Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:03, 17. 3. 2012.

| Sport

19. kolo PLS: Radnički poražen, Sinđelić pobedio

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki fk dinamo

U 19. kolu Prve lige ekipa niškog Radničkog izgubio u od imenjaka u Somboru rezultatom 1:0 (1:0). Sinđelić na svom terenu sa 2:1 (1:0) pobedio Mladenovac.

Fudbaleri Sinđelića zabeležili su prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva pošto su na Stadionu Železničara savladali Mladenovac rezultatom 2:1. Oba gola za niški tim postigao je Predrag Đorđević u 15. i 60. minutu.

Početak meča obeležili su napadi Sinđelića koji je imao priliku preko Đorđevića koji je zakasnio. U 14. minutu Komadina je poslao loptu do Đoga, koji je odigrao do Mijatovića, ali je Mijatović oboren i sudija je svirao penal za Sinđelić. Precizan sa "bele tačke" bio je Predrag Đorđević u 15. minutu.

Do kraja poluvremena Sinđelić je imao više prilika, ali ndomaći nisu bili precizni.

Izjednačenje je usledilo u 52. minutu kada je Kašić postigao gol nakon asistencije Deletića.

Osam minuta kasnije Đorđević je šutirao i pogodio donji levi ugao golmana Dragojevića i doneo konačan rezultat od 2:1. Mladenovac je meč završio sa devetoricom igrača jer su Deletić i Maksimović dobili crvene kartone.

Posle 19. kola Sinđelić ima 19 bodova i nalazi se na 15. mestu Prve lige i ima 2 boda manje od somborskog Radničkog koji je prvi iznad "opasne zone".


U Somboru slavio domaći Radnički

Lider Prve lige nije uspeo da ostavri i drugu pobedu u drugom delu prvenstva, a na gostovanju u Somboru nije uspeo ni bod da osvoji protiv imenjaka. Domaći su poveli u prvom minutu, čim su loptu šutnuli sa centra pošto je Paunović dobro reagovao nakon centrašuta.

U nastavku meča gosti su imali više prilika da izjednače, ali nisu uspeli. U poslednjim minutima Somborci su imali dve izgledne prilike, ali je kapiten niškog tima Zoran Vasković odlično reagovao i spasao svoj gol.

- Ovo je primer utakmice gde bolji tim izgubi. Osim gola, igra domaćih je bila za zaborav. Mi smo imali prilike, nisu nam svirana dva penala. U drugom poluvremenu više vremena su igrači domaćih ležali na travi nego što se igralo, ali sudija nije reagovao. Trebalo je da budemo duplo bolji, ali nismo to bili danas - rekao je nakon meča Aleksandar Kuzmanović, trener Radničkog.

Nakon 19. kola Radnički ima 36 bodova i dalje je na prvoj poziciji, ali sa 2 boda više Donjeg Srema.

Svi rezultati 19. kola:

Sinđelić - Mladenovac 2:1
Radnički (S) - Radnički (N) 1:0
Donji Srem - Srem 2:1
Mladost (L) - Novi Sad 0:0 
Teleoptik - Sloga (K) 0:0
Bežanija - Napredak 0:1
Čukarički - Mladi radnik 2:0
18.03. u 14:30h Proleter - Inđija
18.03. u 14:30h Kolubara - Banat

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stefan

    22:34 // 17. 3. 2012.

    Ma i ako udje radnicki u super ligu opet ce ostati isti trener e to mene brine.

  • meraklije 68

    22:24 // 17. 3. 2012.

    Auu kakva izjava Kuzmanovica,Meraklije zapad odgovorno tvrde da je njegova izjava laz.Mi smo svesni da nam je igracki pogon takav kakav je,ali isto znamo da nam je trener nikakav.Ljudi pa on da ima u timu Mesija stavio bi ga da igra beka a Pujola na centarfora.Ako je bolji tim onaj ko ne uputi ni jedan udarac na gol onda.....Dva penala, niko od nas ne zna koje su to situacije,molimo ga da nam ukaze na sporne situacije.Sto se tice izmena,nikakve logike, naime jedinog klasicnog centarfora Jovanovica menja sa igracem koji ni sam ne zna na kojoj poziciji igra Ivanov,Ceda Paunovic se vec na drugoj utakmici zaredom ne snalazi u ulozi veznog igraca a on ga i dalje forsira ,zasto,opet nikom nije jasno.Najveca enigma koju niko iz kluba ne zeli da resi je ne igranje,mozda po nama,jednog od boljih igraca Raula.Gospodo jos uvek ima vremena za promene ne cekajte da posle ne bude prica da je nama cilj ove godine bio samo stvaranje tima koji ce uci u super ligu 2014god. AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA.

  • Misko

    18:56 // 17. 3. 2012.

    Tako je Sindjo, bori se!!! A ove jajare ne mogu ni bod da uzmu van Nisa, ali dobro, hvala ti Tole sto postojis, jer ovako nikad ne bi gledali super ligu u Nisu.

    • 101%nislija

      00:17 // 18. 3. 2012.

      Kakve li traume ti vuces od FK Radnicki ili od Meraklija? :))
      Ako,zahvali Toletu,i treba!On ti je partizanu doneo nekoliko titula,a gledaces tvoj partizan kada Radnicki udje u Super ligu.I nemoj molim te fore sa Sindjom,verovatno ne znas ni dva njihova igraca,niti ih gledas kad igraju u Nisu.Ostavi Sindju i Radnicki,nacrtaj se ispred TV-a,gledaj topciderske blizance, tu ti je i mesto!

    • Misko

      17:28 // 18. 3. 2012.

      A zasto istina uvek pogadja? Nemoj ti mene nigde da saljes kao prvo,a kao drugo ja sam siguran da znam i o fudbalu i o Radnickom i o Sindjelicu mnogo vise nego ti. A naravno da cu da navijam za nekog "blizanca", kao i svi u Srbiji. ...svaki DELIJA veran je k'o pas uvek Zvezdo racunaj na nas!!!

    • 101%nislija

      22:25 // 18. 3. 2012.

      @ Misko
      totalno si nebitan,ne znam samo sta trazis na tekstovima u kojima se pise o Radnickom,i hejtujes?! Mene zvezda i partizan totalno ne zanimaju,pa kada vidim da se pise o njima preskocim tekst...

    • zini da ti kazem

      22:41 // 18. 3. 2012.

      xaxaxa,kakav si ti jadnik boze....

    • Misko

      11:47 // 19. 3. 2012.

      Pa nisam ja pomenuo Zvezdu i Partizan, ti si to prvi uradio, ja sam samo komentarisao sta mislim o Sindjelicu i radnickom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: