2. 2020.

    Nisam korisnik Toplane,mnogo puta vas branim od neargumentovanih napada,dezurni ste krivci za sve,ali pobogu,toplovod vam je busan ko reseto !
    A, o imbecilnim saopstenjima,ne treba trositi reci ... ! Menjajte PR-a !

  • Mara

    10:20 // 3. 2. 2020.

    Mnogo pa treba

  • Bruka ljudi bruka

    10:09 // 3. 2. 2020.

    Kakvi radovi u sred zime zar niste trebali da budete spremni u potpunosti za sezonu, radovi se rade ali kad je leto a ne zimi po hladnoći da mučite ljude da se mrznu i da popravljaju nešto što je trebalo završiti u toku leta ŠTA RADI OVA AKTUELNA NAPREDNJAČKA VLAST nikad gore u gradu nije bilo sve ste demokrate nagradili da budu Sekretari, Direktori i Menadzer za energetiku SRAM VAS BILO!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: