Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:46, 24. 6. 2021.

| Sport

Arapi se pohvalili: Lalatović napustio Radnički i preuzima Al Batin

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
lalatović
13 dana na klupi Nilija u drugom mandatu; foto: JV/Vanja Keser

Tek 13 dana prošlo je od promocije novog-starog trenera Radničkog, a Nišlije već moraju da traže novog šefa stručnog štaba. Ono o čemu se spekulisalo prethodnih dana, obistinilo se - Nenad Lalatović prihvatio je ponudu Al Batina iz Saudijske Arabije i seli se u Aziju.

Fudbalski klub iz Arabije potvrdio je Lalatovićev dolazak na društvenim mrežama, pa je njegov drugi mandat u Radničkom praktično završen bez da je i počeo - bez i jedne zvanične ili prijateljske utakmice, uz samo nekoliko dana treninga.

Na pozive novinara Južnih vesti novi trener Al Batina ne odgovara, a u klubu sa "Čaira" takođe nisu želeli da potvrde da li su ostali bez trenera i da li već imaju potencijalno rešenje za njegovog naslednika.

Sam Lalatović je prethodnih dana javno govorio da je postavio uslove pod kojima će napustiti Niš, a čelnici Radničkog su govorili da ga neće sprečavati u tome, jer ne mogu novčano da pariraju tim ponudama i da ne žele da mu stoje na putu da obezbedi sebe i porodicu.

Ako dobijem ponudu da mogu da zarađujem 40.000 mesečno, 100.000 dolara nagradu za među prvih 8 i 500.000 dolara ako sam među prva 3 i da stručni štab ima još 500.000 da podeli. To je milion dolara i ja ću to prihvatiti, to se ne može odbiti. Dao sam svoju cenu ispod koje ne idem - rekao je trener.

Podsetimo, klub je već doveo veliki broj igrača na Lalatovićevo insistiranje i sa kojima je i on pregovaro, a 23 dana pred prvo kolo Superlige moraće da potraže novog šefa stručnog štaba.

U klub je početkom juna došao tako što je rukovodstvo na društvenim mrežama postavilo pitanje koga bi Nišlije videli na klupi, a većina glasova bila je za trenera koji je u sezoni 2018/19 izborio 2. mesto na superligaškoj tabeli i vratio Radnički u Evropu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    06:42 // 26. 6. 2021.

    Mnogo ovde ima botova Tonceva, propalih zvezdasa, kojima je bitan klovn Lalatovic i zamajavaca ! Ima i onih koji citaju sns portale i gledaju,samo njihove televizije, citaju smece od njihovih tabloida!
    Pravi navijaci Radnickog, su jednoglasni, ovo je ujdurma, sramota kakvu Nis ne pamti, da se pokaze da nista nije sveto, da se sve moze opoganiti, jer ,mi smo vlast, moze nam se sve ! Dno Radnickog

  • Goran Colovic

    13:10 // 25. 6. 2021.

    Ovog nikada nijedan klub u Srbiji ne treba da zaposli. A sad bih ga tuzio za obestecenje. Trener, za dva meseca eto ga u Srbiji!

  • bata-ljuba,nislija

    12:50 // 25. 6. 2021.

    EVENTUALNI SEFOVI STRUCNOG STABA
    -Rastavac
    -Slobodan Halilovic
    -Ljuba Stevanovic
    -Veselinovic
    Nema se vremena za gubljenje,brzo angazujta trenera i gore glavu u korektno nabijanje kondicije i formiranje tima.Akcenat na domace igrace iz naseg regiona,skauting sluzba,sopstveni podmladak.Rukovodstvo:ojacati sa Obradovicem,Stevanovicem,konsultovati Piksija,obrazovati finansijski dotok putem sponz

    • Prike

      14:55 // 25. 6. 2021.

      Bravo, bata Ljubo. Halil je trenutno u Nisu, bez angazmana. O njegovim ljudskim i trenerskim kvalitetima izlisno je govoriti. Jedino sto nisam siguran da bi se prihvatio posla kod ovakvih likova.

    • Jason Bourne

      16:16 // 25. 6. 2021.

      Gospodin Halilovic. Molim da se tako napise

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: