Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:12, 2. 9. 2013.

| Sport

Balkanski pobedio Vlasinu

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
denis-ivanov-foto-by-biser-todorov.jpg
Foto: Biser Todorov

Golovima Denisa Ivanova i Saše Vasova dimitrovgradski Balkanski u derbiju trećeg kola Niške zone savladao je dosadašnjeg lidera Vlasinu rezultatom 2:0 i našao se na vrhu tabele.

Duel dve prvoplasirane ekipe, koje do ovog kola nisu primile ni gol, počeo je inicijativom domaćih, koja je krunisana u 19. minutu kada je mladi Denis Ivanov bio snalažljiviji od Miloševića i ubacio loptu u mrežu. Bio je to prvenac osamnaestogodišnjaka.

Sve je rešeno u 57. minutu golom Saše Vasova koji je preciznim udarcem savladao veterana Sašu Pešića.

Do kraja viđena je igra na sredini terena, bez velikih prilika, a u 89. minutu povredio se i strelac drugog gola, pa je Balkanski u trominutnoj nadoknadi igrao sa desetoricom što su gosti pokušali da iskoriste, ali je rezervista Milan Georgijev dva puta izblokirao domaće napadače u izglednim situacijama.

- Mi umesto da budemo sve kompletniji, ulazimo u sve veće kadrovske probleme. Danas smo na zagrevanju ostali i bez kapitena, ali je ekipa odigrala dovoljno za nova tri boda i to je jedino važno - kaže trener Balkanskog Vojislav Aleksić.

Posle tri odigrana kola Prvenstva Niške zone dimitrovgradski “Balkanski” ima stoprocentni učinak bez primljenog gola i nalazi se na vrhu tabele zbog bolje gol razlike od leskovačke “Sloge”.

Balkanski – Vlasina 2:0 (1:0)

Stadion: SC Park. Gledalaca: 400. Sudija: Milan Jovanović (Aleksinac) 7. Strelci: D. Ivanov u 19. i S. Vasov u 57. Žuti karton: Milošević (Vlasina).

Balkanski: Milčev -, Ilić 7,5, S.Vasov 7,5, J.Georgijev 7,5, B. Vasov 7,5, Markov 7,5, D. Ivanov 7 (od 85. M. Georgijev -), Petrov 7, B. Ivanov 7 (od 75. V. Georgijev -), N. Ivanov 7, Đokić 7,5 (od 60. Miladinov 7).

Vlasina: Pešić 6,5, Đokić 6, Milošević 6, Miljković 6, Nikolić 6,5, Marković 6, M. Stojanović 6,5, Petrović 7, B. Stojanović 6,5 (od 70. M. Tošić -), N. Stojanović 6 (od 63. S. Tošić 6), Stamenković 6 (od 57. Ilić 6).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: