Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Servisne informacije

Knez Selo ponovo bez vode zbog kvara na mreži

Zbog toga što radnici niškog Vodovoda popravljaju kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu, domaćinstvima u ovom mestu će biti suve slavine, saopštili su iz Naisusa .

detaljnije
cevovod

Trupale bez vode zbog havarije

Domaćinstva u niškom selu Trupale ostala su bez vode, kako navode u Vodovodu, zbog kvara na mreži u Ulici Cara Lazara.

detaljnije
voda ilustracija foto aleksandar kostic

Voda u Prokuplju ispravna za piće

Nakon što su u nedelju zbog havarije na trafo-stanici na akumulaciji Bresnica filteri za prečišćavanje radili sa 80 odsto kapaciteta, građani su prijavljivali blago neprijatan miris vode sa vodovoda, ali u JKP "Hammeumu" tvrde da voda nijednog trenutka nije bila neispravna i da se bez problema može koristiti za piće.

detaljnije
Voda

Knez Selo nema vodu, obezbeđene cisterne

Naredna dva dana korisnici u Knez Selu možda neće imati vodu, kažu u JKP Naisus , jer je u toku rekonstrukcija pumpne stanice. Obezbedili su dve cisterne sa pijaćom vodom. Do 15 sati česme će biti suve i onima koji žive u Ulici Koste Abraševića u Nišu.

detaljnije
 • vodovod

  Ulica kod Gabrovca bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Čemerničkoj ulici, kod 3. prilaza, radnici niškog vodovoda zatvorili su vodu u celoj ulici.

  detaljnije
 • Ulica na Paliluli bez vode

  Zbog toga što je nastao kvar na priključnoj vezi, kako navode u niškom vodovodu, bez vode su stanovnici Ulice Gavrila Principa.

  detaljnije
 • Zbog kvara na vodovodu, prokupačkim ulicama teku potoci

  Dok voda iz gradskog vodovoda izbija iz asfalta na više lokacija u Prokuplju, iz JKP Hammeuma uprkos kvaru ne zatvaraju vodu. Zbog potoka koji teku kolovozima, saobraćaj je otežan, a bezbednost građana je ugrožena.

  (1) detaljnije
 • Vodovod

  Pojedine ulice bez vode zbog novih priključaka

  U Ulici Janisa Janulisa u niškoj Opštini Pantelej rade se novi priključci na vodovodnu mrežu, kažu u JKP Naisus , pa je moguće da korisnici koji žive u ovoj i u Donjovrežinskoj ulici budu bez vode do 15 sati. Česme će biti suve do 14 sati i korisnicima u Ulici Drugog srpskog ustanka u Jelašnici.

  detaljnije
 • komunalni radovi foto aleksandar kostic

  Bez vode Ulica Vase Albanca u Svrljigu

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, od 9 sati bez vode je Ulica Vase Albanca sa svim pripadajućim ulicama, od mosta na Pravačkoj reci do bivše fabrike "Pobeda". Očekuje se da kvar bude otklonjen u toku dana, kažu u JKSP "Svrljig".

  detaljnije
 • radovi voda

  Suve česme građanima u Prijezdinoj ulici

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži stanovnici dela Prijezdine ulice, na Paliluli, neće imati vodu, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naisus”.

  detaljnije
 • Ukinute restrikcije vode u Svrljigu

  Nakon dvonedeljnog problema zbog smanjene izdašnosti izvorišta Rumenjak i Manojlica iz kojih se Svrljig snabdeva pijaćom vodom, situacija je normalizovana i restrikcije su ukinute, saopšteno je iz Javnog komunalno-stambenog preduzeća "Svrljig".

  detaljnije
 • vodovod

  Šljaka opet nema vodu

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lipovačke i Sitničke stanovnici niškog naselja Šljaka imaće suve slavine, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naisus”.

  (1) detaljnije
 • Radnici vodovoda popravljaju kvar

  Zbog rekonstrukcije mreže i deo Banje bez vode

  Domaćinstva u Niškoj Banji, od kružnog toka u delu Ulice Trga Republike prema Prvoj Kutini nemaju vodu, saopštili su iz „Naisusa“, a razlog tome je rekonstrukcija vodovodne mreže u ovom delu grada.

  detaljnije
 • voda vodosnabdevanje foto aleksandar kostic

  Vranjska Banja i nekoliko vranjskih sela u četvrtak bez vode

  Zbog radova na novom cevovodu i prespajanju sa postojećim, bez vode će od četvrtka, 5. oktobra od 6 sati, bez vode naredna 24 sata biti Vranjska Banja i sela Toplac, Bujkovac, Korbevac, Ćukovac, Zlatokop, Bunuševac, Dubnica i Ribince.

  detaljnije
 • slavina

  Novo Selo, Čokot i neki delovi Niša bez vode

  Povremeno suve slavine do 15 sati mogu očekivati stanovnici Novog sela, Čokota, kao i u Knez Selu, u delu prema izletištu, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća “Naisus”. Zbog zamene ventila po šahtama bez vode će biti i stanovnici Popovca.

  detaljnije