Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Andrija Živković

  • Aleksandar Jovanović

    Evropsko veče Nišlija - jedan odbranio ključni penal, drugi dao dva gola

    Niš nema klupskog predstavnika u evropskim takmičenjima u kolektivnim sportovima, ali ima fudbalere koji su večeras obeležili svoje evropske mečeve. Golman Partizana Aleksandar Jovanović odbranio je penal Alasgarovu u poslednjoj seriji za pobedu beogradskog tima nad Sabahom (2:0, pp 5:4) i prolazak u plej-of Lige konferencije, a sa dva gola Andrija Živković je upotpunio trijumf svog PAOK -a nad hrvatskim Hajdukom (3:0).

    (11) detaljnije
  • dragan stojkovic piksi

    Piksi u Katar vodi trojicu Nišlija

    Na spisku 26 imena na koje selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rođeni Nišlija Dragan Stojković Piksi računa na Svetskom prvenstvu u Kataru, nalaze se Nišlije Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić. Okupljanje reprezentacije je u ponedeljak, 14. novembra u Staroj Pazovi.

    (8) detaljnije
  • Andrija Živković

    Prvenac Andrije Živkovića za seniorsku reprezentaciju Srbije

    Nišlija Andrija Živković u Ljubljani je postigao svoj prvi gol za seniorsku fudbalsku reprezentaciju Srbije, na meču 4. kola Lige nacija. Igrač grčkog PAOK-a glavom je savladao slovenačkog golmana Jana Oblaka, u 8. minutu utakmice i tako doneo vođstvo Srbiji.

    (1) detaljnije
  • piksi

    Trojica Nišlija na prvom Piksijevom spisku reprezentacije

    Za predstojeće 3 utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta u Kataru 2022. godine, novopostavljeni selektor Dragan Stojković izabrao je 30 igrača, a mesto među njima zaslužila su i trojica igrača rodom iz Niša - Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić.

    (12) detaljnije
  • andrija zivkovic

    Kamenovan autobus Benfike, povređen fudbaler iz Niša

    Nakon remija sa Tondelom (0:0) i propuštene prilike da se izdvoji na prvom mestu na tabeli najjače portugalske lige, navijači Benfike kamenovali su autobus gde su bili igrači njihovog kluba, a rođeni Nišlija Andrija Živković je povređen, javljaju portugalski mediji. Srpski reprezentativac je prevezen u bolnicu.

    (4) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: