Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 26. 3. 2019.

| Sport

Antić: Stadion još nije gotov, tražimo odlaganje meča sa Vojvodinom

Autor:Lj. J, M. T.Izvor:Južne vesti
stadion vranje
U Dinamu se nadaju brzom vraćanju kući; foto: Vesna Milić

Iako je prošle nedelje suspendovani predsednik Fudbalskog kluba Dinamo Dragan Antić najavio da će danas u Vranje doći Komsija za prijem stadiona Fudbalskog saveza Srbije da pregleda stadion "Jumko", ta poseta se odlaže. Antić se nada i odlaganju superligaškog duela Dinama sa Vojvodinom.

Na stadionu "Jumko" i dalje su u toku finalni radovi na tribinama i u svlačionicama, a iako je trebalo da članovi Komisije FSS-a obiđu stadion i vide da li on ispunjava sve kriterijume Superlige, to je odloženo jer radovi još nisu završeni.

Suspendovani predsednik Fudbalskog kluba Dinamo Dragan Antić kaže da bi radovi trebalo da traju do kraja radne nedelje.

Komisija neće doći danas, promenili smo, pa ih očekujemo u četvrtak ili petak. Rekli su mi da ih nazovem kad sve završimo. Upravo sređujemo pločice i kompletnu svlačionicu, tako da bi u četvrtak ili petak sve trebalo da bude gotovo - kaže Antić.

Antić je novembra prošle godine suspendovan odlukom disciplinske komisije FSS, kazna je 15 meseci zabrane obavljanja funkcije predsednika kluba. Ostao je na toj funkciji i u javnosti i dalje nastupa kao predsednik.

Dragan Antić Recko Antić veruje da će se Superliga igrati u Vranju ove sezone; foto: Vanja Keser

Meč 28. kola Superlige, koji bi Dinamo kao domaćin trebalo da igra protiv novosadske Vojvodine, još nije zakazan, a Antić se nada da će se taj meč odigrati u Vranju, a ne u Surdulici gde je čitave sezone Dinamo igrao kao domaćin.

Mi tražimo od Saveza da nam dozvoli odlaganje duela sa Vojvodinom, ali čekamo da vidimo da li će da odobri. Kako je mogao Spartak, i ne samo Spartak, nego još dva-tri kluba koji su menjali stadion u sred sezonei, zašto isti aršini ne bi važili za sve? - dodaje Antić.

Dinamo je trenutno pretposlednji na tabeli elitnog ranga sa 19 bodova, a do kraja osnovnog dela Superlige ostala su još tri kola.

Podsetimo, bilo je najave da će stadion "Jumko" biti sređen do kraja prošle godine, ali su se radovi odužili.

Od kada se, prvi put u istoriji, vranjski Dinamo plasirao u Superligu svoje mečeve kao domaćin igra u Surdulici, zbog neuslovnog stadiona u svom gradu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je najavio izgradnju stadiona u Vranju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: