Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

 • voda

  Bez vode Prvomajska, Mramor i Supovac

  Zbog kvarova na mreži, kažu u JKP "Naissus", mogući su prekidi u snabdevanju vodom žitelja Prvomajske ulice, sela Mramor i Supovac, a suve slavine biće povremeno i u naselju Branko Bjegović.

  detaljnije
 • struja

  Trgoviše ostaje celog dana bez struje

  Elektrodistribucija u Vranju će zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, u utorak, 4. septembra, bez struje ostaviti sve korisnike na područje opštine Trgovište.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  Deo Niša i okoline i danas bez vode

  Svakodnevni kvarovi na vodovodnim mrežama uslovili su prestanak u vodosnabdevanju u Ulici Južnomoravske brigade u niškom naselju Duvanište, kao i u Kovanlučkoj na Paliluli. Pored toga, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti i žitelji Novog Sela, Popovca, kao i Aleksandrovca.

  detaljnije
 • autobus

  Opet "na snazi" zimski red vožnje

  Autobusi na gradskim i prigradskim linijama javnog prevoza u Nišu od danas će voziti po zimskom redu vožnje.

  (1) detaljnije
 • Iz niškog Vodovoda apeluju na građane da štede vodu

  Ovih dana se, zbog vrućina, troši i mnogo vode, napominju iz niškog Naisusa , što može da dovede do nestašica u višim delovima grada. Zato apeluju na građane da racionalno troše vodu, naročito uveče.

  (2) detaljnije
 • doktor

  "Bazar zdravlja" kod pošte u Durlanu

  Građani koji žele da besplatno provere svoje zdravstveno stanje, u subotu, 1. septembra od 10 do 12 sati mogu posetiti “Bazar zdravlja” koji će biti održan kod durlanske pošte, odnosno tri crvena solitera u Knjaževačkoj ulici.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  Bez vode Bubanj Selo

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti žitelji Bubanj Sela.

  detaljnije
 • Bez vode Gornje Međurovo i deo Pasi Poljane

  Zbog kvara na tri mesta u niškom selu Gornje Međurovo žitelji ovog mesta biće bez vode do 15 sati, saopštili su iz JKP Naissus. Navode da će suve slavine biti i onima koji žive u Ulici braće Mrnjavčevića i okolinim ulicama u naselju Pasi Poljana, u delu Knjaževačke kod Durlanske pijace i Ulici Mije Aleksića.

  detaljnije
 • radovi na putu

  Radovi na putu kod Leskovca, naizmenično propuštanje automobila

  Zbog zamene asfalta na kolovozu, kažu u Javnom preduzeću Putevi Srbije, saobraćaj će se na deonici od Leskovca do Brestovca, do 18. septembra, od 7 do 17 sati, odvijati jednom trakom.

  detaljnije
 • voda

  Deo Niša, Berčinac i Lalinac bez vode

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti žitelji Ulice Vladimira Ćorovića u niškom naselju Pantelej. Pored toga, kažu, suvih slavina će biti i oni koji stanuju u selu Berčinac, kao i u Lalincu.

  detaljnije
 • grejanje

  Počinju pripreme za grejnu sezonu

  Od 3. septembra niška Toplana će, kako saopštavaju iz ovog javno-komunalnog preduzeća, početi da puni unutrašnje grejne instalacije kako bi se sistem daljinskog grejanja pripremio za predstojeću grejnu sezonu.

  detaljnije
 • voda

  Nekoliko sela i ulica u Nišu bez vode zbog kvarova na mreži

  U Popovcu, Knez Selu, Aleksandrovu, kao i u nekoliko niških ulica u Durlanu, Duvaništvu, Beograd mali i na Bubnju, biće bez vode do 15 sati, saopšteno je iz Vodovoda. Posle toga najavljuju normalizaciju snabdevanja, jer očekuju da će kvarovi na mreži do tada biti popravljeni.

  detaljnije
 • voda

  Bez vode sutra jedna leskovačka ulica

  Zbog povezivanja korisnika na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, stanovnici Ulice kapetana Bojana Denića u utorak, 28. avgusta od 8 do 17 sati neće imati vodu.

  detaljnije
 • voda

  Deo Niša i okoline bez vode

  Zbog kvarova na vodovnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti Ulica hajduk Veljkova kod Čaira, Svetislava Trgojevića na Paliluli, kao i Ulica Nikodije Stojanovića Tatka kod "Žitopeka". Pored toga, suvih slavina će biti i žitelji Mramora i Aleksandrova, kao i oni koji stanuju u Šljaci, gde se rekonstruište vodovodna mreža.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  Šljaka, Hum, Pasi Poljana i Popovac bez vode

  Zbog kvarova na dotrajalim vodovodnim cevima, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti naselje Šljaka u kojem se inače radi na rekonstrukciji vodovodne mreže. Dodaju da će suvih slavina biti i žitelji Huma, Pasi Poljane i Popovca.

  detaljnije