Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Zbog radova Vodovoda sutra će biti zaustavljen saobraćaj u Gornjem Komrenu

Svi oni koji u sredu 22. avgusta planiraju da kolima prođu kroz Gornji Komren, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", to neće moći da učine u prepodnevnim satima, jer ovo javno preduzeće radi na povezivanju novoizgrađene kanalizacione mreže na postojeću.

detaljnije
voda

Bez vode domaćinstva u Šljaci, Gornjem Međurovu i Miljkovcu

Na više mesta na vodovodnoj mreži dogodili su se kvarovi, pa će dok traju popravke biti suve slavine u naselju Šljaka. Nakon 15 sati, kako saopštavaju iz Vodovoda, snabdevanje bi trebalo da se normalizuje i u Gornjem Međurovu i u selu Miljkovac gde su takođe havarije na sistemu.

detaljnije
vodovod radovi

Dve leskovačke ulice u utorak bez vode, obezbeđena cisterna

Stanovnici ulica Vlade Jovanovića i Radeta Metalca u utorak, 21. avgusta od 8 do 17 sati neće imati vodu. Za sve potrošače kod kojih će doći do isključenja, obezbeđena je cisterna sa pijaćom vodom.

detaljnije
radovi vodovod

Nekoliko niških ulica i sela nema vodu

Planirano je da radovi na popravci mreže traju do 15 sati, kažu u Javno-komunalnom preduzeću “Naissus”, a do tada će biti bez vode deo Donje Toponice, deo Niša oko Ulice Prote Gagulića, Knez Selo, a slavine će biti suve i onima koji žive u Novom Selu kao i u Ulici Stojana Novakovića.

detaljnije
 • vodovod radovi

  Dve leskovačke ulice u ponedeljak bez vode

  Zbog povezivanja korisnika na novoizgrađenu vodovodnu mrežu, stanovnici leskovačkih ulica Kapetana Bojana Denića i Đure Đakovića, neće imati vodu u ponedeljak, 20. avgusta, od 9 do 15 sati.

  detaljnije
 • cisterna

  Cisterna sa pijaćom vodom u Velepolju, Paligracu i Gornjoj Trnavi

  Zbog problema sa vodosnabdevanjem, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", auto-cisterne sa pijaćom vodom kružiće danas po Velepolju, Paligracu i Gornjoj Trnavi, u okolini Niša.

  (3) detaljnije
 • Deo Niša, Knez Selo i moravska sela bez vode

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti Suvoborska i Drainčeva kod Kičeva, Prote Gagulića u Duvaništu i Ovčepoljskoj u Beograd mali. Pored toga, dodaju, bez vode će biti i moravska sela, kao i Knez Selo.

  detaljnije
 • cisterna

  Naredna 3 dana cisterna sa pijaćom vodom u nekoliko niških sela

  Sela Velepolje, Paligrace i Gornja Trnava će naredna 3 dana, umesto sa slavina, pijaću vodu uzimati iz cisterni, kako su saopštili iz niškog Javno-komunalnog preduzeća "Naissus", koje će kružiti u pomenutim selima svakog dana do 19 sati.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  Deo Niša i okoline bez vode

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti žitelji Beograd male u Nišu, oni koji stanuju u Moravskoj ulici u Bubanj Selu, kao i žitelji Dolca. U Vodovodu dodaju i da je poplavljen deo Bulevara Nikola Tesla i da trenutno rade i na sanaciji toga.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  Bez vode Obilićev venac, Durlan i Supovac

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Naissus", bez vode će biti žitelji Jugovićeve i Topličine ulice na Obilićevom vencu u Nišu, ali kod onih koji stanuju u Ulici Ilije Garašanina u Durlanu, kao i u Ardiljskoj ulici. Pored toga, dodaju, suve slavine će biti u Supovcu kod škole.

  (1) detaljnije
 • struja

  Veliki broj leskovačkih sela u četvrtak bez struje

  Stanovnici 47 sela u okolini Leskovca, kao i 3 gradska naselja, zbog redovne godišnje revizije trafo-stanica, neće imati struju u četvrtak, 16. avgusta, od 8 do 17 sati.

  detaljnije
 • vodovod radovi

  U Novom Selu i širem centru Niša nema vode

  Zbog kvara u ulici Toplički partizanski odred u Novom Selu, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću “Naissus”, deo ovog naselja biće bez vode, a suve slavine će biti i stanovnici Ulice Cara Lazara i Zelengorske.

  detaljnije
 • pruga

  Iskliznula lokomotiva, vozovi ne idu prugom Niš - Dimitrovgrad

  Redovni saobraćaj na pruzi Niš - Dimitrovgrad je prekinut, kako su saopštili iz “Srbija voza”, jer je danas oko 16 sati lokomotiva teretnog voza iskliznula između Ostrovice i Dolca.

  (7) detaljnije
 • vodovod radovi

  Bez vode Šljaka, Obilićev venac i moravska sela

  Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, bez vode će ponovo biti niško naselja Šljaka. Pored toga bez vode će biti i žitelji ulica Dimitrija Tucovića i Jugovićeve, ali i oni koji stanuju u Trupalu, Vrtištu, Čamurliji, Mezgraji, Donjoj Trnavi, kao i Gornjoj i Donjoj Toponica.

  detaljnije
 • bujanovac i presevo bez struje

  U nedelju Bujanovac i Preševo 12 sati bez struje

  Zbog redovnih radova na mreži u nedelju, 12. avgusta od 7 do 19 sati stanovnici Bujanovca i Preševa biće bez struje, najavljeno je iz Elektrodistribucije.

  detaljnije