Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Uvodi se linija Medoševac - Duvanište, češći polasci "kružne" linije

Brojne promene u gradskom prevozu Niša najavljene su za 1. februar, a među njima i malo češći polasci "kružne" linije - broj 34, uvođenje nove koja će voziti od Medoševca do Duvaništa, te produženje linije koja je dosad vozila do Ćele Kule do naredne stanice, kod Ekonomske, Ugostiteljsko-turističke i Trgovačke škole. U Direkciji za javni prevoz najavili su i da se cene pojedinačnih karata neće menjati.

(19) detaljnije
bez vode

Bez vode Naserova ulica u Nišu

Zbog velike havarije i curenja vode na površini suve su slavine u Naserovoj ulici u Nišu, pa će tu biti stacionirana auto-cisterna sa pijaćom vodom. Bez vode biće i žitelji ulice Dragana Lukića na putu za Donje Vlase, a povremeno i meštani sela Ljuberađa.

(1) detaljnije
Autobus putnici gradski prevoz

Od 1. februara se menjaju granice zona javnog prevoza u Nišu

Oni koji se niškim javnim prevozom voze do Ekonomske škole, od 1. februara će plaćati manje, jer je granica prve zone pomerena i sada će obuhvatati i ovu autobusku stanicu. Još nekoliko stanica u gradu preći će iz 2. u 1. zonu, a novina je i da se ukida 4. zona prevoza, pa će svi koji putuju do sela koja su bila u njoj sada plaćati koliko i oni u 3. zoni.

(15) detaljnije
Vodovod salter

Niški Vodovod nudi građanima otplatu duga na više rata i bez kamate

Osim što će dugove za komunalije Nišlije moći da otplate po povoljnijim uslovima kod Objedinjene naplate , reprogram nudi i Javno-komunalno preduzeće Naissus svojim korisnicima, a kažu da je novina duži rok otplate, odnosno više rata i mogućnost da im se otpiše kamata.

(2) detaljnije