Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:09, 8. 10. 2011.

| Sport

100 dana do Evropskog prvenstva

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG_1413

Sat na uglu Obrenovićeve i Nikole Pašića počeo odbrojavanje dana do Evropskog prvenstva u rukometu. Ovo je samo početak promocije šampionata.

Sat je u rad pustio gradonačelnik Niša Miloš SImonović, a u isto vreme gradonačelnici Beograda, Novog sada i Vršca će pustiti u rad satove u tim gradovima.

- Važno je da se predstavimo kao dobri domaćini sportistima u našem gradu. Rukometni savez će organizovati manifestacija na 10 dana da bi se što bolje prezentovalo Evropsko prvenstvo - rekao je Miloš Simonović.

Pored sata koji odbrojava dane, sate, minute i sekunde do početka prvenstva, postavljena je i velika rukometna lopta i gol gde su polaznici rukometbih škola Naise i Naisusa šutirali sedmerce. Pored predstavnika grada, na puštanju u rad sata bili su i predstavnici i igrači Naise i Naisusa, dva niška superligaška kluba.

Takođe, u okviru promocije prvenstva planirane su i mnobrojne druge aktivnosti u Nišu, Beogradu, Novom Sadu. na mestima gde će biti postavljene lopte, na svakih 10 dana biće organizovani manifestacije u čast velikog sportskog događaja u Nišu, kao što su šutiranje na gol, ispisivanje poruka navijača, promocija suvenira, himne prvenstva, maskote, pehara, nagradne igre,...

Tokom trajanja Evropskog prvenstva, biće postavljene fan zone u vidu šatora u kojima će se okupljati navijači učesnica Evropskog prvenstva. Tu će navijači moći da se druže, prate rezultate svih utakmica i okupljaju pred meč svoje selekcije.

Evropsko prvenstvo počinje 15. januara, a prvi meč u hali Čair odigraće od 17:30h Nemačka i Češka. Dva sata kasnije sastaće se Švedska i Makedonija.
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nisamglup

    10:42 // 9. 10. 2011.

    I grad opet kupi semafor firme DMV :( Baš me zanima koliko ih plaćaju po koimadu?

  • Milovan

    18:21 // 8. 10. 2011.

    Pa šta sad reklamira Simonović mr Miloš kada su sve karte, za utakmice u Nišu, prodate!? Obožava da troši narodne pare, pa to je!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: