Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Kvar na Paliluli, obezbeđena cisterna sa vodom

Zbog nove havarije na vodovodnoj mreži, kako kažu iz Javnog komunalnog preduzeća "Naissus", bez vode su građani u Rudničkoj i prilaznim ulicama, a dok traju radovi prisutna je i cisterna sa pijaćom vodom.

(1) detaljnije
autobus

Redukovani letnji red vožnje produžen do petka u Nišu

Zbog produženog raspusta, kako kažu iz Direkcije za javni prevoz Grada Niša, redukovani letnji red vožnje primenjivaće se do 22. februara na linijama gradskog i prigradskog prevoza.

(6) detaljnije
vodovod radovi

Bez vode deo Novog Sela i Panteleja

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu iz Javnog komunalnog preduzeća “Naissus”, bez vode će biti građani u u Vlasotinačkoj ulici u Novom Selu.

detaljnije

Bez vode Mezgraja i deo Novog Sela

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži bez vode su žitelji niškog sela Mezgraja, a mogući su i prekidi u snabdevanju vodom u delu Novog Sela, Ulici inženjera Birviša i Ulici Dragana Nikolova u Niškoj Banji.

detaljnije
 • isključenja vode

  Kvarovi na mreži u nekoliko niških sela, domaćinstva bez vode

  Tokom dana će česme biti suve stanovnicima koji žive u pojedinim ulicama u Novom Selu, Sečanici, Popovcu, Gornjem Matejevcu i Ulici Žanke Stokić na Paliluli, saopštili su iz Javno-komunalnog preduzeća "Naissus", a popravke kvarova na vodovodnoj i priključnoj vezi trebalo bi da traju do 15 sati.

  detaljnije
 • radijator

  Zbog kvara centar Niša nema grejanje

  Jutros su bez grejanja ostali korisnici koji stanuju u centru Niša - u ulicama 7. juli 25A i 28A i B, Cvijićevoj 16 i 23, Vojvode Stepe, Kralja Stefana Prvovenčenog 15, 34 i 44, Svetosavskoj, Milentijevoj i Jeronimovoj, saopštili su iz Toplane. Kvar bi ekipe Toplane trebalo da poprave do popodnevnih sati.

  (6) detaljnije
 • vodovod radovi

  Bez vode delovi Niša

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti deo Durlana, Trošarine, Palilule, Kičeva i Mramora.

  detaljnije
 • Toplana Dimnjak

  Zbog kvara na toplovodu i kanalizaciji, bez grejanja deo centra Niša

  Do 13 sati bez grejanja će biti građani u Učitelj Milinoj 20, 33, 33a i b, a kako je saopšteno iz Toplane, razlog je hitna popravka kvara na toplovodu. Osim u delu ove ulice, radijatori će biti hladni i u nekoliko ulica u centru Niša, gde će grejanje biti isključeno zbog havarije na kanalizacionoj mreži.

  (2) detaljnije
 • Deo Niša i okoline bez vode

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti deo Gornje Vrežine, Ulica Branka Miljkovića između Duvaništa i Trošarine, kao i Dolac, Popovac i Ulica Vase Albanca kod Osnovne škole “Ćele kula”.

  detaljnije
 • voda za pice

  Voda u Leskoviku i Rujniku nije za piće

  Seoski vodovodi u Leskoviku i Rujniku, kako su saopštili iz Opštine Crveni Krst, nisu funkcionalni i do daljeg vodu ne smeju da se koriste ni meštani ni njihove životinje.

  (1) detaljnije
 • kvar voda

  Bez vode na Bubnju, u Popovcu i jednoj ulici u Durlanu

  Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će danas ostati nekoliko ulica u Nišu i njegovoj okolini. Tokom dana su moguća isključenja u Popovcu, na Bubnju i u Ulici despota Đurđa, u naselju Durlan.

  detaljnije
 • Niš Toplana

  Bulevar Nemanjića i okolne ulice bez grejanja

  Iako su svi toplotni izvori startovali na vreme, od 8:30 isključeno je grejanje na nekoliko adresa na Bulevaru Nemanjića i dve susedne ulice, zbog kvara na toplovodu, saopšteno je iz Toplane.

  detaljnije
 • Jasenovik

  Nastavlja se pretakanje amonijaka u Jasenoviku

  Pretakanje amonijaka iz oštećene cisterne koja je ispala iz šina kod sela Jasenovik nastavlja se i danas, saopštili su iz Gradskog štaba za vanredne situacije, a radovi su juče prekinuti zbog mraka. Veća količina ovog opasnog gasa je već bezbedno pretočena u tri cisterne, te očekuju da se tokom dana posao završi.

  detaljnije
 • radijator

  Romanijska i Vizantijski bulevar bez grejanja

  Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, saopštavaju iz niške Toplane, od 11:30 do 15 sati hladni će biti radijatori žiteljima Romanijske ulice i Vizantijskog bulevara. Bez grejanja su i korisnici na adresama Triglavska 5 i Rentgenova 6 gde su u toku radovi na podstanicama.

  (7) detaljnije