Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 5. 8. 2023.

| Sport

100 godina kluba, a Nišlije nemaju gde da kupe dres Radničkog

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
fk radnicki ekipa, foto fk radnicki
Dresovi sa dva simbola Niša - Radnički i Tvrđava; foto: FK Radnički Niš

Ako biste želeli da kupite novi dres koji u predelu srca ima grb Radničkog iz Niša, a ispod i simbol Tvrđave na sebi, to nije moguće jer jedan od najpopularnijih klubova u Srbiji, svakako najbolji fudbalski klub iz Niša, bogate tradicije duge 100 godina nema ovlašćenu radnju. Ranije su navijači mogli da obezbede dres u prodavnicama opreme kada su bili marke Hummel, ali dresovi holandske Beltone nisu dostupni za simpatizere, a iz ove firme kažu da nemaju u planu otvaranje prodavnice u Nišu.

fk radnicki najava Dresovi sa dva simbola Niša - Radnički i Tvrđava; foto: FK Radnički Niš Početkom prošle sezone, kada je Radnički otvorio sezonu nastupom u Evropi predstavio je i nove dresove. Ljubitelji sporta i niškog kluba su se javljali redakciji tada, ali i sada sa pitanjima gde mogu da kupe dresove koji ima dva simbola Niša - Radnički i Tvrđavu.

Odgovor je i dalje da nema gde, ali postoji nada da će se to promeniti. Predsednik kluba i Upravnog odbora Dragan Marković kaže da će razmatrati na sednici Odbora o toj ideji.

Iskreno da kažem da nismo imali u planu, ali možemo da vidimo nešto da uradimo. Kada bude neka sledeća sednica Upravnog odbora, predložiću. Imali smo saradnju sa navijačima koji su prodavali dresove i šalove. Podržavam to, mislim da ljudi iz Niša treba da podržavaju svoj lokalni klub - kaže Marković.

Na sajtu Radničkog postoji odeljak "Fan prodavnica" gde mesecima već piše samo "Uskoro". To uskoro izgleda nije tako skoro.

Iz Beltone, proizvođača opreme koju nose igrači i stručni štab Radničkog, odgovorili su Južnim vestima kratko na pitanje da li planiraju da otvaraju prodavnicu opreme sa grbom "Reala sa Nišave":

Zasad ne. Ali, možda će Radnički otvoriti svoj Fan-šop? - napisali su.

Nedavno su igrači imali fotografisanje u novim plavim dresovima sa simbolom Tvrđave u kojima su igrali u prvom kolu protiv Čukaričkog izgubili sa 2:0.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Niški

    15:20 // 12. 8. 2023.

    Ne da nemaju pridavnicu za dresove nego nemaju ni pare da registruju nove igrače u omladinskoj ligi Srbije pa su im danas igrala deca godinu dana mladje godište i izgubili od nejake Vojvodine 4:0.
    Da su na vreme registrovali igrače danas bi Radnički odneo prvu pobedu.
    Bruka i sramota nekada velikog kluba.

  • Tončevnapolje

    20:09 // 6. 8. 2023.

    Bolje da je cirkus gostovao na terenu, bilo bi interesantnije.

  • Konan

    18:13 // 6. 8. 2023.

    Ništa lakše ako nema prodavnica neka prodaju na stadionu pred utakmicu.

    • Razbibriga

      19:47 // 6. 8. 2023.

      Kome da prodaju i gde ? Koji stadion ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: