Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 10. 5. 2021.

| Sport

“Amater liga 2021” u futsalu od 15. maja u Nišu

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
futsal mali fudbal KOSTA
Od 15. maja počinje turnir; Ilustracija; foto: A. Kostić

Deseta po redu, jubilarna sezona futsal turnira "Amater liga 2021“ počeće sa zakašnjenjem od nedelju dana, tačnije 15. maja, najavljuju iz Sportskog udruženja "Koloseum 018“ i Opštine Crveni krst. U istom terminu počeće i prva sezona basket lige.

Igraće se ligaški sistem, svako sa svakim, a osam najbolje plasiranih ekipa nastaviće takmičenje u eliminacionoj fazi i igrati za nagradni fond od 50.000 dinara.

Očekuje se, ukoliko situacija dozvoli, da se projektovana završnica finalnih mečeva održi krajem juna na terenu Sportskog kompleksa "Rovče“, a organizatori se nadaju i mogućem prisustvu publike.

Rok za prijavu ekipa je produžen do utorka 11. maja, a očekuje se učešće između 10 i 12 ekipa, što je i maksimum za takmičenje.

Sve dodatne informacije vezane za turnir i prijave možete dobiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Amater liga 2011“ ili mejlom na [email protected] i [email protected].


basket KOSTA Basket turnir svakog vikenda; Ilustracija; foto: A. KostićPrva zvanična sezona Basket Amater lige Niša u "Rovčetu"

Uporedo sa turnirom u malom fudbalu, od 15.maja na terenima sportskog kompleksa "Rovče“ počeće i prva zvanična sezona "Basket Amater lige Niša“.

Maksimum 16 ekipa koje se budu prijavile, svakog vikenda biće podeljene po grupama i igrati međusobno po pravilima basketa 3x3. Najbolje plasirane iz svake grupe će nastaviti takmičenje u eliminacijonim fazama. Pobednik finalnog duela dobiće pehar, medalje, komplet majica i nagradno besplatno učešće za naredni turnir, koji će se održati svakog narednog vikenda.

Ukupno će se održati 24 vikend turnira na kojima će sve ekipe svojim učešćem i plasmanom sakupljati određeni broj poena koji će im značiti za konačan plasman. Najboljih osam ekipa sa najviše sakupljenih bodova tokom svih ovih turnira dobiće pravo nastupa na završnom turniru u oktobru, kada se očekuje borba za glavni trofej i nagradni fond od oko 50.000 dinara.

Sve dodatne informacije vezane za turnir i prijave možete dobiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Sportsko udruženje Koloseum 018“ ili na mejl adresi [email protected].

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: