Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Amaterska liga

  • Amaterska programerska liga u futsalu liga++

    Programerskom futsal Ligom++ spojili humanost i promociju zdravog života

    Druga po redu Liga ++ završena je juče, a ove sezone okupila je 20 niških ekipa. Osnovni cilj programerske amaterske lige u futsalu je promocija zdravog života, kaže njen organizator i osnivač Nenad Ilić, kao i humanost, jer je sve besplatno, ali je svaka ekipa u obavezi da uplati novac u humanitarne svrhe.

    (2) detaljnije
  • futsal Amater liga

    Ostalo još par mesta u Amater ligi u futsalu, kreće 20. juna

    Korona je pomerila početak Amater lige u futsalu, pa je manje vremena za takmičenje uticalo i na broj ekipa - organizatori najavljuju da ima mesta samo za 10 timova. Veći dao je popunjen, pa oni koji bi da se nadmeću treba da požure sa prijavom. Početak lige najavljen je za 20. jun na terenu kod niške Osnovne škole "Učitelj Tasa".

    detaljnije
  • KMF Radnički u debitantskoj sezoni osvojio Amater futsal ligu

    Nakon dva i po meseca takmičenja, Amater futsal liga konačno je dobila novog šampiona - Klub malog fudbala Radnički u svojoj debitantskoj sezoni podigao je šampionski pehar. Niški tim savladao je u finalu Novajlije, dvostrukog prvaka popularnog prvenstva.

    detaljnije
  • futsal

    Počele prijave za nišku Amatersku ligu u futsalu

    Mesta za još par ekipa ostalo je u ovogodišnjem izdanju niške Amaterske futsal lige, pa tako organizatori pozivaju one koji žele da se u narednim mesecima takmiče i zabave da prijave svoju ekipu.

    (2) detaljnije
  • Basket

    U Nišu “All star” košarkaški dan

    Takmičenje u trojkama i zakucavanju, ali i humanitarna akcija, ono je što očekuje građane koji 22. aprila od 14 do 17 sati posete nišku Osnovnu školu “Dušan Radović”. Reč je o “All star” takmičenju, na kome će se, kako kažu organizatori, nadmetati učesnici amaterskih košarkaških liga iz Niša i Beograda, ali i Bosne i Hercegovine i Slovenije.

    detaljnije
  • Basket liga

    Počela Basket liga u Nišu, 13 amaterskih timova u trci za titulu

    Nova sezona Basket lige, četvrta po redu, privukla je 13 ekipa koje će se u naredna 4 meseca nadmetati u sali Specijalne škole “Bubanj”. Niška ameterska liga je, kažu organizatori, spoj ljubavi prema košarci, težnje ka zdravom načinu života i želje za takmičenjem, a ova sezona je, prema njihovim rečima, najbolje pripremljena do sada.

    (1) detaljnije
  • kosarka

    Veliko interesovanje za 3. sezonu Amaterske košarkaške lige

    Da i oni koji nisu profesionalni sportisti ili su završili karijeru imaju želju da se i dalje bave sportom i redovno nadmeću, pokazala su ranija izdanja Amaterske košarkaške lige u Nišu. Zato su organizatori rešili da ovoga puta naprave i drugi rang takmičenja, a prijave su otvorene do 15. septembra.

    (2) detaljnije
  • Amaterska futsal liga Niš

    Završena Amaterska liga, Novajlije odbranile titulu

    Nakon tri meseca nadmetanja, stiglo se i do samog kraja 6. Amaterske lige Niša u futsalu. Na terenu Osnovne škole “Učitelj Tasa”, ekipa Novajlije, koju čine igrači Kluba malog fudbala Radnički, pobedila je Štrumfove i tako odbranila titulu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: