Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Bez vode nekoliko ulica u centru Niša i na Ledenoj steni

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži bez vode su, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naisus , stanovnici niških ulica Jeronimove, Lole Ribara, Milentijeve i Generala Tarnijea, kao i nekoliko ulica na Ledenoj steni.

detaljnije
Radijator

Bez grejanja deo centra Niša

Zbog radova na toplovodu, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Gradska toplana", radijatori će biti hladni u Ulici Lole Ribara, Voždovoj, ali i na Sinđelićevom trgu.

detaljnije
voda

Voda u Vlasotincu ponovo zamućena i nije za piće

Tek nekoliko dana Vlasotinčani su imali ispravnu vodu, koja je prošle nedelje bila zamućena zbog izlivanja kanalizacije usled obilnih padavina. Zbog povećane zamućenosti vode, iz vlasotinačkog Vodovoda javljaju da ona ponovo nije za piće, ali se može koristiti za čišćenje i održavanje lične higijene.

detaljnije
vodovod

Supovac bez vode, moguća isključenja i u Jelašnici i Knez Selu

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću ""Naissus", slavine će biti suve u Supovcu. Pored toga, dodaju, zbog radova su moguća isključenja i u Jelašnici, Knez Selu, ali i u Gornjoj Vrežini.

detaljnije
 • Sneg

  Zimska služba: Pripremite se za sneg

  Zbog toga što je Republički hidrometeorološki zavod najavio sneg za noć između subote i nedelje, Zimska služba u Nišu apelovala je na građane da, ukoliko bude padavina, ne parkiraju vozila na ulicama i pešačkim stazama, ali podsećaju i na obavezu uklanjanja snega ispred kuća i lokala, da bi kretanje u gradu moglo što lakše da funkcioniše.

  (2) detaljnije
 • cesma

  Voda u Vlasotincu ponovo ispravna za piće

  Nakon što su Vlasotinčani, zbog poplava koje su prošle nedelje zadesile ovaj kraj, 3 dana bili bez vode za piće, iz Zavoda za javno zdravlje kažu da je sada ispravna za korišćenje.

  detaljnije
 • radovi na mreži

  Bez vode deo Palilule, Gornje Vrežine i Knez Sela

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", Nišlije koje stanuju u Ulici Stanoja Glavaša, kao i u Ulici Dimitrija Golemovića ostaće danas bez vode. Pored toga, dodaju, suve slavine će biti i u delu Gornje Vrežine, ali i Knez Selu kod bolnice.

  detaljnije
 • Vodovod

  Moravska sela bez vode

  Zbog velikog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću “Naissus”, slavine će biti suve u niškim selima Donjoj Trnavi, Gornjoj Toponici, Donjoj Toponici, Mezgraji, Vrtištu, Trupalu, kao i Čamurliji.

  (1) detaljnije
 • radijator

  Bez grejanja centar Niša, Bulevara Nemanjića i deo Panteleja

  Zbog radova na toplovodnoj mreži, kako jažu u Javnom komunalnom preduzeću Gradska toplana, radijatori će biti hladni na Bulevaru Nemanjića br. 59 i 61, kao i na Somborskom bulevaru br. 57 i 59. Pored toga, isključenja će biti kod onih koji stanuju u Ulici kneginje Ljubice 2 i 2a, u Ulici Nikole Pašića 48 i 50, kao i Centru za socijalni rad.

  detaljnije
 • Elektrodistribucija Vranje foto i.m.

  Nekoliko vranjskih sela i delovi grada danas bez struje

  Na po sat vremena će danas zbog radova bez struje biti Ulica Gazda Mladenova, naselja Ćoška, Gornja čaršija, Ogledna stanica, repetitori na Pljačkovici i sva sela na potezu Bunuševac - Dubnica - Beli Breg.

  detaljnije
 • Vodovod

  Naselje Šljaka, sela Suvi Do i Miljkovac nemaju vodu

  U Suvom Dolu će ekipe JKP "Naisus" raditi do 14 sati, pa oni koji tamo stanuju u tom periodu neće imati vodu, kažu u Vodovodu, a česme su suve i stanovnicima u naselju Šljaka u Nišu, jer radnici popravljaju kvar u Ulici Slaviše Cekića.

  detaljnije
 • vodovod

  Deo Vlasotinca bez vode zbog radova na mreži

  Zbog povezivanja nove vodovodne mreže sa glavnom u ulici Milorada Veličkovića, kako kažu u vlasotinačkom “Vodovodu”, stanovnici koji žive na levoj strani reke Vlasine danas će biti bez vode.

  detaljnije
 • Vodovod

  Deo Duvaništa i dalje nema vodu zbog nove havarije

  Iako su radnici Vodovoda popravili kvar koji se juče dogodio na mreži u Ulici Filipa Filipovića, deo Duvaništa i dalje ima suve slavine zbog nove havarije nekoliko metara dalje, navode u Naisusu.

  detaljnije
 • elektrodistribucija Vranje foto i.m.

  Šest vranjskih sela u sredu sat vremena bez struje

  Zbog radova na elektroenergetskim objektima, 6. decembra od 12 do 13 sati, bez struje će biti sela Široka Planina, Srednji Rid, Kozji Dol, Đerekarce, Lesnica i Kalovo, saopšteno je iz vranjske Elektrodistribucije.

  detaljnije