Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:03, 17. 3. 2012.

19. kolo PLS: Radnički poražen, Sinđelić pobedio

radnicki fk dinamo

Lider Prve lige ekipa niškog Radničkog izgubio u od imenjaka u Somboru rezultatom 1:0. Sinđelić na svom terenu sa 2:1 pobedio Mladenovac.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Misko

    18:56 // 17. 3. 2012.

    Tako je Sindjo, bori se!!! A ove jajare ne mogu ni bod da uzmu van Nisa, ali dobro, hvala ti Tole sto postojis, jer ovako nikad ne bi gledali super ligu u Nisu.

    • 101%nislija

      00:17 // 18. 3. 2012.

      Kakve li traume ti vuces od FK Radnicki ili od Meraklija? :))
      Ako,zahvali Toletu,i treba!On ti je partizanu doneo nekoliko titula,a gledaces tvoj partizan kada Radnicki udje u Super ligu.I nemoj molim te fore sa Sindjom,verovatno ne znas ni dva njihova igraca,niti ih gledas kad igraju u Nisu.Ostavi Sindju i Radnicki,nacrtaj se ispred TV-a,gledaj topciderske blizance, tu ti je i mesto!

    • Misko

      17:28 // 18. 3. 2012.

      A zasto istina uvek pogadja? Nemoj ti mene nigde da saljes kao prvo,a kao drugo ja sam siguran da znam i o fudbalu i o Radnickom i o Sindjelicu mnogo vise nego ti. A naravno da cu da navijam za nekog "blizanca", kao i svi u Srbiji. ...svaki DELIJA veran je k'o pas uvek Zvezdo racunaj na nas!!!

    • 101%nislija

      22:25 // 18. 3. 2012.

      @ Misko
      totalno si nebitan,ne znam samo sta trazis na tekstovima u kojima se pise o Radnickom,i hejtujes?! Mene zvezda i partizan totalno ne zanimaju,pa kada vidim da se pise o njima preskocim tekst...

    • zini da ti kazem

      22:41 // 18. 3. 2012.

      xaxaxa,kakav si ti jadnik boze....

    • Misko

      11:47 // 19. 3. 2012.

      Pa nisam ja pomenuo Zvezdu i Partizan, ti si to prvi uradio, ja sam samo komentarisao sta mislim o Sindjelicu i radnickom.

  • meraklije 68

    22:24 // 17. 3. 2012.

    Auu kakva izjava Kuzmanovica,Meraklije zapad odgovorno tvrde da je njegova izjava laz.Mi smo svesni da nam je igracki pogon takav kakav je,ali isto znamo da nam je trener nikakav.Ljudi pa on da ima u timu Mesija stavio bi ga da igra beka a Pujola na centarfora.Ako je bolji tim onaj ko ne uputi ni jedan udarac na gol onda.....Dva penala, niko od nas ne zna koje su to situacije,molimo ga da nam ukaze na sporne situacije.Sto se tice izmena,nikakve logike, naime jedinog klasicnog centarfora Jovanovica menja sa igracem koji ni sam ne zna na kojoj poziciji igra Ivanov,Ceda Paunovic se vec na drugoj utakmici zaredom ne snalazi u ulozi veznog igraca a on ga i dalje forsira ,zasto,opet nikom nije jasno.Najveca enigma koju niko iz kluba ne zeli da resi je ne igranje,mozda po nama,jednog od boljih igraca Raula.Gospodo jos uvek ima vremena za promene ne cekajte da posle ne bude prica da je nama cilj ove godine bio samo stvaranje tima koji ce uci u super ligu 2014god. AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA.

  • stefan

    22:34 // 17. 3. 2012.

    Ma i ako udje radnicki u super ligu opet ce ostati isti trener e to mene brine.

  • Pera

    18:27 // 17. 3. 2012.

    Steta za Radnicki,ali 100% ulaze u super ligu uz nadam se Donji Srem

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: