Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Ceo Bujanovac bez vode zbog havarije

Od 5 sati jutros ceo grad je bez vode zbog havarije na mreži na Trgu Karađorđa Petrovića. Iz "Komunalca" kažu da su svi radnici na terenu i da očekuju da građani dobiju vodu do popodnevnih sati.

detaljnije
Komarac-flickr

Šesto prskanje protiv komaraca na zelenim površinama u Nišu

U sredu 18. i četvrtak 19. septembra će se parkovi i priobalja reka u svih 5 niških opština ponovo zaprašivati protiv odraslih komaraca, kažu u preduzeću Sanit M&M, a kao i uvek pozivaju Nišlije da tih dana ne borave na lokacijama koje se prskaju i ne izvode ljubimce tuda u šetnju.

detaljnije
radovi na putu foto kabinet ni.rs

Narednih 10 dana radovi na putu od "Jure" do skretanja za Knežicu

Od 14. do 24. septembra u periodu od 9 do 15 sati, osim nedeljom, kako navode iz "ABM putogradnje", njihovi radnici i mašine menaće gornji sloj asfalta na na državom putu od "Jure" do skretanja za selo Knežica. U vreme dok budu izvođeni radovi, saobraćaj će biti potpuno obustavljen.

(2) detaljnije
nestanak vode

Nekoliko niških naselja i sela bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP "Naissus", danas će slavine biti suve u delovima Pasi Poljane, Donje i Gornje Vrežine i Popovca.

detaljnije
 • vodovodne cevi

  Nastavak rekonstrukcije vodovoda u Mokranjčevoj, bez vode još nekoliko ulica

  Radovi na vodovodnoj mreži u Mokranjčevoj ulici se nastavljaju, saopšteno je iz "Naisusa", pa će njihove ekipe i danas raskopavati ulicu. Zato će stanovnici ovog dela grada biti povremeno bez vode, a zbog kvarova će suve slavine biti na još nekoliko lokacija.

  (1) detaljnije
 • nestanak vode

  Brojne ulice u Nišu bez vode

  Brojne ulice u centru, naseljima Šljaka, Branko Bjegović, Donji Komren, kao i delovi Mramorskog brda i Gornje Toponice biće bez vode do 15 sati zbog radova na vodovodnoj mreži, kažu iz Javnog komunalnog preduzeća Naissus.

  detaljnije
 • Klizišta nastala izgradnjom auto-puta

  Privremena obustava saobraćaja na petlji kod Pirota

  Zbog završetka preostalih radova na deonici auto-puta od Staničenja do Pirota, u sredu 11. septembra od 7 do 11 sati za saobraćaj će se periodično zatvarati petlja Pirot - Zapad.

  detaljnije
 • Problem navodnjavanje njiva i bašti

  Gornji Komren i Sečanica bez vode zbog popravki

  U dve ulice u Gornjem Komrenu moglo bi da bude prekida u snabdevanju vodom do 15 sati, saopštavaju iz Naisusa, pa bi suve slavine bile u domaćinstvima u ulicama Dobrosava Đorđevića i Sjeničkoj.

  (1) detaljnije
 • vodovodne cevi

  Bez vode Sečanica, deo Niške Banje i ulica u centru Niša

  Zbog kvarova na priključnim vezama, do 15 sati mogle bi povremeno da budu suve slavine u Ulici Stevana Nemanje u Kičevu, a slična situacija biće i u Ulici Školske česme u Niškoj Banji. Kako je saopšteno iz Vodovoda, u ovim ulicama je potrebno raskopavanje, kako bi se popravili kvarovi.

  detaljnije
 • nestanak vode

  Bez vode delovi Knjaževačke, Niške Banje, Mramorskog brda i Supovac

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP Naissus, bez vode će biti Knjaževačka - Jug, ulica Petra Seratlića u Niškoj Banji, Ulica Erina na Mramorskom brdu i selo Supovac.

  detaljnije
 • komarci

  Novo zaprašivanje komaraca u petak u Pirotu

  Duž rečnih korita u gradu i okolini i na zelenim površinama u Pirotu, u petak 6. septembra od 6 sati, po 4. put uništavaće se odrasli komarci, a iz preduzeća koje je zaduženo za taj posao apeluju na građane da u vreme zaprašivanja ne borave na lokacijama gde će se prskati.

  detaljnije
 • Problem navodnjavanje njiva i bašti

  Bez vode deo Niša i okolna sela

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP "Naissus", bez vode će biti Ulica učitelj Tase u Nišu, kao i Dragačevska u naselju Ratko Jović. Suvih slavina biće i oni koji stanuju u selu Supovac, Gornjoj Vrežini, Sinđelićevoj ulici u Niškoj Banji, kao i u Lukovskoj ulici u Novom Selu.

  detaljnije
 • krpelji

  Četvrti tretman protiv krpelja u Nišu

  U utorak i sredu, 3. i 4. septembra u Nišu ekipe preduzeća "Sanit M&M" će na terenu biti od 8 sati i zaprašivaće zelene površine protiv krpelja. Upozoravaju građane da ne borave na mestima koja se prskaju, da ne izvode kućne ljubimce, kao i da pčelari zaštite insekte.

  detaljnije