Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 31. 5. 2018.

| Sport

Antić: Aca Lukas zainteresovan da bude predsednik Dinama

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Aca Lukas
Već imao iskustva u sportu; foto: Wikimedia/Medija centar Beograd

Obezbedio je Dinamo iz Vranja istorijski plasman u Superligu, ali paralelno sa uspehom na terenu isplivali su i brojni problemi. Klub finansijski veoma loše stoji, jer nema podršku Grada, priča trener i predsednik Dragan Antić, pa rešenje vidi u dovođenju folk pevača Ace Lukasa za predsednika kluba.

Pevač je zainteresovan za ovu funkciju, rekao je Antić, ali ništa od toga nije konačno. Prvo je potrebno da Skupština usvoji ostavku Antića na mesto predsednika kluba, a onda i da zabere novog. Skupština bi trebalo da se održi, navodi Antić, tokom juna.

Imamo još da pregovaramo. To ide na Skupštinu, ona prvo mora da usvoji moju odluku, pa onda da bude izbor. On je zainteresovan, jer mislim da može da nam pomogne, malo finansijski, da nam dovede malo sponzore, jer mi smo u katastrofalnom stanju. Imamo gradonačelnika koji namerno ignoriše uspeh kluba, nije nam uputio nikakvu čestitku, on i većnik za sport nisu došli na istorijsku utakmicu - priča Antić.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas jeste pevač, ali je bio i sportski funkcioner. U jednom periodu bio je član Upravnog odbora Crvene zvezde, a 2013. godine postao je i predsednik Timoka iz Zaječara. U tom periodu je u zaječarski klub došao i Antić da bude trener, a tada je pevač za OK radio rekao da "gde je on tu je i njegov brat Anta", te da su njih dvojica nerazdvojni godinama i imaju ista fudbalska shvatanja.

Podsetimo, Dinamo je remijem u prošlom kolu definitivno obezbedio plasman u Superligu naredne sezone. Ovo je prvi put u istoriji kluba, dugoj 7 decenija, da se nađe među elitom, ali uspeh na terenu prate i ne tako lepe stvari van njega.

Osim stadiona koji ne ispunjava uslove za takmičenje u Superligi, Vranjanci kubure i sa parama, pošto im nije dodeljen novac iz budžeta Grada. Zbog te odluke je pre dva i po meseca u Vranju protestovalo oko 200 građana i igrača svih selekcija kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kakav tandem...

    20:20 // 1. 6. 2018.

    Recko i Crtko...

  • Milanče

    11:15 // 1. 6. 2018.

    Kad je već fudbal tragedija, ajd bar da se zabavljamo :D Lukas za precednika! <3

  • Gaga

    09:23 // 1. 6. 2018.

    Dno dna!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: