Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Amaterska liga

 • futsal

  Počele prijave za nišku Amatersku ligu u futsalu

  Mesta za još par ekipa ostalo je u ovogodišnjem izdanju niške Amaterske futsal lige, pa tako organizatori pozivaju one koji žele da se u narednim mesecima takmiče i zabave da prijave svoju ekipu.

  (2) detaljnije
 • Basket

  U Nišu “All star” košarkaški dan

  Takmičenje u trojkama i zakucavanju, ali i humanitarna akcija, ono je što očekuje građane koji 22. aprila od 14 do 17 sati posete nišku Osnovnu školu “Dušan Radović”. Reč je o “All star” takmičenju, na kome će se, kako kažu organizatori, nadmetati učesnici amaterskih košarkaških liga iz Niša i Beograda, ali i Bosne i Hercegovine i Slovenije.

  detaljnije
 • Basket liga

  Počela Basket liga u Nišu, 13 amaterskih timova u trci za titulu

  Nova sezona Basket lige, četvrta po redu, privukla je 13 ekipa koje će se u naredna 4 meseca nadmetati u sali Specijalne škole “Bubanj”. Niška ameterska liga je, kažu organizatori, spoj ljubavi prema košarci, težnje ka zdravom načinu života i želje za takmičenjem, a ova sezona je, prema njihovim rečima, najbolje pripremljena do sada.

  (1) detaljnije
 • kosarka

  Veliko interesovanje za 3. sezonu Amaterske košarkaške lige

  Da i oni koji nisu profesionalni sportisti ili su završili karijeru imaju želju da se i dalje bave sportom i redovno nadmeću, pokazala su ranija izdanja Amaterske košarkaške lige u Nišu. Zato su organizatori rešili da ovoga puta naprave i drugi rang takmičenja, a prijave su otvorene do 15. septembra.

  (2) detaljnije
 • Amaterska futsal liga Niš

  Završena Amaterska liga, Novajlije odbranile titulu

  Nakon tri meseca nadmetanja, stiglo se i do samog kraja 6. Amaterske lige Niša u futsalu. Na terenu Osnovne škole “Učitelj Tasa”, ekipa Novajlije, koju čine igrači Kluba malog fudbala Radnički, pobedila je Štrumfove i tako odbranila titulu.

  detaljnije