Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 15. 5. 2012.

| Sport

12 medalja takmičara KBS Naisus

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kbk naisus

Takmičari Kluba borilačkih vesština Naisus osvojili su 2 zlatne, 6 srebrnih i 4 bronzane medalje na Tehničkom prvenstvu Srbije na Novom Beogradu.

Niški ekipu činili su Uroš Mitrović, Aleksandra Aćimović, Boris Janković, Vukašin Zdravković, Aleksandar Kaličanin, Aleksandar Kostić, predvođeni Nebojšom Anđelkovićem.

U pojedinačnoj konkurenciji zlatne medalje osvojili su Uroš Mitrović i Aleksandar Kaličanin, srebrnu medalju osvojio je Vukašin Zdravković, dok su bronzani bili Aleksandra Aćimović, Boris Janković, Aleksandar Kostić i Nebojša Anđelković.

Sinhroni par Aleksandra Aćimović i Vukašin Zdravković, kao i muški tim Vukašin Zdravković, Aleksandar Kaličanin i Aleksandar Kostić osvojili su po srebrnu medalju.

- Zadovoljan sam učinkom svojih pulena jer je ovo do sada najveći uspeh na državnom prvenstvu. Postoji još dosta mesta za napredak, te da se narednog puta vratimo sa još i većim uspehom. Takođe želim pomenuti seminar Grand mastera "Lee Kyu Hyung-a 9. DAN", koji mi je pomogao da neke finese pretočim u trenažnu praksu, te na taj način približim svojim vežbačima način pripreme vrhunskih majstora i šampiona - rekao je prvi čovek Naisusa Nebojša Anđelković.

Narednog vikenda nas očekuje 13.Trofej Beograda, koji predstavlja jedno od najvećih takmičenja u zemlji ali i regionu. Svoj dolazak, pored klubova iz Srbije, najavile su sve zemlje bivše SFRJ, te Grčke, Bugarske, Rumunije, Moldavije, Mađarske, Slovačke, Češke, Italije, Iraka a po prvi put i takmičari iz Turske. Što se tiče učešća KBS "Naisus"-a, klub će predstavljati njegovi najmlađi članovi te će se neki i po prvi put naći na tatamiju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: