Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Zbog havarije kod niške Muzičke škole više ulica bez vode

Prešernova, Primorska, Prvomajska, Ulica generala Bože Jankovića, Vojvode Vuka i Kralja Vukašina, biće do 15 sati bez vode zbog, kako saopštavaju iz JKP Naissus, havarije koja se dogodila na mreži u Ulici kralja Vukašina.

detaljnije
voda

Bez vode Gornja Vrežina, Sečanica i deo Pasi Poljane

Na nekoliko lokacija u Nišu i njegovoj okolini voda je izbila na ulice, zbog čega su u toku popravke, kažu u Javnom komunalnom preuzeću "Naissus", pa će bez vode do 15 sati biti domaćinstva u Gornjoj Vrežini, delu Pasi Poljane, selu Sečanica i jedno u Jug Bogdanovoj ulici. Nišavski okrug i Tržni centar "Ambasador" i dalje imaju samo tehničku vodu.

detaljnije
Radovi nastali na grafičkoj koloniji u Sićevu; ilustracija; foto: GSLU

Nakon saobraćajki u Sićevačkoj klisuri iz Okruga apeluju na oprezniju vožnju

Na putu kroz Sićevačku klisuru poslednja dva dana su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je teže i lakše povređeno čak 15 ljudi. Iz Nišavskog upravnog okruga zato apeluju na vozače da budu oprezni tokom vožnje i prilagode brzinu na ovom delu puta, jer će saobraćaj i dalje biti pojačan.

(7) detaljnije
vodovod

Moravska sela i ulice u Nišu i Banji bez vode

Zbog kvarova na mreži, kako kažu iz Vodovoda, bez vode su deo naselja Gornja Vrežina, Knez Selo, moravska sela - Čamurlija, Vrtište, Trupale, Gornja Toponica, Mezgraja, Ulica Jovana Popovića u Niškoj Banji, kao i Alekse Nenadovića u Nišu.

detaljnije