Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Za vikend u Sečanici voda samo iz cisterne

Zbog složenog kvara na pumpnoj stanici, kako kažu u Javnom kounalnom preduzeću "Naissus", bez vode će danas i tokom vikenda biti žitelji Sečanice nadomak Niša. Cisterna sa pijaćom vodom biće parkirana u ovom selu.

detaljnije
radijator

Kvar na kotlarnici "Pasi Poljana"

Građani jednog dela niškog naselja Pasi Poljana, čiji stanovi su priključeni na daljinsko grejanje, od jutros imaju hladne radijatore jer je došlo do kvara na kotlarnici.

detaljnije
voda

Bez vode nekoliko niških ulica i selo Belotinac

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži bez vode će biti žitelji Rendgenove, Velikotrnavske, Topličine i Ulice Starca Vujadina, kažu u JKP Naissus. Do kvara je došlo i u selu Belotinac.

(1) detaljnije

Bez vode delovi Niša, Pasi Poljane i Belotinca

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti deo Palilule u Nišu, kod Osnovne škole "Kole Rašić", Prvomajska u centru grada, kao i Prijezdina kod "Tasine" škole. Suvih slavina će biti i oni koji stanuju Ulici Gece Kona u Pasi Poljani, kao i oni koji stanuju u Belotincu nadomak Niša.

detaljnije
 • putevi

  Završena rekonstrukcija Hvarske u Komrenu i glavne ulice u Gornjem Međurovu

  Komrenci sada imaju jednu muku manje, jer je u njihovom naselju asfaltirana Hvarska ulica. Pored toga, kako kažu u Kabinetu gradonačelnika, završena je i rekonstrukcija glavne ulice u Gornjem Međurovu.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  Deo Palilule, Marger i Knez Selo bez vode

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti stanovnici Prijezdine ulice kod Margera u Nišu, ali i oni koji stanuju u Ulici Dejana Mančića u višem delu Palilule. Suvih slavina biće i oni koji stanuju u Knez Selu.

  detaljnije
 • voda

  U nedelju radovi u Rajićevoj, građani da ne parkiraju vozila

  Ispred broja 33 u Rajićevoj ulici u Nišu u nedelju, 9. decembra planirana je popravka priključne veze, pa iz Javnog komunalnog preduzeća "Naissus" mole građane da se tu ne parkiraju. Zbog ovih radova, od 9 do 15 sati biće povremenih prekida vodosnabdevanja.

  (1) detaljnije
 • Toplana

  Pozivni centar niške Toplane trenutno u kvaru

  Zbog kvara na mreži Telekoma, pozivni centar "Gradske toplane", preko koga građani mogu da prijave probleme sa grejanjem, trenutno ne radi kako treba. Kako su saopštili iz "Toplane", građani koji imaju potrebe da komuniciraju sa ovim preduzećem, mogu to da urade mejlom ili da pozovu broj 018/453-3932.

  (5) detaljnije
 • Vojna bolnica

  U niškoj Vojnoj bolnici besplatni pregledi

  U subotu, 8. decembra, građani će moći preventivno besplatno da se pregledaju u niškoj Vojnoj bolnici. Za preglede se mogu prijaviti svi, navode u Ministarstvu odbrane, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

  (9) detaljnije
 • vodovodne cevi

  Bez vode u naselju Ratko Jović i na Trošarini

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu iz Javnog komunalnog preduzeća “Naissus”, bez vode biće danas građani delova naselja Ratko Jović, Trošarine, Duvaništa i u Ulici Vojislava Ilića u Nišu.

  detaljnije
 • voda

  Deo Vlasotinca sutra bez vode

  Zbog radova na mreži, stanovnici Vlasotinca koji žive na desnoj obali Vlasine, kao i sela Manastirište, Šišava i Donja Lomnica, neće imati vodu u četvrtak, 6. decembra od 9 do 13 sati.

  detaljnije
 • Toplana dimnjak

  Zbog popravke kvara nema grejanja u delu centra Niša

  I danas su ekipe Toplane na terenu, a kako je saopšteno iz ovog preduzeća, popravljaju kvar na magistralnom delu toplovoda koji je vezan za toplanu "Jug". Zato su od 13 sati bez grejanja korisnici na više adresa u centru grada.

  detaljnije
 • Bez vode deo Palilule, Trošarine, Ratko Jović, Dolac i Mramor

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti žitelji Ulice Svetolika Rankovića kod Kule na Paliluli, kao i oni iz okolnih ulica. Pored toga, bez vode će biti i oni koji stanuju u Prohorskoj i Đevđelijskoj na Trošarini, ali i oni iz Mramora, Dolca i naselja Ratko Jović.

  detaljnije