Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 6. 6. 2014.

| Sport

Aleksinčanin prvak Evrope u džiju džici

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
dziu-dzicu.jpg
Nikola Trajković, prvak Ervope

Nikola Trajković iz Džudo i džiju džicu kluba "N&F" iz Aleksinca postao je prvak Evrope u kadetskoj konkurenciji do 73kg u džiju džici što je istorijski uspeh za reprezentaciju Srbije.


Nikola Trajković je u kategoriji kadeta -73 kg osvojio prvo mesto i postao prvak Ervope, prvi u istoriji Srbije. On je pobedio sledeće takmičare: Wehowsky Leona iz Nemačke, zatim Souretis Ermis Christosa iz Grčke, potom u polufinalu Dzutsev Feliksa iz Rusije i u finalu Van de Griend Ceesa iz Holandije.

Na Evropskom prvenstvu u Švedskoj za juniore i kadete za reprezentaciju Srbije nastupili su i četiri takmičara iz Džudo i džiju džicu kluba "N&F"iz Aleksinca. Pored Nikole, učestvovali su i Vladica Randjelović, 1994, iz Donjeg Suhotna, u kategoriji: juniori -56 kg, Darko Grujić, 1994, iz Gornjeg Suhotna, u kategoriji: juniora -62 kg i Filip Trajković, 1999, iz Aleksinca, u kategoriji: kadeti -73 kg.

U stručnom štabu reprezentacije Srbije bio je i nacionalni trener za borbe Dragan Trajković, trener našeg kluba iz Aleksinca, koji je nakon ovog takmičenja postao najtrofejniji trener u Srbiji, koji je do sada osvojio 2 zlata na Evropskim prvenstvima za junire i kadete, jednu zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva za juniorke, jednu bronzanu medalju sa Svetskog prvenstva za nade i jednu bronzanu medalju sa Evropskog prvenstva za seniore.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirjana Stevic

    14:37 // 20. 8. 2014.

    Cestitke Nikoli i celoj ekipi, sa zeljom da nastave istim entuzijazmom.
    Cekam da se ova vest pojavi i na drugim "udarnim" sajtovima.
    Cekam ..., ali zadovoljstvo nije nista manje i bez njih.

  • Marina

    09:02 // 7. 6. 2014.

    Bravo!!! Svaka cast treneru. Pozdrav iz Nisa

  • Ivan Ilić

    14:50 // 6. 6. 2014.

    Bas mi je drago Kada neko sa juga Srbije postane sampion Evrope ili Sveta... Posebno kada se ovako napise Aleksincanin, Nislija... Da su Pisali Beogradjani bio bi Srbin posto nije iz Bg...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: