Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

 • Vodovod

  Bez vode deo centra Niša i Apelovca

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti one Nišlije koji stanuju oko Sinđelićevog trga i Ulici generala Tarnijea, ali i oni koji žive na Apelovcu u Rtanjskoj i Triglavskoj ulici.

  detaljnije
 • dijabetes

  Testiranje na dijabetes u niškom Domu zdravlja

  U sredu 7. februara od 10 do 12 sati u centralnom holu Doma zdravlja Niš lekari će građanima kontrolisati šećer u krvi, meriti krvni pritisak i raditi skrining na dijabetes tipa 2.

  (3) detaljnije
 • vodovod

  Vikend naselje i neke ulice u Nišu bez vode zbog kvara

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži suve slavine biće u vikend naselju na putu za Gornju Vrežinu, a bez vode će danas biti i žitelji Gatajničke i jedne ulice u Donjoj Toponici, saopštili su iz niškog Vodovoda.

  detaljnije
 • voda

  Deo Vrtišta bez vode zbog kvara

  Pojedini stanovnici sela Vrtište ostali su suvih slavina, a bez vode bi trebalo da budu do 15 sati, najavljuju iz Vodovoda.

  (1) detaljnije
 • Kvar Vodovod

  Zbog radova isključenje vode i obustava saobraćaja u Čukljeniku

  Selu u jelašničkom kraju, kako najavljuju iz Vodovoda, u nedelju 4. februara biće obusavljeno snabdevanje vodom. Zbog radova na mreži ni vozila neće moći da prolaze kroz Čukljenik.

  detaljnije
 • Niš nebo prognoza

  Od nedelje malo niže temperature na jugu Srbije

  Još danas će temperatura biti prolećna, iako je početak februara, dok će se od nedelje, prema prognozama meteorologa, temperatura približiti zimskim. Ipak, biće toplije u odnosu na prosek za ovo doba godine, a prema najavama, i na dalje ne bi trebalo da bude snega.

  detaljnije
 • cevi

  Deo stanovnika Leskovca bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako javljaju iz Javnog komunalnog preduzeća Vodovod, suve slavine do 14 sati imaće deo Leskovčana.

  detaljnije
 • vodovod

  Bez vode Gornja Toponica

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži na Toponičkom putu bez vode će do 12 sati biti meštani niškog sela Gornja Toponica, saopštili su iz JKP ”Naissus”.

  detaljnije
 • prevoz

  Letnji red vožnje dok traje raspust

  Na linijama gradskog i prigradskog autobuskog prevoza u Nišu od 1. do 9. februara primenjivaće se redukovani, takozvani letnji red vožnje, saopštili su iz Direkcije za javni prevoz.

  (4) detaljnije
 • radijator

  Palilula i širi centar Niša bez grejanja

  Zbog havarije na magistralnom delu toplovodne mreže, kako kažu u Gradskoj toplani, od 10 do 15 sati stanovi u Opštini Palilula i deo šireg centra Niša neće imati grejanje. Trebalo bi da im radijatori budu hladni do 15 sati.

  (1) detaljnije
 • Popravljanje cevki

  Deo Palilule i centra Niša bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži suve slavine će imati građani u Ulici žrtava fašizma na Paliluli, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naissus”. Ista sudbina zadesila je stanovnike zgrade na Crvenom pevcu, u Ulici Vojvode Mišića broj 60.

  detaljnije
 • grejanje

  Palilula bez grejanja zbog havarije na toplani “Jug”

  Nišlije koje žive u Opštini Palilula u toku dana neće imati grejanje, kako kažu u "Gradskoj toplani", zbog havarije na magistralnom delu toplovodne mreže toplane “Jug”, koja greje ovaj deo grada.

  (2) detaljnije
 • vodovod

  Deo centra Niša bez vode

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naisus”, građani koji žive na Keju Mike Paligorića oko broja 12 neće imati vodu, kao i oni koji stanuju u ulici Anete Andrejević, iza zgrade Banovine.

  (1) detaljnije
 • vodovod

  Centar Niša i naselje Šljaka nemaju vodu

  Zbog kvara u Ulici Svetozara Markovića u Nišu bez vode su stanovnici koji žive sa desne strane ulice, sve do Obrenovićeve, kažu u Javnom komunalnom preduzeću “Naissus”, a nekoliko havarija bilo je i u naselju Šljaka, pa ni u ovom delu grada neće biti vode do 15 sati.

  (1) detaljnije
 • sneg put

  Na lokalnim putevima na jugu sneg usporava saobraćaj

  Iako se sneg, koji je prethodnih dana padao, delimično otopio, novi nalet zabeleo je puteve na jugu Srbije. U Nišu i Topličkom okrugu glavni putevi su prohodni, ali je na lokalnim saobraćaj usporen, pa će se oni čistiti ujutru. U Zimskoj službi iz Svrljiga uveravaju da je svuda prohodno.

  (4) detaljnije