Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Gužve na granicama uskoro će moći da se vide uživo preko sajta

Kolike su gužve na granicama Preševo i Gradina, građani će početkom letnje sezone moći će da vide uživo, na sajtu MUP-a i Auto-moto saveza, jer će prema najavama do tada biti postavljene kamere.

detaljnije
cevi, vodovod

Deo Palilule ponovo bez vode

Zbog rekonstrukcije i zamene ventila na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", žitelji Ulice Dušana Popovića u Nišu danas će ostati bez vode.

detaljnije
voda

Bez vode moravska sela oko Niša

Zbog radova na mreži na Toponičkom putu, kažu u niškom Vodovodu, bez vode će do 15 sati biti meštani Čamurlije, Vrtišta, Trupale, Gornje Toponice, Mezgraje, Donje Trnave i Berčinca. Suve će česme biti i žiteljima Ulice generala Bože Jankovića, a vode neće biti ni u jednom delu Gabrovca.

detaljnije
prilaz fabrici Leoni

Popravlja se kolovoz kod fabrike “Leoni”

Ulegnuća i oštećenje kolovoza u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, od fabrike “Leoni” do kružnog toka kod naselja 9. maj popravljaće se do 24. aprila, saopštili su iz Direkcije za izgradnju grada, a za to vreme moći će dvosmerno da se vozi, ali samo u jednoj traci.

(15) detaljnije
 • vodovodne cevi

  Bez vode deo Niške Banje, Gabrovca i centra Niša

  Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti oni koji stanuju u Ulici Koste Stamenkovića u centru Niša, kao i pojedini žitelji Niške Banje i sela Gabrovac nadomak Niša. U Vodovodu dodaju da će i danas oni koji žive u Berbatovu, Vukmanovu i Donjem Vlasu pijaću vodu moći da koriste iz cestrna koje će prolaziti ovim selima.

  detaljnije
 • struja

  Pet leskovačkih sela zbog radova bez struje

  Zbog radova na terenu, kako kažu iz leskovačke Elektrodistribucije, stanovnici nekoliko sela u okolini Leskovca neće imati struju.

  detaljnije
 • Palilulska rampa

  Deo raskrnice kod Palilulske rampe se ipak otvara za saobraćaj

  Iako su u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus" najavili da će zbog radova na Južnom kolektoru, raskrnica kod Palilulske rampe biti zatvorena za saobraćaj u svim pravcima narednih mesec dana, u Vodovodu kažu da će jedan deo od večeras ipak biti prohodan za kola.

  (1) detaljnije
 • Bez vode deo Bulevara Nemanjića i Katićeva

  Zbog radova na vodovodnoj mreži povremeno će bez vode do 15 sati biti žitelji dela Bulevara Nemanjića, od bivših garaža “Niš-ekspresa” do semafora. Radovi se, kažu u niškom Vodovodu, obavljaju i u Katićevoj i ulici Bogdana Popovića.

  detaljnije
 • Bez vode sela oko Niša, u nekima od njih ponovo cisterne

  U Miljkovcu, Paljini i Gornjoj Toponici će zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", biti suve slavine. Pored toga, navode u Vodovodu, bez vode će biti i deo centra Niša, kao i deo Gornje Vrežene. Inače, dodaju, žitelji Berbatova, Donjeg Vlasa i Vukmanova ponovo će pijaću vodu moći da toče jedino iz cisterni.

  detaljnije
 • Palilulska rampa

  Raskrsnica kod Palilulske rampe zatvorena za saobraćaj

  Zbog planiranih radova na kanalizacionom kolektoru, kako saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naisus”, od danas se za saobraćaj zatvara raskrsnica na Palilulskoj rampi.

  (2) detaljnije
 • slavina

  Pojedina niška sela i tokom vikenda bez vode

  Stanovnici nekoliko niških sela, kako javljaju iz Vodovoda, neće imati vodu 14. i 15. aprila. Vode za piće neće biti u selima Donje Vlase, Berbatovo i Vukmanovo.

  (1) detaljnije
 • isključenja vode

  Mramorsko brdo i Knez Selo bez vode

  Ekipe Javnog komunalnog preduzeća “Naissus” rade na Mramorskom brdu, kako su saopštili, pa će do 15 sati česme biti suve stanovnicima u ovom delu Niša, kao i u Knez Selu, jer se i tamo radi. Bez vode će biti i Nišlije koje žive u Ulici Filipa Višnjića.

  detaljnije
 • pww

  “PWW” u Leskovcu sakuplja kabasti otpad

  Akciju sakupljanja kabastog otpada, javljaju iz kompanije “Porr Werner & Weber”, ovog proleća organizovaće od 16. aprila do 5. maja, kada će Leskovačni moći da izbace sav bespotreban stari nameštaj, kao i stare uređaje, aparate i belu tehniku.

  detaljnije
 • cisterna

  Pojedina niška sela i dalje bez vode za piće

  Cisterne sa pijaćom vodom, kao i prethodnih dana, kružiće u selima Donje Vlase, Vukmanovo i Berbatovo, navode u Javnom komunalnom preduzeću “Naissus”.

  detaljnije
 • voda

  Deo Niša do večeras bez vode

  Pošto se radovi u Ulici Dušana Popovića nastavljaju do večeras, građani koji žive uz prugu od Palilulske pijace do "Niške pivare" neće imati vodu do 21 sat, a možda i duže, saopštili su iz Vodovoda. Cisterna za pijaćom vodom, dodaju, kruži ovim delom grada.

  detaljnije