Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 24. 7. 2019.

| Sport

Angažovanjem krilnog napadača Radnički kompletirao sastav

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Stadion Čair
Radnički kompletirao sastav; foto: Vanja Keser

Jedan od najbržih fudbalera u Srbiji Filip Knežević, kako kažu u Radničkom, novi je član vicešampiona Srbije. 27-godišnjak nastupa na poziciji krila i njegovim dolaskom je, navode u niškom klubu, kompletiran sastav za ovu sezonu.

Mada se Knežević najbolje snalazi na poziciji desnog krila, stiče se utisak da na "Čair" stiže da nadomesti odlazak brzonogog Lazara Ranđelovića u Olimpijakos.

Knežević je profesionalnu karijeru otpočeo u čačanskom Borcu, gde ga je kao 21-godišnjaka spazio Partizan. U crno-belom dresu proveo je godinu dana, a narednih godina bio je na pozajmicama u kragujevačkom Radničkom, ponovo Borcu, kao i drugom timu Guimaraesa, portuglaskog kluba čiji prvi tim nastupa u najjačoj ligi.

Kasnije je još bio član Čukaričkog, Vojvodine, kao i izraelskog superligaša Ashdod, odakle i stiže na "Čair". Zabeležio je i jedan nastup za mladu reprezentaciju Srbije.

Srpski mediji su ga često zbog njegove brzine i golgeterskih sposobnosti upoređivali sa Ronaldom. Njegovim dolaskom kompletiran je sastav Radničkog za tekuću sezonu, jer je klub igrača ovog profila tražio proteklih godinu dana. Imajući u vidu da je domaće prvenstvo počelo, pred stručnim štabom je da uigra ekipu kako bi se ubuduće ostvario kompletni potencijal koji ovaj tim svakako ima - kažu u klubu.

Podsetimo, nakon neslavne epizode na međunarodnoj sceni, Radnički je otvorio Superligu rutinskom pobedom nad Proleterom. U sledećem kolu, koje se igra ovog vikenda, gostovaće Crvenoj zvezdi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Roki

    22:06 // 24. 7. 2019.

    Le,le,Ronaldo,Ronaldinjo,Pele,Mance,Piksi-ako su im to nadimci-vec smo prvaci!!!

  • Ouzo

    19:37 // 24. 7. 2019.

    Molim JV da uvedu i rubliku" humor"!Evo,smejem se vec 5 minuta na ovaj cv nekakvog Knezevica !Pogotovu je humoristican deo gde su ga "uporedjivali sa Ronaldom"!? I,taj i takav,dosao u ovu kasabu,znaci otesmo ga od Sity-a,Junajteda,Celzija,Barselone,Juventusa,Bajerna!
    Aha,ha,ha,mnogo smo jaki !

  • ja

    15:17 // 24. 7. 2019.

    Dovedite desnog beka, jos dva stopera, i jednog veznog...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: