Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

 • Vodovod

  Deo Duvaništa i dalje nema vodu zbog nove havarije

  Iako su radnici Vodovoda popravili kvar koji se juče dogodio na mreži u Ulici Filipa Filipovića, deo Duvaništa i dalje ima suve slavine zbog nove havarije nekoliko metara dalje, navode u Naisusu.

  detaljnije
 • elektrodistribucija Vranje foto i.m.

  Šest vranjskih sela u sredu sat vremena bez struje

  Zbog radova na elektroenergetskim objektima, 6. decembra od 12 do 13 sati, bez struje će biti sela Široka Planina, Srednji Rid, Kozji Dol, Đerekarce, Lesnica i Kalovo, saopšteno je iz vranjske Elektrodistribucije.

  detaljnije
 • radovi zimski foto a.k.

  Zbog komunalnih radova zatvoren put Vranjska Banja - Ćukovac

  Zbog radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže za naselja Gušteri i Štipljani u Vranjskoj Banji, od 7 do 15 sati će za saobraćaj biti zatvoren deo puta Vranjska Banja - Ćukovac. aobraćaj se odvija starim putem za Vranjsku Banju.

  detaljnije
 • radovi voda

  Bez vode deo Duvaništa i Pasi Poljane

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži nekoliko ulica u niškom nasleju Duvanište je bez vode, dok su povremeni prekidi u snabdevanju mogući u delu Pasi Poljane. U niškom Vodovodu očekuju da kvarovi budu popravljeni do 15 sati.

  detaljnije
 • sneg

  Putevi u Nišu prohodni, putari na terenu

  Nakon prvog snega koji od jutros pada u Nišu, kolovozi su mokri, ali nema poteškoća u kretanju automobila, kažu u Štabu zimske službe i dodaju da su sve ekipe na terenu.

  detaljnije
 • nis, pruga palilula panoramio

  Palilulska rampa i prelaz kod Suvog dola biće zatvoreni za saobraćaj

  Zbog rekonstrukcije pruge, drumski saobraćaj preko Palilulske rampe biće potpuno obustavljen 6. i 7. decembra, kažu iz Direkcije za izgradnju grada, a iz istog razloga neće biti saobraćaja ni preko prelaza “Suvi do” od 6. do 8. decembra.

  (5) detaljnije
 • Grejanje

  Uži centar Niša povremeno bez grejanja

  Zbog planiranih radova na sanaciji toplovoda, navode u Gradskoj toplani , u toku dana povremeno neće imati grejanje uži centar Niša. Ostali toplotni izvori su, dodaju, počeli da greju na vreme.

  (4) detaljnije
 • Delovi Niša bez vode zbog zamućenih izvorišta

  Iz niškog vodovoda su saopštili da je zbog obimnih padavina nekoliko izvorišta zamućeno, pa su pojedini delovi grada ostali bez vode. Naročito je kritično u višim delovima grada, pre svega u naseljima Branko Bjegović i Ratko Jović.

  (1) detaljnije
 • slivnik

  Vodovod apeluje na Nišlije da počiste lišće ispred kuća zbog slivnika

  Zbog uporne kiše koja već drugi dan pada u Nišu, ali i nagomilanog opalog lišća, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus , zapušeni su slivnici širom grada, pa će ekipe ovog preduzeća danas čistiti u Romanijskoj ulici, na Bulevaru Nemanjića, u Knjaževačkoj, na Somborskom bulevaru, ali i u delu Čaira. U Vodovodu apeluju i na građane da počiste lišće ispred kuća, da se dalje ne zapušavaju slivnici.

  (10) detaljnije
 • radijatori

  Bez grejanja deo centra Niša i Vizantijskog bulevara

  Zbog radova na toplovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Gradska toplana", bez grejanja će biti deo Voždove, Nade Tomić, Kneginje Ljubice, ali i deo Vizantijskog bulevara.

  detaljnije
 • Ekipe popravljaju kvarove u Gornjoj Vrežini

  Bez vode Ulica vazduhoplovaca u Nišu

  Zbog radova na novom priključku na vodu za kompaniju “Džonson elektrik”, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus" bez vode će biti Ulica vazduhoplovaca u niškoj industrijskoj zoni, kod naselja Ratko Jović.

  detaljnije
 • Svrljig centar HADZICEVA foto Aleksandar Kostic

  Centar Svrljiga bez vode zbog kvara

  Ulice Hadžićeva i Caletova bez vode su od 9 sati zbog kvara na vodovodnoj mreži. Iz Javnog komunalno-stambenog preduzeća "Svrljig" kažu da će kvar biti otklonjen u toku dana.

  detaljnije
 • radovi na mreži

  Deo Niške Banje, Pasi Poljane i Suvog Dola bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzću “Naissus”, slavine će i dalje biti suve kod žitelja Sinđelićeve ulice u Niškoj Banji. Pored toga, dodaju, bez vode će biti i oni koji stanuju u Ulici učitelja Spiridona, kao i kod onih iz Ulice Danila Vučkovića u Suvom Dolu.

  detaljnije
 • radovi na mreži

  Medoševac i deo Niške Banje bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži, suve slavine imaće stanovnici Medoševca, a popravka kvara je u toku i u Niškoj Banji, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naissus”. Radovi se, dodaju, nastavljaju i u delu Niša iza bivše "Duvanske industrije".

  (1) detaljnije
 • Sneg

  Sneg narednih dana na jugu Srbije

  Kiša koja od jutros pada u Nišu bi, prema najavama meteorologa, trebalo da se pretvori u sneg, koji će padati i u utorak 28. novembra na celom jugoistoku Srbije. Ove nedelje će najviše temperature ići do 10 stepeni, a najniže do minus 3, pa se građanima narednih dana preporučuje da se toplo obuku kada izlaze napolje.

  (3) detaljnije