Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:03, 9. 1. 2017.

Zimska služba: Putevi u Nišu prohodni, ali klizavi

Prohodni putevi Oprezno po ledu; foto: Vanja Keser

U Nišu se putevi redovno čiste od snega i prohodni su za automobile, ali ima dosta leda zbog čega se savetuje oprezna vožnja, poručuju u Zimskoj službi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragi

    13:23 // 9. 1. 2017.

    Niš je ubedljivo najlošije očišćen grad u srbiji. I tako je svake zime. Dokle tako?

  • Rodjen loš

    16:50 // 9. 1. 2017.

    Izmedju "putevi su oĉišćeni" i "putevi su prohodni" krije se sva laž i nesposobnost onih koje smo birali da nas vode.

  • Uzas blagi

    16:47 // 9. 1. 2017.

    Gospodo iz zimske sluzbe. Vi niste uspeli da ocistite 2 glavna bulevara u gradu a da ne pricam o frekventnim ulicama koja nisu bulevarskog tipa.Pri tom postoje cela naselja poput delova Panteleja ,Trosarine itd u koje grejder nije ni usao . I to zacitavih 4 do 5 dana kako je prestala ona mecava!
    Danas ceo dan nema po gradu vozila za ciscenje a ulice su pune ledenih santi od pola metra visine. O

    • Lopate u ruke

      17:11 // 9. 1. 2017.

      Glavni bulevari u gradu su 12. Februar, Nikola Tesla i Car Konstantin, jer su oni ulaz/izlaz iz grada, a ne bulevar Mediana... Glavni bulevari su koliko toliko ociscenji i prohodni... Koliko kamiona i opreme imaju, toliko ciste...

  • Ivan

    15:53 // 9. 1. 2017.

    Kupuju se avioni i helikopteri a nemamo kamione. Taj sto kaze da je ociscen i prohodan grad neka izadje iz kuce ili makar neka pogleda kroz prozor. Ovakve lazi su u rangu sa premijerovim izjavama na tv-u. Jos ce nas ubediti da sneg nije ni pao.

  • Петар

    15:27 // 9. 1. 2017.

    Наш град је развио методу самочишћења и прерасподеле снега с једног места на друго, тако да за путаре реално нема посла: Све ће то само да се реши....

  • Marko

    16:50 // 9. 1. 2017.

    Zasto na ulicama Nisa i bulevara nije bacena rizla ili so ili ta cuvena kiselina?? Da nije neko pokrao ta sredstva opredeljena za ciscenje i bacanje - molim gradonacelnika da odgovori zasto nista nije baceno ovih dana??

    • grdonacelnik

      17:18 // 9. 1. 2017.

      Eo,sacu

    • Vlada

      20:31 // 10. 1. 2017.

      Mi gradonacelnika nemamo,on je penzionisani invalid,znaci nesposoban za bilo kakav rad,on samo prima platu gradonacelnika,a proklet bio ko ga je tu postavio.Losiju vlast Nis do sada nije imao.Svi na ulice smenimo nesposobne.

  • Zoran

    16:24 // 9. 1. 2017.

    Notorna je laz da su ulice ociscene. Pre sat vremena sam prosao pored tehnickih fakulteta, tamo je zalosno proterati auto, a ni do KP zavoda nije nista bolje. Da ne govorimo o Mramorskom brdu koje je trenutno jedva prohodno. A putara nigde...bar neka nes ne lazu, nismo mi bas toliko blesavi...

  • Obrad

    15:34 // 9. 1. 2017.

    Ocisceno je bilo u maj mesec sad nesto ne vidim da je cisto

  • Kalimero

    19:56 // 9. 1. 2017.

    Ulice nisu ociscene jer nisu ni ciscene. To sto su relativno prhodne je zahvaljujuci velikom broju vozila. Jad i beda, sramota.

  • Blackburn

    18:15 // 9. 1. 2017.

    Ma,nije vazno sto u ovom gradu tri puta izgovorena laz postaje istina,vazno je -da je narod na izborima rekao svoje!

  • Superhik

    07:46 // 10. 1. 2017.

    Bezobrazluk je sto ih sneg uvek u januaru iznenadi. Pa treba cele noci da se cisti a ne da se ceka da stane sa padanjem! Cele godine presede u kancelariji i kad treba da rade 2 meseca iznenade ih padavine! Ovoliki grad a samo 7 kamiona koji ciste, bruka

  • Zavejani grad

    09:00 // 11. 1. 2017.

    Prohodne...da moze da se hoda....A da se vozi...e koje fore guta ovaj narod...svake zime isto...bez obzira ko je kmet u selu...ja sam za vojnu vlast...par godina da proceslja sve...posle izbori...sve iz temelja..ponovo...kao novorodjeni

  • sakis

    21:15 // 10. 1. 2017.

    To na osnovu "subjektivnog" osecaja je subjektivni osecaj. Pre je Nisekspres slai svohu kontrolu kolima i procenjivali su strucni ljudi da li ili ne autobus moze da ide. A taj osecaj je podlozan zloupotrebama sto se itekako radi osim u Pukovac.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: