Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 15. 1. 2018.

Zimska služba: Putevi u Nišu i okolini su besprekorno čisti

ulice nisa U toku dana biće očišćene i sporedne ulice; foto: S. M.

Uprkos tome što je skoro čitavog dana juče na jugu Srbije vejao sneg, šef Zimske službe Sveta Manić kaže da su svi putevi u gradu, ali i njegovoj okolini očišćeni i prohodni za saobraćaj.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Max Vespertine

    19:52 // 15. 1. 2018.

    "....šef Zimske službe Sveta Manić kaže da su svi putevi U GRADU, ali i njegovoj okolini očišćeni i prohodni za saobraćaj. "

    Samo da pitam, a u kom to gradu, pošto se ne radi o Nišu svakako?

  • ko je lud

    17:16 // 15. 1. 2018.

    danas 15.01 od 13-15h sam vozio nekoliko puta prema brzom brodu,led na putu nekoliko udesa,u kruznim tokovima klizaljka,lazu da su prosli glavnim ulicama

  • FoxMulder

    19:51 // 15. 1. 2018.

    E pa samo da vam kažem da sve ovo nije tačno... Ja sam danas vozio prema Leskovcu, put nije bio očišćen i bio je zaleđen tako da se saobraćaj odvijao brzinom od 30Km/h. Vozio sam utabanom skijaškom stazom.Nisam mogao da verujem da do Brestovca nijedan kamion nije prošao da očisti put. Od mesta gde Leskovčani održavaju puteve sve je bilo čisto i nije bilo snega na putu.

  • Nislika

    11:22 // 16. 1. 2018.

    Mnogo ste svi pametni. Sinoć je bio auto put zavejan koliki je sneg padao. Ispred mene je išla mašina koja je čistila ali zbog količine padavina se činilo sve belo, tj. nekada je najbolje kritikovati. Zašto se svi vi ne prijavite i zakačite raonike na vaše automobile i pomognete, a da ne pričamo o tome da lopate niko da se lati. Zdravo je a i mršavi se.

  • Zavejani grad

    08:42 // 16. 1. 2018.

    Sinoc na bulevaru Nemanjica prolazi vozilo za ciscenje...genijalac...is Leve trake ralicom skida sneg I gura u desnu a posipac soli rotira I baca so vise po razdelnoj povrsini I cvecu nego po kolovozu...toliko o Trebevichu od nasega miloga velegrada

  • Vlajo

    09:06 // 16. 1. 2018.

    Nije mi jasno niti ce da mi bude ovog Manica uvek iznenadi sneg a nis ekspres nece da vozi uz bubanj pogotovo za pasi poljanu kao da se ovamo narod usuga od snega pa nece da voze a svi ostali oce juce je bio zastoj od novog groblja ka gradu eto toliko je bilo ocisceno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: