Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:26, 24. 11. 2012.

10. poraz Železničara

zeleznicar,-stefanovic-bojan.jpg Bojan Stefanović u napadu; Foto: Dejan Pešić Trša

U 10. kolu Superlige rukometaši Železničara iz Niša izgubili su rezultatom 19:18 (11:10) od Rudara. Niški tim je jedini bez bodova i sa sve manjim šansama da opstane u eliti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • natalija ivkovic

    01:13 // 25. 11. 2012.

    moj sin se bavi rukometom pa sam malo upoznata sa dogadzajima u tom sportu. Bivsi trener Markovic je posle 4 poraza podneo ostavku, povuko se Z.Zivkovic, Kraljic, od pocetka sezone promenjen je tim, koji je navodno lose selektiran(ko je izvrsio selekciju???). Veliki trener od ugleda iznanja,Cvetkovic je doveo svoje igrace i uz najnovija cobitova pojacanja (Kuze i Manic)valjda se doslo do do nekakvog "selektiranog" tima i sta se dobilo??? Ono sto je ocigledno i slepcu i lajiku je da su uzaludno potrosene pare na pojacanja i sertifikate a mije se dobilo nista. Ako predsaednik (rece 50% smo jaci i boricemo se za vrh i u najmanju ruku se obuka)direktor (Grubicev pumper) i ostali imaju imalo obraza stida i ponosa, trebalo bi da jos nocas podnesu ostavke.Posle serije od 0 0 10 valjda je svima jasno kako se radilo u klubu. Zato pumpera na pumpu, politicara u politiku, nesposobnjakovice van vratite nasu decu koju ste rasejali po srbiji i na celo kluba postaviti savesnog i coveka "domacina".

  • Navijac

    22:50 // 24. 11. 2012.

    Tuzno vece za navijace Zelje!Klub sa velikom tradicijom unisten je od strane Uprave!Oni su najveci krivci sto Cvetkovicu nisu dali sut kartu posle utakmice sa Napretkom!Oterali su niske igrace,dozvolili Cvetkovicu da dovodi lose igrace na celu sa svojim sinom!Unistice i igraca koga je on izbacio u elitu Djukica!Cobi stidi se bices zapamcen kao grobar niskog rukometa i ako se ti,Cvetkovic i Dzeri povucete mozda nesto i moze da se ispravi!Cvetkovicu nije ti kriva publika ni sudije kriv si ti jer se ponasas kao otac i menadzer a ne kao profesionalac!

  • nislija

    23:35 // 24. 11. 2012.

    RK RADNICKI SVI SMO UZ VAS , NAPRED SAMPIONI

  • nenad

    13:25 // 25. 11. 2012.

    Gospodine "direktore" Cobi
    Možeš da se zoveš kako god hoćeš,ali isparenja sa pumpe su ti definitivno oštetila neke funkcije u telu.
    Pitaš našu nišku decu koliko koštaju klub. A koliko ga ti koštaš.Nije samo ta kafa ili viski koji piješ.Stavi prst na čelo i grubo izračunaj koliko košta igranje godinu-dve u prvoj ligi.
    Koliko koštaju stranci koji promašiše zicer (Kladarin).Koliko košta Bogdanović koji je na ovih 10 utakmica odbranio pedesetak lopti,koliko košta mali Cvele,pa koliko onaj konobar sa stomakom do kolena,pa koliko košta...
    A ne valjaju ti Pevac,Marko,Peđa,Dolić,Acko,Luka,Dzeri,Mađar...
    Zajedno sa Cveletom i njegovim Zemuncima hitno za Bg ali ne autoputem,već starim drumom i usput svratite do jedne zdravstvene ustanove...

    • BRATEEEEEE

      15:05 // 25. 11. 2012.

      slazem se sa Nenadom a mogli bi kad krenu samo da svrate i do Konjuse :) RUKOMETASI ZNAJU ZASTO

  • obozavateljka

    23:06 // 24. 11. 2012.

    pisite malo i o RK. Radnicki pustite vise zeleznicar kad se rezultat unapred zna .oni vise nikoga ne mogu da pobede .lepo momci igraju svaka im cast .samo nemaju srece . to je pravo uzivanje gledati zeleznicar kako igra fantasticno,to je gomla lepih akcija i poteza pa odlicnih odbrana golmana ,kontra napada ...

  • JUZNJAK

    23:10 // 24. 11. 2012.

    10. poraz u ligi !!!

    I za ovo grad daje 2,5 miliona dinara iz rebalansa ???! Strasno !!!

  • ivan dzunic

    22:23 // 24. 11. 2012.

    sta reci a ne zaplakati

  • bubi

    11:37 // 25. 11. 2012.

    Тако то бива кад "стручњаци" узурпирају клуб у који је неко улагао труд више од петнаест година, промене у њему све од руководства до имена и на крају га доведу до краха.Ако имају и мало морала не би требало да се више икада појаве на рукометним утакмицама. А ви искрени љубитељи рукомета имате кога да подржите и са задовољством гледате:момке који су кренули од нуле и који без икакве подршке од града играју срцем ,вођени људина који пре свега рукомет воле,и нижу победе за редом.Наравно то наша нова рукометна нада РК РАДНИЧКИ.Момци само напред.

    • jaksa

      21:32 // 25. 11. 2012.

      Imaš i ti nekoliko grešaka u pisanju.Ne želim da ispadne da nekog branim ili napadam ali pošto vidim da si upoznat da li možeš da mi kažeš koliko je puta za tih 15 godina nečijeg truda klub menjao ime,uprave,ispadao iz lige pravio fuzije da bi igrao super ligu,dugovao igračima ili iz nekog svog interesa to ne želiš da vidiš?

  • merak

    10:43 // 25. 11. 2012.

    Samo da podsetim navijace da je i u poslednjem ispadanju Zelje COBI bio jedan od glavnih ucesnika. Dokle vise. Da li mu clanstvo u SPS -u to omogucava.Gradonacelnice ne daj da te vise lazu

  • Mr T

    22:25 // 24. 11. 2012.

    Krajnje je vreme da se gospoda iz prestonice vrate odakle su dosli.I ovako ce ispasti iz lige pa makar neka igraju samo domaci igraci.

  • upucen

    12:42 // 25. 11. 2012.

    Ne bi da branim igrace ali iz razgovora sa jednim od njih koji je duze u klubu dosao sam do saznanja da nisu dobili ni patike i jednu majcu da ne govorimo o nekoj najnormalnijoj opremi kao npr.trenerice,ovo govorim jer se uprava tj. Cobi da gine za tim ali se ne vide rezultati...da vam nepricam da nisu dobili ni dinara i da sam odlazak na trening im prestavlja samo trosak.Mogu da cestitam svim igracima na borbenosti ali se vidi da je problem u treneru jer ne postoji nikakav sistem igre pocev od srednjeg beka koji nista ne odradjuje bekovima igra ne postoji!Zao mi je i starijih igraca koji iako imaju porodice dolaze da im Cvetkovic prestavlja sina kao igraca a decko realno ne moze ni u srpskoj ligi da igra pivota koji izgleda kao kamiondzija i golmana koga nesme da pusti jer bi mu se smejala cela hala!Covek da ima malo moralnosti otisao bi osmah posle utakmice!Tuga tuga tuga

  • bivsi

    22:43 // 25. 11. 2012.

    iduce nedelje 11;0 .ma pustite sada zeleznicar . to je proslost nego dajte da pomognemo mali prijateljski klub RK.RADNICKI jer to je ustvari buducnost niskog rukometa .samo da kazem da je to klub u kome se zna ko sta i kako radi , i to volonterski bez naknade tj bez para.znaci sve se radi iz ljubavi prema klubu. veceras je radnicki pokazao da vredi i pobedio kao gost ekipu iz blaca. srecno momci samo napred ka ulasku u super ligu ,a ekipi zeleznicara isto cestitam jer za 10 utakmica nije uzela ni bod. i to treba neko da zna da uradi .radnicki ....radnicki...radnicki..

    • Jana Knezevic

      09:26 // 26. 11. 2012.

      Zeleznicar je proslost? Sram vas bilo.
      Zeleznicar je osnovao rukomet u ovom gradu. Zelja je razlog zbog kog je Nis bio najbolji klub u bivsoj Jugi, sto nije mala stvar, da se razjasnimo.
      I umesto da se borite iz petnih zila da nam taj isti klub ostane najbolji, vi hocete da ga pokopate, sa sve funkcionerima kojima je sport postao sporedna stvar, a politika i novac primarni razlog da ostanu tu gde jesu.
      Tuga je videti halu Cair polupraznu i tuga je da nemamo ekipu koja moze da parira najboljima u Evropi, kao nekad.

  • ultras

    10:39 // 25. 11. 2012.

    Cobi i DZeri su bruka ovog grada koji neumorno daje pare gradjana gubitnicima po SPS liniji.Sramota

  • igrac

    15:52 // 25. 11. 2012.

    Vrati se Panco-jesi bio ljigav ali su ovi mnogo gori i kod tebe smo barem primili i neku platu

  • Navijac

    14:13 // 26. 11. 2012.

    Ljudi procitaste li Narodne novine? Pa ONI nemaju nameru da se povuku vec ostaju dok ne rasformiraju klub!!!Ovo je za Riplijevu rubliku "Verovali ili ne"!!!

    • kiki

      09:12 // 27. 11. 2012.

      Ma ne samo sto nece da se povuku,nego dozvoljavaju sebi da daju komentare o kojima ocigledno malo znaju.Prvo neka se prisete kada su se spasili spajanjem sa ORK Nisom njihov sadasnji direktor je tuzio klub i trazio svoje pare,sto on tada nije bio velikog srca i sto nije pokazao toliku ljubav prema klubu pa odustao od tih para.Drugo kada ste unistili ORK NIS najavljivali ste velike sponzore koji su zahtevali da vratit ime Zeleznicar i donece vam u klub velike pare,vi ste to uradili vratili ste to cuveno ime posto je ta istorija koje vise nema toliko bitna I GDE SU TE PARE I GDE SU TI SPONZORI?I trece gospodine Cvetkovicu nije na vama da vi odlucujete da li je resenje da se u Nisu stvaraju novi klubovi ili ne jer oni se stvaraju i nazaliost vasoj upravi to su dobri klubovi koji ne zive od proslosti vec stvaraju novu istoriju Niskog rukometa.

  • Navijac

    08:23 // 25. 11. 2012.

    Da Natalija,nasa deca su mlada i neuigrana nemaju dovoljno utakmica pa su ih poslali po raznim selima da ih biju i povrede.Cvetkovic je dozvolio da treniraju samo 3 dana kad on i Djole nisu tu.Gde li je taj decko (godiste nase dece)stekao takvo iskustvo?A mozda je njega tata doveo u selo da se uci! A ostali Zemunci ni ne treniraju tako su dobri igraci! Dzokicu decko i ti idi za ovu igru treba znanje a ne samo sreca!Ako Zelja treba da ispadne iz lige neka se nasa deca kale!

  • bubi

    20:56 // 25. 11. 2012.

    Јакша, врати се у други разред основне и научи правопис.
    Још нешто РК РАДНИЧКИ остварио нову победу у Блацу. Браво момци!!!

  • Pera Prcilovac

    10:40 // 25. 11. 2012.

    Bio li je Dzeri sinoc na utakmici? :)

  • natalija ivkovic

    15:48 // 25. 11. 2012.

    procitala sam komentare i sdvako ima po nesto da doda a resenje za sve postoji. jedno jedino naj vaznije da da pumper, politicar, mis i macke podnesu ostavke. OSTAVKE RESENJE ZA SVE usput dali je neko cuo da su vec podneli ostavke

  • skupstina

    15:56 // 25. 11. 2012.

    Zasto sada Markovic i Basaric ne traze da se odrzi vanredna skupstina i da se svi ovi proteraju iz rukometa?

  • merak

    18:07 // 25. 11. 2012.

    Verni gledalac je naravno DZERI koji umesto da se nabije u rupu jer nam je rasterao decu on cak velica svoj rad tj selektiranje ekipe.Pa tebi da daju da brises parket ti bi bio srecan a s obzirom na ljudske kvalitete i trebas da budes zadovoljan i tim casnim poslom

  • Navijac

    21:32 // 25. 11. 2012.

    Jaksa da li znate hoce li sa Cobijem da odu iz Zelje i Cvetkovici, Dzokic i Zemunci? Molim Vas da nas ne drzite u neizvesnosti i otkrijete nam hoce li Cobi opet da tuzi Zelju za pare kao onomad?

    • jaksa

      21:44 // 25. 11. 2012.

      To ne znam ali koliko mi je poznato klub koji se ugasi on prestaje da postoji i svi su slobodni i Cvetkovići i Džokić i Zemunci tako da budite strpljivi još tri nedelje i vaša noćna mora će prestati.Pa to su mogli da vam kažu i oni koji vam daju tačne informacije o klubu ja sam to samo načuo u gradu

  • KIKI

    09:40 // 27. 11. 2012.

    HA HA HA smesan clanak u Narodnim.Gospodine Cvetkovicu vi ste ocigledno vrlo neobavesten i zbog toga sebi dozvoljavate slobodu da dajete ovako glupe izjave.PRVO sto se tice ljudi koji traze svoje pare u klubu ja tu ne vidim nista lose jer opni traze svoje,to najbolje zna vas predsednik koji je kada se Zeleznicar spasavao od gasenja spajao sa ORK NISOM tuzio klub i trazio svoje pare.Pitam se zasto nije pokazao malo vise ljubavi i postovanja prema klubu koji mu je dao sve?DRUGO ja neznam gde su toliki sponzori koje je uprava najavljivala koji su samo trazili da se vrati ime Zeleznicar (posto je to najbitnije) i donece velike pare u klub?I TRECE i najbitnije gospodine Cvetkovicu nije na vama da vi komentarisete pravljenje novih klubova u Nisu jer oni su napravljeni i pravice se na srecu svih ljubitelja rukometa jer gospodine Cvetkovicu vise nema fuzije a od istorije se ne zivi.

  • Jug jug javi se

    19:42 // 27. 11. 2012.

    Komentarisao bih ja i u Narodnim ali za sad nema te opcije a vezano za danasnji tekst i izjavu gospodina najneuspesnijeg trenera u istoriji niskog rukometa: Gospodine zutobradi gledaj u svoje dvoriste i vidi da pobedis nekog ako mozes ionako si debelo plcen za nesto sto ne radis nikako. Ko si ti da odlucujes da li ce jos neko u ovom gradu da igra rukomet i da stvara klubove??? Smeta ti savez, smetaju ti sudije tvoji igraci publika a sad ti smeta i RK Radnicki. Da li bi poceo da pobedjujes ako bi se taj klub ugasio? Zato u se i u svoje kljuse da te ne oteramo na sred sledece utakmice k'o stetnog!!!

  • zglobara

    20:58 // 25. 11. 2012.

    Greska je napravljena u junu mesecu, gde su se bukvalno zahvalili igracima da su skupi I stari a da podmladjuju team.
    Lepo su ga podmladili za prvu ligu grupa jug ;))
    Sa Prokupljem I Bujanovcem y punom Cairu.

  • natalija ivkovic

    20:20 // 26. 11. 2012.

    sta je bilo s ostavkama??? STVARNO IRITIRATE NISKU PUBLIKU, ODLAZI UPRAVO!!! ODLAZI COBI, CVELE, MISU... ILI CEMOVAS ISTERATI gomnjivim motkama.

  • Jana Knezevic

    09:38 // 26. 11. 2012.

    *Zbog kog Nis imao najbolji klub u bivsoj Jugi...
    I da dodam, sport i politika nikad nece moci da funkcionisu uspesno.

  • Navijac

    09:26 // 27. 11. 2012.

    Cvetkovicu kako te nije sramota da se pojavis u Nisu a kamo li da dajes onakve izjave u N.novinama?Pa publika nije porotiv Zelje vec protiv Cobija,tebe i tvojih Zemunaca!Kakav Dzokic ako je povredjen neka ide da se leci!Kome je dao pare da takav igra?Krivi su ti Kuze i Manic a o svom sinu ni reci!pa i on je srednji bek a medju losima on je najgori!Proletos si odbio da vodis Yelju protiv Zvezde-sin ti je bio na klupi Zvezde!Ali sad je u Zelji spasili se ljudi!O sudijama ne pricaj!Gde ti je autoritet da utices na njih?Djokica je trebalo da pustis da igra.Kad se vadis iz g... mesta za uvrede nema!Ili imas nekog Zemunca u yamenu a njega posalji u Zlasotince!Natalija Vi ste u pravu treba da rade motke i metle!

  • "verni" gledalac

    16:40 // 25. 11. 2012.

    Nakon treceg kola se vraca stari trener gde ekipa ponovo lici na sebe i na ono na sta je licila u pripremnom peiodu.Medjutim posle te utakmice dolazi treci trener gde ekipa upada u tunel iz koga se sada jedva nadzire svetlo...Neka se napravi paralela i neka se vidi ko je sta uradio...Samo tako moze da se napravi zdrava sredina u klubu pocev od uprave pa do poslednjeg igraca i da se vrati Zelja na stare staze,gde je bio jedan od glavnih konkurenata za vrh tabele,gde su mladje kategorije uvek donosile rezultate i medalje u svojim takmicenjima i bile osnov za pravljenje prve ekipe...Steta sto neki bitni ljudi ovo ne shvataju ili ce kasno da shvate...

  • licno ja

    11:43 // 26. 11. 2012.

    Nikada se nisam bavila rukometom,cak ga pratim iskljucivo iz porodicnih razloga,i iz istih sam upucena u desavanja.Ne treba ugasiti Zelju,i treba podrzati drugi klub,kako ga vi oslovljavate Radnicki,treba samo uloziti sebe u pronalazenje sredstava,pomaganje igracima koji kako neko rece imaju samo trosak odlazeci na trening.Naravno da treba pustiti nisku decu da igraju,dati im sansu,dozvoliti da se pokazu.Kao sto treba podrzati i te iskusne internacionalce koji su tu bez apsolutno ikakve novcane nadoknade.Sve ti ide od grada,od gradske uprave,od ljudi kojima je sport nebitan i marginalan.Sramota je pustiti momke u Zelji,Konstantinu,pa i vaterpolistima,kosarkasicama da reprezentuju grad a da glavesine ostaju gluve i nee na njihova potrazivanja,koja su naspram primanja u drugim klubovima i gradovima mizerna.Ja ne zelim da se ugasi niski sport,i smatram da greske ne treba traziti kod igraca i trenera.Pozdrav svima

  • "verni" gledalac

    16:32 // 25. 11. 2012.

    Sinocna utakmica je pokazala samo cinjenicno stanje u klubu.Totalna neorganizovanost u napadu,igra bez ideje,malodusnost igraca i bezvoljnost...Slazem se sa svim komentarima,politika i sport nikada nisu isli(jedino kada je bilo para,to je moglo da se radi jer su svi bili zadovoljni),ali treba razgraniciti i interese pojedinca i interese kluba,pa lepo preispitati dovodjenje pojedinih igraca i trenera.
    Ne zelim da favorizujem ni jednog trenera,zvao se on Nikola,Dzeri,Jovica,Marko,Petko...Samo hocu da se sagleda cela situacija u klubu od pocetka pripremnog perioda,objektivno.Na pocetku pripremnog perioda jedan trener je krenuo sa treniranjem ekipe.Sa prvim kontrolnim utakmicama ekipa je pokazala organizovanost i igru koja je obecavala rezultate.Pred skoro sam pocetak sezone dovodi se drugi trener koji ne zna ni jednog igraca i koji je dosao na gotovo,niti je znao kako se radilo i sta se radilo.Ekipa dozivljava "pad" koji je rezultirao pad forme i lose rezultate.

  • Pera Prcilovac

    17:28 // 27. 11. 2012.

    Da vas ljudi pitam cija je ovaj Zeleznicar prcija? Da li je moguce da posle ovoliko neuspeha niko ne podleze nikakvim sankcijama!Cvetkovic kaze da nece da ide iz Zelje a Nisljije cute.Ljudi pa mi volimo nas klub,ovo je gradski klub a ne privatno vlasnistvo!

  • jaksa

    16:37 // 25. 11. 2012.

    E moja niska realna niska publiko!o toj niskoj deci ste pricali viceve isto kao i o ovim igracima sada.vratite se na komentare sa pocetka sezone pa se uverite.shvatite da koliko ima para toliko i muzike.tako cete sutra pricati i za radnicki ako ikada udje u super ligu.kad i njega budu rascerupali posteni rukometni radnici koji su vec bili umesani u gasenja niskih klubova.kad igraci budu 'prepoznali'svoj kvalitet i poceli da traze pare i da tuze klub.a kad nis ne bude godinama nigde na rukometnoj mapi osim kad igra reprezentacija videcemo o cemu cete onda pisati i cime cete se sladit. samo vi likujte tudjoj nesreci.a vi roditelji bi da vam deca igraju super ligu a da nisu osetili ni beton ni batine po selima?znači da ste i vi isti kao i cvetković.zato nam i rukomet i jeste tu gde je sad.sigurno bi vi da se negde nesto pitate u bilo kom poslu drzali svoju decu da rade neke prljave poslove.a drugima dali velike plate.

  • realan

    16:06 // 27. 11. 2012.

    Ljudi ja prosto ne mogu da verujem šta ovde čitam.Pa zar smo takvi ljudi da budemo protiv svog kluba zbog ljudi koji imaju mizernu minutažu(zemunci)?Slučajno znam da ti ljudi imaju svoje porodice i decu a dolaze da igraju tj da sede na klupi bez nadoknade i da doživljavaju pljuvanje na svakom koraku.Mislim da od početka sezone ova ekipa nije imala pravu podršku jer smo ispred nje stavili svoje mišljenje o pojedincima koji vode klub umesto da je podržimo.Ti igrači su podlegli pritisku javnosti a ovi se utopili u sivilo i onda je ovih 0 bodova logičan sled.

  • mile

    11:23 // 25. 11. 2012.

    ukinuti niski sport pod hitno!

    • GOGO

      12:26 // 25. 11. 2012.

      A ostavite Konstantin posto ovo ostalo sve gubitnici

  • a pisana je i poternica

    16:54 // 25. 11. 2012.

    @skupstina
    Zazo sto recimo zato sto se prosla uprava bavila kriminalnim radnjama,sto je posle dokazano podignutom optuznicom protiv istih,a ne zbog losih rezultata...

  • jaksa

    20:57 // 25. 11. 2012.

    ne morate ni da se trudite toliko sa prozivanjem s obzirom da sam cuo da želja postoji jos ova tri kola i tu se zavesa spušta.cobi je rešio da vam učini uslugu.pa vi koji ste pametni organizujte se pa preuzmite klub od njega.dignite ga iz pepela.možda ćete se i vi napuniti love koliko i on.pokažite da stvarno toliko voli te vaš klub.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: