Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

U Nišu počinje vakcinacija protiv gripa

Niški Dom zdravlja od ponedeljka, 14. oktobra otvoriće svoje ordinacije građanima koji bi da prime vakcinu protiv sezonskog gripa. U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da se ona preporučuje najmlađim i najstarijim sugrađanima.

(2) detaljnije
vodovod

Novi kvar u Čokotu, bez vode još nekoliko sela

Od juče radnici JKP “Naissus” saniraju kvar u Ulici Maršala Tita u niškom selu Čokot, a danas će tamo raditi na još jednom mestu jer voda izlazi na ulicu. Radovi se nastavljaju i u Supovcu, kopaće se u Gornjoj Vrežini, a u Rujniku će biti cisterna sa pijaćom vodom.

(1) detaljnije
Radijator

Zbog visokih temperatura, grejanje u Nišu počinje po planu - 15. oktobra

Niška Toplana prethodnih nekoliko dana isprobavala je sistem grejanja u gradu, pa su zato Nišlijama koji koriste daljinsko grejanje radijatori bili topli. U Toplani kažu da im sada sledi sanacija uočenih kvarova na sistemu, a i najavljene su više temperature, pa će se radijatori ponovo zagrejati 15. oktobra.

(1) detaljnije
nestanak vode

Bez vode nekoliko ulica u Nišu i selima Čokot i Sečanica

Zbog kvarova i radova na njihovoj popravci, kako kažu u JKP Naissus, povremeno će bez vode biti ulice Ivana Milutinovića, Kninska i deo Knjaževačke i Desanke Maksimović. Radiće se i u selu Sečanica i Ulici Maršala Tita u Čokotu.

(2) detaljnije