Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:28, 26. 3. 2012.

| Sport

Aleksandar Ilić novi trener Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar ilic

Nekadašnji igrač i trener Radničkog Aleksandar Ilić novi je trener niškog tima, odlučeno na Upravnom odboru kluba.

Treći trener ove sezone u Radničkom biće Aleksandar Ilić koji je ovu ekipu vodio u sezoni 2009/2010. u Prvoj ligi. Posle odlaska Zvonka Đorđevića i Aleksandra Kuzmanović, lider Prve lige vodiće bivši igrač i trener kluba.

- Na sednici Upravnog odbora je usvojena ostavka koju je Aleksandar Kuzmanović podneo. Izabran je novi trener, a to je Aleksandar Ilić - rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Upravnog odbora kluba.

Aleksandar Ilić je kao fudbaler igrao u niškom Radničkom, Crvenoj zvezdi, Gadizu, Paniliakosu, Brižu, Anderlehtu i Viteseu. Pre ovog angažmana u Radničkom, vodio je Al Ahli iz Saudijske Arabije sa kojim je osvojio tamošnji trofej Kup kralja.

- Pokušaću da pomognem da se ostvari cilj, a to je plasman u Superligu. Ima dosta da se radi, neke igrače znam od ranije, neke sam upoznao sada - rekao je Aleksandar Ilić, novi trener Radničkog.

Ilić će prvi trening sa ekipom imati sutra, a pomoćnik će mu biti Dejan Tričković.

On je na ovom mestu zamenio Aleksandra Kuzmanovića koji je podneo ostavku nakon pobede nad Bežanijom u 20. kolu Prve lige zbog atmosfere u klubu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko Smiljkovic

    09:48 // 27. 3. 2012.

    Samo napred!

  • Aleksandar Ignjatovic

    06:46 // 27. 3. 2012.

    Čovek ne zna gde tera....... Nagrabusili smo totalbo sada

  • LJUBA KRALJ

    23:59 // 26. 3. 2012.

    Tri meseca hahaha ma sta je tebi on ako izdrzi mesec dana sa ovim nasim strucnjacima bice dobro nego neznam ko ga nagovori da prihvati izgleda mi neko mnogo pametan . Sad smo ga tek najebali prosli pit od 16 utakmica pobedio je 4 kad nas je uveo (tj.izbacio) iz prve lige u srpsku nadajmo se i molimo boga samo da bude ovog puta bolji skor .

    • Мераклије Дуваниште

      03:20 // 27. 3. 2012.

      Прошли пут је имао 6 победа и само један пораз од 17 утакмица, и надајмо се да до краја ове сезоне понови овај скор од једног пораза.

    • poslednja šansa

      17:19 // 29. 3. 2012.

      ...od 6 pobeda ista ova uprava tada kupila kupila je 3 ali kasno pa smo ispali. daj bože da se to ne ponovi i sada pa da ne uđemo.ipak ova uprava LEGENDE ovakve situacije najviše voli...pola sebi pola šarcu dajem, ili tako nekako. ako neko zna kako se stvarno kaže neka mi pomogne.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: